The Mist: H σειρά που θα μας τρομάξει το καλοκαίρι

To The Mist είναι ένα βιβλίο του μεγάλου Stephen King. Έχει μεταφερθεί σε ταινία το 2007, γνωρίζοντας σχετική επιτυχία. Αλλά μάλλον αυτό δεν ήταν αρκετό. Φέτος έρχεται και σε σειρά. Κανένας λάτρης του τρόμου δεν θα πει όχι! Βέβαια θα πρέπει να αναφέρουμε ότι πολλές μεταφορές των βιβλίων του King στην μικρή οθόνη, δεν ήταν και οι καλύτερες. Τα βιβλία του ταιριάζουν περισσότερο για τηλεταινίες ή αυτοτελείς σεζόν, παρά για μια σειρά που έχει πλάνο να προχωρήσει σε πολλές σεζόν. Το Under the Dome για παράδειγμα, ξεκίνησε πολύ καλά αλλά το άνοιγμα της ιστορίας σε πολλές σεζόν κατέστρεψε την σειρά. Το τέλος ήταν πολύ απογοητευτικό και ενώ άφηνε περιθώριο για συνέχεια, κόπηκε αδόξως. Από την άλλη, τηλεταινίες ή μίνι σειρές όπως το It ή το 11.22.63, ήταν σαφώς καλύτερες ποιοτικά.

 

Ελπίζουμε το The Mist, με την παρακαταθήκη μιας καλής ταινίας, να αλλάξει τα δεδομένα. Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο trailer που μας βάζει κατευθείαν στην ατμόσφαιρα της σειράς. Σε αντίθεση με το βιβλίο και την ταινία, η σειρά επιχειρεί να μην περιοριστεί στα πλαίσια ενός super market.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υπόθεση

 

Στην διάρκεια αναταραχής λόγω ενός εγκλήματος, μια πόλη καλύπτεται από μια μυστηριώδη ομίχλη. Η ομίχλη αυτή τους αποκόβει από τον υπόλοιπο κόσμο, και μερικές φορές, ένα άτομο από ένα άλλο. Όλη η μικρή πόλη έρχεται κοντά, όμως αυτό οδηγεί σε διαμάχες. Γρήγορα θα καταλάβουν ότι η μεγαλύτερη απειλή βρίσκεται ανάμεσα τους. Μέσα στην ομίχλη, προσπαθούν να διατηρήσουν τους εαυτούς τους στην ζωή, το μυαλό τους και την κοινωνική συνοχή. Θα καταφέρουν να επιζήσουν το πέρασμα της ομίχλης; Και αν ναι, με τι κόστος;

Η σειρά πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουνίου, ενώ δεν είναι γνωστό πότε και αν θα προβληθεί και στην Ελλάδα. Στην παραγωγή είναι τα αδέρφια Weinstein που έχουμε γνωρίσει από τις ταινίες του Tarantino. Πρωταγωνιστούν οι Alyssa Sutherland (Vikings), Isiah Whitlock Jr. (Law & Order, Veep), Holly Devaeux (Hemlock Grove).

Μπορείτε να δείτε το trailer παρακάτω.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ανδρέας Αμανατίδης

Αν έπρεπε να χωρέσω τον εαυτό μου σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Αστρονομία, Σειρές και Gaming. Μετά μουσικής βεβαίως.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;