Alexandra: Αποκάλυψη για την Villain των Defenders!

Alexandra

Τον περασμένο Οκτώβριο, κατά την παρουσίαση της νέας σειράς του Netflix και της Marvel, Iron Fist παρουσιάστηκε επίσης και η Sigourney Weaver, γνωστή από τις ταινίες “Alien” και “Ghostbusters” ως ο “κακός” χαρακτήρας της σειράς που έπεται, τους Defenders. Πλέον γνωρίζουμε ότι ο χαρακτήρας της Sigourney Weaver έχει το όνομα Alexandra.

Σύμφωνα με τον παραγωγό της σειράς, Marco Ramirez, η Alexandra είναι ο υπέρτατος κακός της Νέας Υόρκης. Ασκεί μεγάλη επιρροή στην πόλη, με αποτέλεσμα να τραβήξει την προσοχή της ομάδας των Defenders που θα αποτελείται από τον Daredevil, την Jessica Jones, τον Luke Cage και τον Ιron Fist. Η Sigourney Weaver μοιράζεται πολλά κοινά με την Alexandra, καθώς η Alexandra είναι έξυπνη, πνευματώδης και επικίνδυνη.

Αντίθετα με τις έως τώρα προβλέψεις, η Alexandra δεν είναι κάποιος συγκεκριμένος χαρακτήρας από τα κόμικ, και σύμφωνα με πληροφορίες, γνωρίζουμε ότι δεν έχει κάποιο “παρατσούκλι”. Είναι το ίδιο εγκληματικά έξυπνη με τον Wilson Fisk (Vincent D’Onofrio), τον κακό που γνωρίσαμε μέσα από τις δυο πρώτες σεζόν του Daredevil.

Πληροφορίες για την σειρά

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η ομάδα των Defenders θα συναντηθεί και θα ενοποιηθεί στο Μidland Circle, στο μέρος όπου βρέθηκε η τεράστια τρύπα από τον Daredevil και την Elektra στην δεύτερη σεζόν του “Daredevil”. Επίσης, φαίνεται ο Iron Fist να είναι ο μοναδικός που να γνωρίζει την πραγματική κατάσταση. Οπότε υποθέτουμε ότι η Alexandra είναι μέλος του “The Hand” ή απλώς ένας μεγάλος αντιπερισπασμός. Το πιο πιθανό όμως, ο χαρακτήρας της Sigourney Weaver να είναι μια μίξη άλλων χαρακτήρων, κυρίως για να υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης (κάτι που κακά τα ψέματα λείπει όταν έχουμε να κάνουμε με πιστές μεταφορές κόμικ ή βιβλίων).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοίγοντας τα χαρτιά του, ο Ramirez μας έδωσε την οπτική του επάνω στο ξεδίπλωμα της σειράς, ως μέρος του MCU στην μικρή οθόνη:

Είναι μια ιστορία για μια οικογένεια ορφανών που έχουν μεγαλώσει πολύ, αλλά έχουν ακόμη δρόμο μπροστά τους για να μεγαλώσουν κι άλλο. Αυτό είπα στους συγγραφείς της σειράς. Παίρνουμε τα ερωτήματα που τέθηκαν στο τέλος της κάθε επιμέρους σειράς και τα απαντάμε. Οπότε, τι γίνεται μετά το τέλος της πρώτης εμφάνισης τους; Πού βρίσκονται; τι χρειάζονται πραγματικά για να μεγαλώσουν; Δεν θα θέλαμε να προβάλλουμε κανέναν ως “guest” στην σειρά κάποιου άλλου. Είναι, εν τέλει, 4 διαφορετικές ιστορίες που ενώνονται σε μία.”

 

Μιλώντας για τον τόνο της σειράς, είπε:

Ένα από τα καλά που συμβαίνουν σε αυτές σειρές είναι ότι στην τελική, ο κεντρικός πρωταγωνιστής δεν είναι ένας σούπερ ήρωας με την συμβατική έννοια, αλλά ένας ατελής άνθρωπος, με πολλά ελαττώματα, ο οποίος ξεπερνά οτιδήποτε τον κρατάει πίσω, και σώζει την μέρα. Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό, δεν ήταν να τονίσω τις διαφορές τους, αλλά τα κοινά τους.
Και πέρα από το γεγονός ότι όλοι είναι ήρωες της Marvel, είναι όλοι ορφανά, όλοι θέλουν να κάνουν καλό και έχουν μια συνεχή μάχη μέσα τους που επηρεάζει την προσωπική τους ζωή. Είναι δηλαδή μια νέα δημιουργία η οποία αναδεικνύει ένα νέο τόνο και ένα νέο κόσμο που ξεπροβάλλει μέσα από τους τέσσερις προηγούμενους.”

και συνεχίζει λέγοντας:

Η δουλειά που έγινε στην μίξη των χαρακτήρων αυτών είναι εκπληκτική. Θέλαμε να μεταφέρουμε την διαπροσωπική σχέση που υπάρχει στους ήρωες. Ανάμεσα στον Iron Fist και τον Luke Cage. Ανάμεσα στον Iron Fist και τον Daredevil. Ανάμεσα στην τριάδα του Luke Cage, του Iron Fist και της Jessica Jones. Είχαμε στήσει ένα πίνακα μπροστά μας και λέγαμε: Που είναι η μεγάλη σκηνή με τον Luke και την Jessica; Που είναι η αντίστοιχη με τον Iron Fist και τον Daredevil;

Τα 8 επεισόδια της σειράς πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσω του Netflix μέσα στο 2017, μετά την κυκλοφορία του Iron Fist.

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ανδρέας Αμανατίδης

Αν έπρεπε να χωρέσω τον εαυτό μου σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Αστρονομία, Σειρές και Gaming. Μετά μουσικής βεβαίως.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;