Τι γίνεται με το The Punisher;

Όλοι οι απανταχού Marvel fans περιμένουν εναγωνίως την πρεμιέρα του The Punisher. O χαρακτήρας που γνωρίσαμε μέσα από την δεύτερη σεζόν του Daredevil, ήταν και αυτός που εκτόξευσε την ποιότητα της σειράς. Το Netflix προχώρησε στην παραγωγή μιας σειράς γύρω από τον τιμωρό, και οι προσδοκίες είναι μεγάλες.

Μετά την εκδίκηση που πήρε για τις δολοφονίες της κόρης και της γυναίκας του, ο Frank Castle ανακαλύπτει κάτι βαθύτερο στον υπόκοσμο της Νέας Υόρκης. Αποφασίζει να αναλάβει δράση για να ξεσκεπάσει την σκοτεινή συνωμοσία.

Η σειρά αναμένεται να είναι πολύ βίαιη, μετά τα δείγματα που πήραμε από την εμφάνιση του χαρακτήρα στο Daredevil.

Οι αρχικές πληροφορίες τοποθετούσαν την κυκλοφορία της σειράς στον Νοέμβριο. Μια πρόσφατη πληροφορία την τοποθετούσε στις 13 Οκτωβρίου, κάτι που διαψεύστηκε. Τo Netflix συνήθιζε να κυκλοφορεί τα trailer των σειρών περίπου 8 εβδομάδες πριν, με το trailer της σειράς να κάνει εμφάνιση στις 18 Αυγούστου. Αυτό έμοιαζε να σιγουρεύει την 13η Οκτωβρίου, αλλά η πιο πιθανή πλέον δείνχει η 11η ή 17η Νοεμβρίου.

Η Dearbhla Walsh, η οποία σκηνοθετεί ένα από τα επεισόδια της σειράς, είχε δηλώσει σε συνέντευξη ότι το επεισόδιο της θα προβληθεί τον Νοέμβριο. Είναι γνωστό ότι τα επεισόδια των σειρών του Netflix, και ειδικά των Marvel σειρών, κυκλοφορούν όλα μαζί. Άρα ο Νοέμβριος είναι η πιο πιθανή ημερομηνία προβολής. Εκτός κι αν άλλαξε κάτι από την ημερομηνία της συνέντευξης της, και σκέφτηκαν να προβάλλουν την σειρά νωρίτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το διαφημιστικό κομμάτι της σειράς, όμως, λειτουργεί πολύ καλά. Οι συντελεστές “πειράζουν” τους φανς με αναρτήσεις στα social media, έχοντας καλυμμένα τα στοιχεία σε ότι έχει να κάνει με τις ακριβείς λεπτομέρειες της. Αυτό σίγουρα δημιουργεί hype και μια προσμονή για μια σειρά που μάλλον θα μας ικανοποιήσει.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ανδρέας Αμανατίδης

Αν έπρεπε να χωρέσω τον εαυτό μου σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Αστρονομία, Σειρές και Gaming. Μετά μουσικής βεβαίως.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;