Έρχονται οι Defenders!

Defenders - Teaser

Το επόμενο στάδιο του τηλεοπτικού σύμπαντος της Marvel, λέγεται Defenders. Μετά την ξεχωριστή εμφάνιση τους, οι Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage και Iron Fist, ενώνονται σε μια ιστορία. Τι θα δούμε σε αυτήν την ιστορία; Κανείς δεν ξέρει ακόμη. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι ο μεγάλος κακός θα έχει την μορφή της Sigourney Weaver και θα ονομάζεται Alexandra.

Στο teaser που κυκλοφόρησε βλέπουμε τους τέσσερις ήρωες σε ένα ασανσέρ. Ο Daredevil με τον απίστευτο συνδυασμό κοστούμι – μαντήλι στο κεφάλι, σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ο Luke Cage με την τρύπια ζακέτα-σήμα κατατεθέν και ο Iron Fist φανερά κουρασμένος. Το βίντεο τελειώνει με την Jessica Jones να σπάει την κάμερα που τους καταγράφει.

Εκ πρώτης όψεως το teaser δεν μας δίνει πολλά. Μας δείχνει τους τέσσερις βασικούς ήρωες μαζί, σε μια σκηνή δράσης. Ή μάλλον στο ενδιάμεσο. Αυτό είναι και το βασικό όμως. Οι Defenders είναι η ένωση των τεσσάρων ηρώων που γνωρίσαμε τον καθένα ξεχωριστά. Τη στιγμή που σπάει την κάμερα η Jessica, το χρονόμετρο επάνω δεξιά λέει 08:18:20:17. Κάτι που μας δίνει την ημερομηνία προβολής της σεζόν των Defenders! 18 Αυγούστου 2017.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Defenders - Teaser

 

Βρίσκονται στο ασανσέρ της Midland Cirle Financial. Το Midland Circle αναφέρεται στην τρύπα που βρήκαν ο Daredevil με την Elektra στην δεύτερη σεζόν του Daredevil.

Πάνω αριστερά εμφανίζονται κάτι νούμερα, τα οποία είναι 23.253.120.81 . Αποτελούν μια IP, η οποία μας κατευθύνει στο site NYBulletin.com. Η εφημερίδα αυτή έχει προβληθεί ξανά στα προηγούμενα μέρη του Netflix – Marvel Universe. Στο site αυτό εμφανίζονται διάφορα πρωτοσέλιδα, και στο κάτω μέρος της σελίδας, υπάρχει η επιβεβαίωση ότι όλα τα επεισόδια των Defenders θα κυκλοφορήσουν στις 18 Αυγούστου. Επίσης υπάρχει μια συνέντευξη των αδερφών Meachum, μια διαφήμιση του Dojo της Coleen Wing και ένα αφιέρωμα σε ανθρώπους της Νέας Υόρκης, ανάμεσα τους και η Claire Temple.

Ένα πρωτοσέλιδο που δένει με την υπόθεση της σειράς είναι το παρακάτω

Defenders - Teaser

Σε αυτό εξηγείται ότι, μάλλον, η τρύπα που ανακάλυψε ο Daredevil με την Elektra είναι έργο ενός επιστήμονα που ψάχνει μια χαμένη πόλη. Σίγουρα υπάρχει μια σύνδεση με το The Hand που είδαμε να παρουσιάζεται στο Daredevil S2 και να έχει εξέχουσα θέση εναντίον του Iron Fist.

Άρα, σίγουρα οι Defenders θα βρεθούν αντιμέτωποι με το The Hand. Δεν ξέρουμε αν η Alexandra αποτελεί μέλος του The Hand, ή πρόκειται για παράλληλη απειλή.

Στην παρούσα φάση, μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Η Marvel ακολουθεί την ίδια συνταγή με την κινηματογραφική μεταφορά των Avengers. Παρουσιάζοντας έναν έναν τους ήρωες, τους ενώνει σε μια μεγαλύτερη απειλή. Το παρελθόν του Marvel Netflix Universe είναι αρκετά καλό. Μένει να δούμε αν οι Defenders καταφέρουν να εκτοξεύσουν το ενδιαφέρον μας.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ανδρέας Αμανατίδης

Αν έπρεπε να χωρέσω τον εαυτό μου σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Αστρονομία, Σειρές και Gaming. Μετά μουσικής βεβαίως.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;