Το The Defenders ετοιμάζει τη Δεύτερη Φάση του Marvel/Netflix Universe

Με το Marvel’s The Defenders μόλις μία μέρα μακριά από την προβολή του στο Netflix, ο Finn Jones μας περιγράφει τι να περιμένουμε για τις ξεχωριστές ιστορίες των ηρώων. Ο γνωστός μας Iron Fist εξήγησε, ότι τα 8 επεισόδια της σεζόν – τα οποία θα ενώσουν τον χαρακτήρα του με τον Daredevil, την Jessica Jones και τον Luke Cage – θα ξεκινήσουν τη Δεύτερη Φάση των ιστοριών τους.

 

Ο Jones υπαινίχθηκε, ότι η Δεύτερη Φάση μπορεί να δει τον Iron Fist και τον Luke Cage – που παίζεται από τον Mike Colterνα συναντιούνται και στις ξεχωριστές τους σειρές. Ένα ζευγάρι που θα χαρούν πολύ να δουν οι fan, καθώς υπήρξε μια ολόκληρη σειρά κόμικ επικεντρωμένη στο ζευγάρι, με τίτλο Power Man and Iron Fist, που εκδόθηκε το 1972, και αργότερα κάτω από τον τίτλο Heroes for Hire το 1996. Ο Βρετανός ηθοποιός είπε στο Digital Spy:

«Ας πούμε, ότι θα γίνουν συγκεκριμένα πράγματα στο τέλος του The Defenders που θα ταράξουν τον κόσμο όλων. Για αυτό οι άνθρωποι δεν θα είναι πια ίδιοι μετά το τέλος του The Defenders […] Εγώ και ο Mike τα πηγαίνουμε πολύ καλά, έχουμε μια καλή φυσική χημεία. Ο τρόπος που ο Marco [Ramirez] έχει γράψει τον Danny και τον Luke είναι πραγματικά έξυπνος – όπως πρέπει και φαίνεται σημαντικός. Το ζευγάρι φαίνεται σημαντικό [για την ιστορία], πράγμα που πιστεύω ότι είναι σημαντικό.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

 

Η Πρώτη Φάση του Marvel Universe του Netflix έχει εγκαθιδρύσει τους ήρωες μας και τους έχει οδηγήσει σε μια κλιμακωτή μάχη με το Χέρι, αλλά και με την νέα, πιο ισχυρή αντίπαλο Alexandra, την οποία υποδύεται η ταλαντούχα Sigourney Weaver. Η Deborah Ann Woll, η οποία παίζει την Karen Page, είπε στο Screen Rant, ότι οι θεατές θα πρέπει να θεωρούν το The Defenders σαν μια ολοκληρωμένη ιστορία που οι ήρωες «θα λύσουν ένα μεγάλο το πρόβλημα».

«Πιστεύω ότι είναι καλό να θυμόμαστε, ότι το The Defenders, επειδή θα τους φέρουμε όλους μαζί, θα είναι μια κι έξω. Θα ξεκινήσει, θα λύσει το πρόβλημα και μετά, ξέρετε, όλοι θα γυρίσουμε πίσω στις σειρές μας.»

 

 

Αυτό πρέπει να σημαίνει, ότι η κύρια ιστορία που έφερε τους τέσσερις σούπερ ήρωες μαζί θα βρεθεί στο ζενίθ της στο The Defenders, για να επιτρέψει στην καθεμία ξεχωριστή σειρά να ακολουθήσει τη δική της ιστορία, αλλά και για να εισαχθούν και νέοι χαρακτήρες. Ο Ghost Rider, ο Blade, ακόμη και η Black Widow είναι μερικά από τα ονόματα που έχουν προταθεί για το Marvel Universe του Netflix. Αυτό ας ελπίσουμε, ότι δεν σημαίνει, ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα δούμε τον Iron Fist, την Jessica Jones, τον Luke Cage και τον Daredevil να πολεμούν μαζί. Σημαίνει όμως, ότι το The Punisher του Jon Bernthal θα είναι μέρος της Δεύτερης Φάσης, μαζί με τη 2η σεζόν της Jessica Jones, του Luke Cage και του Iron Fist και την 3η σεζόν του Daredevil. Για αυτό, μπορούμε μόνο να μαντέψουμε τι θα έχει να αντιμετωπίσει ο Frank Castle, όταν θα προβληθεί η σειρά του αργότερα φέτος.

 

https://youtu.be/D_6J9BqgonU

 

Τα 8 επεισόδια του Marvel’s The Defenders θα προβληθούν από το Netflix τη 18η Αυγούστου.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Αντώνης Καρβέλας

Σπουδάζει Πολιτική Επιστήμη και Διεθνείς Σχέσεις και ταυτόχρονα εργάζεται ως καθηγητής της Αγγλικής Γλώσσας. Λατρεύει τις τηλεοπτικές σειρές, την πολιτική και την τεχνολογία.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;