Scandal: 6 λόγοι για να το δεις!

Μία σειρά που αξίζει να δει κανείς είναι το Scandal. Πρόκειται για μία πολιτική σειρά με πρωταγωνίστρια την Olivia Pope, η οποία προστατεύει τα μυστικά των προσώπων της υψηλής κοινωνίας. Είναι μία σειρά βασισμένη σε αληθινά γεγονότα από τη ζωή της Judy Smith.
Παρακάτω είναι οι λόγοι που κάποιος πρέπει να δει τη σειρά.

1. Έχει δυνατή γυναίκα πρωταγωνίστρια

Ένας από τους λόγους και ίσως και ο πιο σημαντικός για να δεις το Scandal, είναι σίγουρα η Kerry Washington στον ρόλο της Olivia Pope. Η Olivia τα καταφέρνει ακόμα και στη μέση των επικίνδυνων καταστάσεων. Ενώ παρατηρείς την ευαισθησία στα μάτιa της, αυτή η γυναίκα είναι πιστή στους φίλους της και θα κάνει ό,τι χρειάζεται, για να κάνει τη δουλειά της και είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από το παιχνίδι. Επιπλέον, όπως θα δείτε είναι μία μαύρη γυναίκα σε ισχυρό, σοβαρό ηγετικό ρόλο.

Πηγή gif: tumblr.com

2. Το σκάνδαλο

Όπως υποδηλώνει και ο ίδιος ο τίτλος, υπάρχουν πολλά σκάνδαλα σε αυτό το δράμα. Υπάρχουν ιστορίες αγάπης, μυστήρια δολοφονιών, συνωμοσίες και πολλά άλλα προβλήματα. Ωστόσο τίποτα δεν φαίνεται αναγκαστικό ή συγκλονιστικό, και ρέει ομαλά.

3. Έχει πολιτική ίντριγκα

To Scandal διαδραματίζεται στη Washington, D.C. και αφοσιώνεται στον πρόεδρο και το Υπουργικό Συμβούλιο του. Βλέπουμε διαφθορά στην κυβέρνηση, τα σκάνδαλα που προσπαθούν να καλύψουν και τις συνωμοσίες που φέρνουν εις πέρας για πολιτικό κέρδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

4. Ενδιαφέροντες χαρακτήρες

Λατρεύουμε την Olivia αλλά δεν θα μπορούσε να λάμπει τόσο χωρίς τους υπόλοιπους χαρακτήρες. Κάθε χαρακτήρας έχει κίνητρο, αποφασιστικότητα και κλίση στην επίτευξη στόχων. Κάθε συμπρωταγωνιστής παρουσιάζει βάθος και ένα παρελθόν που φιλοφρονεί και τονίζει τις ιστορίες των κύριων πρωταγωνιστών.

Scandal
Πηγή Εικόνας: ew.com

 

5. Ο David Rosen

Είναι κάπως ενοχλητικός, αλλά ο David αποδεικνύεται σημαντικός χαρακτήρας σε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις και εξελίσσεται καθόλη τη διάρκεια της σειράς. Ξεκίνησε ως ο εξαιρετικά αυστηρός αλλά καλός άντρας, που προσπαθούσε να λύσει μια ή δύο περιπτώσεις που δεν έπρεπε. Ήταν χρήσιμο μέλος στην ομάδα της Olivia και διορίστηκε Γενικός Εισαγγελέας. Ερωτεύτηκε επίσης την φίλεχθρο Abby, την πρόδωσε, επέστρεψε μαζί της και μετά ξανά χώρισαν. Η δουλειά του είναι σαφώς το πιο σημαντικό πράγμα για εκείνον και έχει ενδιαφέρον το πώς χειρίζεται κάθε υπόθεση.

Scandal
Πηγή gif: tumblr.com

6. Δεν φοβάται να μιλήσει για θέματα που επηρεάζουν την κοινωνία

Οι λέξεις “ρατσιστής”, “σεξιστής” και “φεμινιστής” έχουν ειπωθεί πολλές φορές χωρίς φόβο. Η δημιουργός της σειράς Shonda Rhimes και οι σεναριογράφοι σκόπιμα γράφουν μία σειρά για το προοδευτικό κοινό. Η Olivia αμφισβητεί τις φυλετικές διαφορές μεταξύ εκείνης και του προέδρου. Η Γερουσιαστής Jodie Marcus αμφισβητεί τη διάκριση απέναντι της ως προς το φύλο της και αυτές είναι μερικές από τις φορές που ανέπτυξαν ένα τέτοιο θέμα. Αν ψάχνεις μία σειρά που παρουσιάζει και αμφισβητεί τους κοινωνικούς κανόνες, το Scandal είναι αυτή η σειρά.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;