Ο Lucifer επέστρεψε με μία ακόμα σεζόν στο Netflix, επέστρεψε όμως και ο ίδιος από τον κάτω κόσμο;

Προσοχή! Το κείμενο περιέχει spoiler για την 5η σεζόν.

Για 4 σεζόν το μεγαλύτερο κομμάτι των επεισοδίων ήταν το έγκλημα. Η Detective με την βοήθεια του Lucifer έλυναν εγκλήματα και έπιαναν κακούς. Στην 5η σεζόν αυτό αλλάζει και επικεντρώνεται στα “οικογενειακά” του Lucifer. Καθ’όλη τη διάρκεια της σειράς έχουμε γνωρίσει κάποια αδέρφια του όπως τον Amenadiel και την Azrael, και μην ξεχνάμε και την μητέρα του. Στα επεισόδια της 5ης σεζόν γνωρίζουμε τον δίδυμο αδερφό του Lucifer, τον Michael, στον οποίο αποτυπώνονται τα περισσότερα από τα στερεοτυπικά εκείνα χαρακτηριστικά του διαβόλου που ξέρουμε.

H Chloe μαθαίνει την αλήθεια

Ένα από τα χαρακτηριστικά του Michael είναι ότι λέει ψέματα σε αντίθεση με τον Lucifer. Στην προσπάθεια του να υποδυθεί τον αδερφό του δεν κατάφερε να μην πει ψέματα- κάτι που έκανε την Chloe να καταλάβει ότι ίσως δεν είναι αυτός που λέει. Και τι έκανε; Τον πυροβόλησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιμένατε; Εγώ οχι. Ήταν η πιο badass στιγμή του επεισοδίου. Ξεκίνησε με τους δυο τους να συναντιούνται για ένα ραντεβού. Προσπάθησε να τον ψαρέψει με τα γεγονότα που συνέβησαν στο τελευταίο επεισόδιο της 4ης σεζόν, λίγο πριν φύγει ο Lucifer. Και ο Michael έπεσε μέσα στην παγίδα της. Χωρίς δισταγμό πήρε το όπλο της και μπαμ! Η Chloe χωρίς να ανοιγοκλείνει τα μάτια της ,του είπε πως δεν θα χάσει την πίστη της στον Lucifer και αυτός νευριασμένος της ρίχνει την βόμβα.

“Σοβαρά; Όχι άλλα ψέματα ε; Τι θα ‘λεγες για μια αλήθεια τότε; Εισαι δώρο Θεού, Κλόι. Ο πατήρ σε έπλασε για τον Λούσιφερ.”

Η ερμηνευτική ικανότητα των ηθοποιών σε εκείνη την σκηνή σε κρατάει σε αγωνία. Βγαίνουν τόσα συναισθήματα και από τους δύο και  όλη η σκηνή είναι ιδιαίτερα φορτισμένη. Ο Tom Ellis αποτυπώνει εκπληκτικά το μίσος του Michael για τον αδερφό του, αλλά και εκείνα τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν να διαφέρει από εκείνον.

O Lucifer επέστρεψε

Μετά τον χαμό που έκανε ο Michael στη γη, ο Lucifer έπρεπε να επιστρέψει, με πρώτη του στάση το αστυνομικό τμήμα και την Chloe. Ανανεωμένος με το χαμόγελο του playboy έριξε στην αγκαλιά του την Detective, μέχρι που του μίλησε για την ύπαρξη της. Επιβεβαιώνοντας όλα αυτά για την ύπαρξη της, η Chloe συντετριμμένη προσπαθεί να καταλάβει αν αυτά που νιώθει είναι δικά της ή είναι και αυτά “δώρο” από τον Θεό.

Δεν είναι όμως μόνο η Chloe το πρόβλημα του. Είναι κ ο αδερφός του. Σε μία συνάντηση τους ο Michael ανακοινώνει στον Lucifer πως κάθε ιδέα διαφορετική από το σχέδιο του Πατέρα του, ήταν στην πραγματικότητα του Michael. O Lucifer έχασε την αυτοπεποίθηση του και την βρήκε ο αδερφός του. Τον αποκαλεί με το αγγελικό του όνομα “Samael” αλλά και “ανάξιο” και τότε είναι που τα αδέρφια άρχισαν να επιτίθενται ο ένας στον άλλον. Ξεκίνησε μία ουράνια μάχη μεταξύ των αδελφών που δεν έληξε καλά για έναν απο τους δύο.

Lucifer
Πηγή εικόνας: tvfanatic.com

Τι θα γίνει τελικά με Lucifer και Chloe;

Στο τέλος της 4ης σεζόν, η Chloe αποκαλύπτει πως αγαπάει τον Lucifer, και αυτός ένιωθε το ίδιο. Όμως, δεν κατάφεραν να ευχαριστηθούν το μετά αυτών των ρομαντικών αποκαλύψεων πριν ο Lucifer αποφασίσει να γυρίσει πίσω στην Κόλαση, για να βάλει μία τάξη.

Αν πιστεύετε πως δεν θα υπήρχαν εμπόδια μετά την επιστροφή του, τότε πιστεύετε λάθος. Η αποκάλυψη για τη ζωή της Chloe θα φέρει μια απόσταση μεταξύ τους αλλά συζητώντας και με άλλους παίρνουν μια απόφαση ιδανική για τη σχέση τους. Ποια είναι αυτή;

Δες τα επεισόδια για να μάθεις

Τα καινούρια επεισόδια του Lucifer είναι 8 και βρίσκονται στην πλατφόρμα του Netflix. Η 5η σεζόν είναι γεμάτη με φανταστική εξέλιξη των γυναικών ηθοποιών, αφού γεγονότα από το παρελθόν και τη ζωή τους επιστρέφουν στο προσκήνιο. Η σειρά έχει πιο πολύ στυλ, ενώ η παραγωγή κατάφερε να προβάλει κι ένα ασπρόμαυρο σπέσιαλ επεισόδιο, χωρίς να βγουν τελείως από την πλοκή της σειράς.

Α! Ξέχασα το καλύτερο. Πέρα από τον αδερφό του Lucifer εμφανίζεται και ο Πατέρας του.

Πηγή gif: wehearit.com

Δώστε τη δικιά σας βαθμολογία

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΟΣΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΙΝΕΤΕ

Μέσος όρος: 4.6 / 5. Συνολικά βαθμολόγησαν: 9

No votes so far! Be the first to rate this post.

Λίγα λόγια για τον συντάκτη