Νέο trailer για τη νέα σεζόν του Stranger Things

Το Stranger Things ήταν κάτι που ήρθε σαν έκπληξη την προηγούμενη χρονιά. Δεν ήταν μια από τα ίδια σαν σειρά, δεν ήταν μεταφορά ταινίας, κόμικ ή βιβλίου. Μια scifi σειρά που θύμισε σε πολλούς τις παλιές 80’s ταινίες, με μια παρέα παιδιών που αντιμετωπίζουν άγνωστους κινδύνους (βλέπε It, Goonies, ET κλπ).

Η υπόθεση εκτυλίσσεται στην πόλη Hawkins, όπου μια ομάδα παιδιών ζει παράξενες καταστάσεις, μετά την εξαφάνιση του φίλου τους, Will. Μυστήριο, εξαφανίσεις, θάνατοι και μεταφυσικές καταστάσεις συνθέτουν την εικόνα. Εν τέλει ανακαλύπτουν ότι για όλα αυτά ευθύνεται το «Τέρας» ή «Demogorgon» όπως το ονομάζουν, το οποίο ήρθε από μια άλλη διάσταση, γνωστή ως «Πάνω Κάτω». Για όλα ευθύνονται οι επιστήμονες από το Hawkins National Lab, οι οποίοι με την βοήθεια της Eleven, μιας τηλεπαθητικής, έρχονται σε επαφή με το Τέρας στο Πάνω Κάτω. Αυτό καταφέρνει να περάσει στον κόσμο μας μέσω μιας πύλης, και να σπείρει τον τρόμο. Τελικά τα παιδιά αντιμετωπίζουν το Τέρας στο σχολείο της πόλης και καταφέρνουν να το νικήσουν. Είναι όμως όλα καλά κι εμείς καλύτερα; Μάλλον όχι.

Ένας νέος κύκλος της σειράς, τοποθετημένος ένα χρόνο μετά τα γεγονότα με το Τέρας, έρχεται σε λίγες μέρες για να μας λύσει την απορία. Τι πραγματικά συμβαίνει στην πόλη Hawkins; Έχει κλείσει για πάντα η πύλη με το Πάνω Κάτω; Το Τέρας ήταν το μοναδικό ον που πέρασε από την πύλη; Καθώς φαίνεται νέες, μεγαλύτερες απειλές έρχονται στο Hawkins και τίποτα δεν είναι σίγουρο, μέχρι την κυκλοφορία του νέου κύκλου στις 27 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις από αυτά που βλέπουμε στο νέο και τελευταίο trailer της σειράς, που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην σειρά συμμετέχουν οι Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Natalia Dyer, Cara Buono, Charlie Heaton, Matthew Modine. Νέες προσθήκες στο καστ αποτελούν οι Sadie Sink, Dacre Montgomery, Brett Gelman, Linnea Berthelsen, και οι Sean Astin και Paul Reiser.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ανδρέας Αμανατίδης

Αν έπρεπε να χωρέσω τον εαυτό μου σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Αστρονομία, Σειρές και Gaming. Μετά μουσικής βεβαίως.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;