Σημειώστε το Dark Tower στην λίστα σας…Ετοιμάζεται η νέα σειρά

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να μην είχαμε πολλά νέα για την νέα φιλόδοξη σειρά Dark Tower αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι καλό δεν ετοιμάζεται. Αντιθέτως η σειρά βρήκε τηλεοπτικό δίκτυο κι έχει εξασφαλιστεί από το τηλεοπτικό δίκτυο Amazon. Το τελευταίο, μετά την μεγάλη συμφωνία που έκλεισε για να κατοχυρώσει το Lord Of The Rings,  φαίνεται ότι δεν επαναπαύεται και ψάχνει συνεχώς επιλογές όπου θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Μετά την επέλαση του τυφώνα Game Of Thrones από το HBO, αναζητούνται σειρές που θα αποτελέσουν talk of the town.  Ανάμεσα σε αυτές είναι και τα Wheel of Time, Ringworld, Lazarus, Snow Crash κ.ά.

Σχετικά με το Dark Tower

Όσον αφορά το Dark Tower θα είναι άλλη μία τηλεοπτική προσαρμογή των βιβλίων του συγγραφέα πολλών επιτυχιών Steven King. Το Dark Tower αποτελείται από μία σειρά οκτώ βιβλίων τα οποία περιέχουν στοιχεία θρίλερ, επιστημονικής φαντασίας (ο γνωστός Steven!) αλλά και Western. Η υπόθεση αυτών έχει να κάνει με την αναζήτηση ενός πύργου από έναν “πιστολά” της Άγριας Δύσης. Ο πύργος πέρα από την ύπαρξή του έχει και διάφορες μεταφυσικές ιδιότητες.

Tower

Πέρυσι προβλήθηκε η ομώνυμη ταινία η οποία ενσωμάτωνε διάφορα στοιχεία από τα οκτώ βιβλία. Ωστόσο η αποδοχή της ήταν χλιαρή από το κοινό και οι κριτικές κατώτερες από το προσδοκώμενο. Ανάμεσα σε αυτά που της προσάπτουν είναι η περίεργη πλοκή της που δεν γίνεται κατανοητή για όσους δεν έχουν ασχοληθεί με τα βιβλία. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ακριβώς αυτά τα κενά φιλοδοξεί να καλύψει η νέα σειρά και να διορθώσει τα κακώς κείμενα της ταινίας. Ουσιαστικά η σειρά θα κάνει ένα reboot και θα είναι μία επέκταση των όσων γνωρίζουμε από την ταινία αλλά υπό νέο πρίσμα. Ωστόσο δεν αποκλείεται και μία sequel ταινία παράλληλα με την προβολή της σειράς.

Advertisement

Ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί το πότε οι συντελεστές θα πούνε το ξεκινάμε για τα γυρίσματα. Ωστόσο γνωρίζουμε ότι ο τηλεοπτικός παραγωγός της σειράς θα είναι ο Glenn Mazzara (είχε αναλάβει και το Walking Dead από το 2011 έως το 2013).

Εν αναμονή λοιπόν νέων πληροφοριών!

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής σχολής του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας στο Α.Π.Θ. Το διάβασμα και η συγγραφή κειμένων είναι ανάμεσα στα ενδιαφέροντά μου. Φανατικός σειρών και ταινιών κυρίως ξένων παραγωγών. Επιπλέον με ενδιαφέρει να ενημερώνομαι για ότι τρέχει στην επικαιρότητα.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;