Η όγδοη σεζόν του Game of Thrones θα έχει μεγάλη διάρκεια

Η έβδομη σεζόν του Game of Thrones μπορεί να απέχει ακόμη κάτι λιγότερο από 2 εβδομάδες, αλλά οι συζητήσεις για την όγδοη και τελευταία σεζόν έχουν ήδη αρχίσει. Για αρχή, υπάρχει μια πιθανότητα να μην έχουμε Game of Thrones το 2018, και να δούμε την τελευταία σεζόν το 2019. Η αναμονή όμως που θα (ξανα)ζήσουμε, ίσως και να αξίζει. Σύμφωνα με κύκλους της παραγωγής, υπάρχει η σκέψη για την τελευταία σεζόν, τα επεισόδια να είναι πιο μεγάλα. Δηλαδή ολόκληρη η τελευταία σεζόν να είναι μια σειρά από τηλεταινίες. Αυτό ήδη ισχύει για μερικά επεισόδια της έβδομης σεζόν, καθώς το τελευταίο επεισόδιο θα διαρκέσει 82 λεπτά.

 

Η σεζόν 8 του Game of Thrones λέγεται ότι θα έχει μόνο 6 επεισόδια. Η μεγάλη διάρκεια τους όμως τα κάνει να είναι ισότιμα με μια σεζόν με 10 ή ακόμη και 12 επεισόδια. Είναι κατανοητό ότι η παραγωγή της τελευταίας σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, και πολλά μπορούν να αλλάξουν. Καθώς φαίνεται όμως, οι παραγωγοί της σειράς κοιτάνε να δώσουν αυτό που πρέπει, σε μια από τις πιο πετυχημένες σειρές όλων των εποχών.
Η έβδομη σεζόν όμως, θα έχει σκαμπανεβάσματα. Από το φινάλε της, όπου και θα έχει 82 λεπτά διάρκεια, θα υπάρξουν επεισόδια που θα έχουν επίσης μεγαλύτερη διάρκεια, περίπου 66 λεπτά, αλλά και μικρότερη, πέφτοντας στα 50 λεπτά.
Πέρα από τις χρονικές συγκρίσεις, οι 2 τελευταίες σεζόν θα είναι πολύ εκρηκτικές. Ήδη το τέλος της προηγούμενης σεζόν έχει θέσει τους χαρακτήρες σε τροχιά σύγκρουσης. Η Daenerys με τους δράκους και τον μεγάλο στρατό της περνάνε στο Westeros από την ανατολή. Η Cercei έχει αναλάβει τον θρόνο μετά τον θάνατο όλων των παιδιών της. Και ο Jon Snow βρίσκεται ανάμεσα σε αυτήν και τον Night King, ο οποίος κατεβαίνει νότια. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι συγκρούσεις και ανακατατάξεις θα χωρέσουν στην έβδομη σεζόν, και τι θα γίνει στην όγδοη.
Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο HBO την Κυριακή 16 Ιουλίου ενώ στην Ελλάδα θα προβληθεί στην Nova, μια μέρα μετά.

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ανδρέας Αμανατίδης

Αν έπρεπε να χωρέσω τον εαυτό μου σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Αστρονομία, Σειρές και Gaming. Μετά μουσικής βεβαίως.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;