Οι χειρότερες teen ταινίες του Netflix

Σίγουρα οι εφηβικές σειρές και ταινίες είναι ευχάριστες ανεξάρτητα από την ηλικία που έχει κάποιος. Το Netflix, μπαίνοντας δυναμικά σε κάθε σπίτι, τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να προσεγγίσει και το κοινό των έφηβων μέσα από τις καινούργιες παραγωγές του και ενώ οι σειρές φαίνονται αρκετά ελπιδοφόρες, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις ταινίες του Netflix.

Μπορεί το κοινό να ενθουσιάστηκε με το πρωτότυπο ” The End of the f*** World”, να αγαπησε όσο τίποτα άλλο το “Stranger Things” και να παρακολούθησε ευχάριστα το “On my Block”, το “Everything Sucks” και πολλές ακόμη σειρές με πρωταγωνιστές έφηβους και νέους, όμως οι αντίστοιχες ταινίες δεν φαίνεται να μπορούν να συναγωνιστούν τις σειρές σε ποιότητα και περιεχόμενο.

“The Kissing Booth” 

Μια από τις πιο επιτυχημένες teen movies του Netflix, βλέπεται σίγουρα ευχάριστα και μας συστήνει κάποια καινούργια πρόσωπα. Όμως δεν είναι τίποτα περισσότερο από φωτεινά χρώματα και όμορφα σώματα, με αδιάφορους ηθοποιούς, ατάκες χωρίς κανένα νόημα και κακογραμμένους διαλόγους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


“Dude” 

Μια ταινία για 4 φίλες, τις τελευταίες μέρες τους στο λύκειο και πάρα πολύ “χόρτο”, με την Lucy Hale να παίζει και ογδοηκοστή-εξηκοστή-τέταρτη φορά την μαθήτρια λυκείου, μα αυτή την φορά είναι μια μαθήτρια που καπνίζει κάναβη επομένως έχει μια τεράστια διαφορά με όλες τις προηγούμενες (εμμμμ…. ΌΧΙ). Για το μόνο που συζητήθηκε η συγκεκριμένη ταινία είναι για την ερωτική σκηνή μεταξύ της Lucy και του Alex Wolff, αλλά από εκεί και πέρα δεν έχει τίποτα να προσφέρει, όχι πως αυτό είναι κάτι, αλλά θεωρείται πρωτοφανές για τους δυο ηθοποιούς.


“Alex Strangelove” 

Μια κακή εκδοχή του “Love,Simon”, μια υπερβολικά κακή εκδοχή για να είμαι ειλικρινής. Ένας νέος έρχεται αντιμέτωπος με την σεξουαλικότητά του, η ταινία θα μπορούσε να είναι καλή, αλλά ήταν απλά αδιάφορη και με πολύ κακές ερμηνίες.


“#Realityhigh” 

Μια ταινία που περιστρέφεται γύρω από την γενιά των social media και μια όχι και τόσο δημοφιλή μαθήτρια που κατά τύχη την θέλει ο “όμορφος” του σχολείου που τα έχει με την “όμορφη” του σχολείου και γενικότερα μια “ομορφιά”. Δεν είναι μια απλά συνηθισμένη ταινία, είναι μια ταινία που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι βωβή, με διαλόγους ή χωρίς το ίδιο κάνει.


“Death Note”

Image result for Death Note 2017 gif

Το χειρότερο casting στην ιστορία των casting. Ο χειρότερος Ryuk στην ιστορία των Ryuk. Γενικότερα ένα μεγάλο όχι.

 

Οι εφηβικές ταινίες έχουν παίξει μεγάλο ρόλο τόσο στην διαμόρφωση προτύπων όσο και στην ανάδειξη νέων ηθοποιών, σεναριογράφων και συντελεστών. Φαίνεται πως η κρίση που περνούν οφείλεται κυρίως στο σενάρια και την σκηνοθεσία, καθώς καινούργια ταλέντα υπάρχουν. Ίσως στο μέλλον το Netflix να δώσει παραπάνω βάση σε αυτές και να δούμε εφηβικές ταινίες αντίστοιχες με αυτές τις δεκαετίας του 80′, του 90′ και του 00′.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ελένη Αναστασιάδου

Τα τρία αγαπημένα μου βιβλίο είναι "Ο Μικρός Πρίγκιπας" του Antoine de Saint-Exupéry, "Τα 88 Ντολμαδάκια" του Ευγένιου Τριβιζά και "Το Υπόγειο" του Fyodor Dostoyevsky. Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν μπαίνω σε ένα ξένο σπίτι (αφού βγάλω τα παπούτσια μου) είναι να ανοίξω το ψυγείο. Αγαπώ την βροχή. Θαρρώ πως αυτά είναι αρκετά για μια πρώτη γνωριμία.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;