Stranger Things: άσχημα νέα για έναν αγαπημένο χαρακτήρα

Stranger Things 2 - Barb

Σε μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα, ο παραγωγός του Stranger Things, Shawn Levy έδωσε την απάντηση σε ένα θέμα που απασχολούσε για καιρό τους fans της σειράς. Τι θα γίνει επιτέλους με την Barb; Η Barb, ένας χαρακτήρας που αφέθηκε στην τύχη της στην πρώτη σεζόν, απέκτησε μεγάλο κοινό. Μάλιστα, χιλιάδες άτομα έστησαν την καμπάνια «Δικαιοσύνη για την Barb». H Barb είχε σκοτωθεί από ένα τέρας, το οποίο την είχε τραβήξει στο Upside Down. Παρότι ο θάνατος της ήταν ξεκάθαρος, το κοινό ήθελε κάτι παραπάνω γι αυτή. Ένιωθαν ότι δεν είχε κλείσει ο κύκλος του χαρακτήρα, γι αυτό και ζητούσαν δικαιοσύνη.

Ο Levy ήταν κατηγορηματικός σχετικά με το θέμα. Η Barb ήταν νεκρή. Δεν υπήρχε πλάνο να επιστρέψει στην σεζόν που έρχεται. Ο ίδιος δεν μπορεί να καταλάβει από που προήλθε η παρανόηση αυτή στο κοινό, σχετικά με την τύχη της.

Η αγωνία για την Barb φαίνεται πως άγγιξε πολλούς, ακόμη και διάσημους. Ο Levy δήλωσε πως ακόμη και celebrities, πήγαιναν στα βραβεία και τον ρωτούσαν τι θα γίνει με την Barb. Τους απαντούσε, ότι όπως είδαν και στην σειρά, η Barb φαινόταν νεκρή, και ένα πλάσμα βγήκε από το στόμα της. Πως γίνεται να ζει μετά από αυτό;

Επίσης άλλη μια δήλωση που έκανε, ήταν ότι δεν έχει σκοπό να εισάγει fanservice στην σειρά. Η πλοκή της είναι συγκεκριμένη, και δεν πρόκειται να αλλάξει. Οι σεναριογράφοι έχουν μια ιστορία να πουν και αυτή ακριβώς θα πουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμπληρώνοντας, ανέφερε ότι οι θεατές θα πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα ότι δεν θα δουν την Barb στην δεύτερη σεζόν της σειράς. Σίγουρα είναι ένα ρίσκο, αλλά θα το πάρουν, ως παραγωγή. Οι θεατές μπορεί να απογοητευτούν, αλλά το όραμα είναι σαφές.

 

«Κάποιοι άνθρωποι αρέσκονται στην φράουλα, άλλοι στην βανίλια. Όμως είναι καλύτερο να δίνεις πάντα μια καινούρια γεύση, με ρίσκο να μην αρέσει στους άλλους, παρά να προσπαθείς να αναπαραστήσεις στην βανίλια ακόμη μια φορά. Τα πράγματα που θα δουν στην δεύτερη σεζόν, ίσως τους εξοργίσουν, ίσως τα λατρέψουν. Αυτοί είναι και οι όροι του ταξιδιού αυτού.»

 

Τα νέα είναι καλύτερα γι αυτούς που θέλουν τον σκοτεινό και μυστήριο τόνο της σειράς να επιστρέφει. Σε γενικές γραμμές, όλοι οι συντελεστές έχουν δηλώσει ότι η δεύτερη σεζόν θα είναι πιο σκοτεινή και πιο μυστήρια από την πρώτη.

 

Το Stranger Things επιστρέφει στο Netflix στις 31 Οκτωβρίου. Μπορείτε να δείτε όλη την συνέντευξη του Levy παρακάτω:

 

'Stranger Things' Director Shawn Levy on Season 2

Attention Stranger Things fans: Executive producer and director Shawn Levy is talking season 2, "facegate" and if Barb really is coming back.

Publiée par The Hollywood Reporter sur Jeudi 15 juin 2017


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ανδρέας Αμανατίδης

Αν έπρεπε να χωρέσω τον εαυτό μου σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Αστρονομία, Σειρές και Gaming. Μετά μουσικής βεβαίως.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;