Έρχεται η τρίτη σεζόν του True Detective!

Αν και ακόμη δεν έχει πάρει το πράσινο φως από το HBO, η σειρά True Detective φαίνεται να επανέρχεται. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημιουργός της σειράς, Nic Pizzolatto, έχει ήδη γράψει τα δυο πρώτα επεισόδια. Η σειρά είχε διακοπεί πριν δυο χρόνια, μετά από δυο σεζόν. Η πρώτη ήταν άκρως επιτυχημένη, ενώ η δεύτερη δεν γνώρισε την ίδια επιτυχία. Ο David Milch, δημιουργός του NYPD Blue, είναι η νέα προσθήκη στην ομάδα του Pizzolatto.

O Milch δεν θα είναι o παραγωγός της σειράς, η θέση αυτή είναι κενή προς το παρόν. Ο Matthew McConaughey, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην πρώτη σεζόν, έδειξε ενδιαφέρον στην επιστροφή του. Ο Pizzolatto έχει συμβόλαιο με το HBO μέχρι το 2018 και προς το παρόν εργάζεται πάνω σε μια σειρά βασισμένη στον Perry Mason, με πρωταγωνιστή τον Robert Downey Jr.

Τον Ιούλιο του 2016, o επικεφαλής του προγραμματισμού του HBO, Casey Bloys έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με το μέλλον της σειράς, και κατά πόσο θα ήταν δυνατή ή όχι η ανανέωση της.

Και εμείς σαν HBO αλλά και ο Nic είμαστε ανοιχτοί σε μια συνέχεια της σειράς. Δεν νομίζω ότι ο Nic έχει κάποια άλλη υποχρέωση που θα εμποδίσει κάτι τέτοιο. Είμαστε επίσης ανοιχτοί σε νέες ιδέες. Να γράψει κάποιος άλλος το σενάριο και ο Nic να έχει την δημιουργική επίβλεψη. Το True Detective είναι ένα ποιοτικό και πολύτιμο προϊόν για εμάς. Απλώς δεν έχουμε βάλει τις βάσεις για μια τρίτη σεζόν, ακόμη.

True Detective - Season 2
Το True Detective είχε μια άκρως επιτυχημένη πρώτη σεζόν, με τον Matthew McConaughey και τον Woody Harrelson στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η σεζόν είχε υμνηθεί από το σύνολο των κριτικών και των θεατών ως κάτι άκρως ποιοτικό. Οι ερμηνείες, το σενάριο, η σκηνοθεσία της ήταν από τις καλύτερες που έχουμε δει στην μικρή οθόνη. Η επιλογή της ανθολογικής μορφής, με αυτοτελείς σεζόν, έφερε τον Vince Vaughn και τον Colin Farrel στο προσκήνιο της δεύτερης σεζόν. Κριτικά, η δεύτερη σεζόν έλαβε μέτρια βαθμολογία, ενώ το αργό development απομάκρυνε τους θεατές. Όσοι το παρακολούθησαν είχαν μια ελαφρώς καλύτερη άποψη, όμως σε γενικές γραμμές δεν συγκρίνεται με την πρώτη σεζόν.
Η αναβίωση της σειράς με το ταυτόχρονο ενδιαφέρον του Matthew McConaughey, ίσως επαναφέρει τους ήρωες της πρώτης σεζόν. Αυτό βέβαια είναι μια πιθανότητα και μόνο, καθώς θα πρέπει να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις του καναλιού για την τρίτη άκρως αναμενόμενη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ανδρέας Αμανατίδης

Αν έπρεπε να χωρέσω τον εαυτό μου σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Αστρονομία, Σειρές και Gaming. Μετά μουσικής βεβαίως.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;