Τους τελευταίους μήνες η Marvel μας συναρπάζει με τις σειρές των κάπως παραμελημένων από τη σειρά ταινιών ηρώων τις, όπως το WandaVision , το the Falcon and the Winter Soldier. Σειρά μετά έχει ο Loki, ένας κακός για πολλούς αλλά ήρωας για εκείνον. Τα γεγονότα ξεκινάνε την στιγμή που πήρε το Tesseract από τους Avengers στο Endgame.

Η σειρά ανακοινώθηκε το 2018 ως μία πιθανή πρωτότυπη σειρά του Disney+.  Δηλαδή ανακοινώθηκε μετά τον θάνατο του Loki από τον Thanos στο Infinity War, αλλά πριν το Endgame, όπου οι Avengers του 2023 έδωσαν στον Loki του 2012 την ευκαιρία να ξεφύγει με την βοήθεια του Tesseract. Έφτασε σε έναν πλανήτη που δεν ήξερε και τον είδαν άνθρωποι που δεν έπρεπε να τον δουν, με αποτέλεσμα να πρέπει να επέμβουν οι TVA, μία μυστική υπηρεσία που προστατεύει τον χρόνο από αποκλίσεις. Εκείνοι τον μεταφέρουν στα κεντρικά της υπηρεσίας, όπου και γνωρίζει τον Mobius. Εκείνος θέλει να μάθει περισσότερα πράγματα για τον Loki μέσα από ερωτήσεις και βίντεο για την ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Loki
Πηγή Εικόνας: imdb.com

O Mobius του έδειξε μελλοντικές στιγμές της ζωής του που τον άλλαξαν ως άνθρωπο, όπως μερικά καλά λόγια από τον πατέρα του αλλά και ο θάνατος της μητέρας του. Κάτι που εκείνος δεν ήξερε είναι πως η μαγεία δε λειτουργεί στον πλανήτη των TVA, πράγμα που έκανε αδύνατο την απόδραση του με τον Tesserack. Με όλα αυτά που έμαθε για τη ζωή του, ο Mobius του έκανε πρόταση για δουλειά στην υπηρεσία, προκειμένου να τους βοηθήσει να βρουν διάφορες χρονολογικές αποκλίσεις. Μία από αυτές τις αποκλίσεις είναι… spoiler alert … ο ίδιος του ο εαυτός. Καλά διάβασες. Οι TVA θέλουν την βοήθεια του Loki για να πιάσουν μια μορφή του εαυτού του. Θα βοηθήσει ο Loki τους TVA ή θα βρει την ευκαιρία να δραπετεύσει; Περισσότερα για τις περιπέτειες του θα μάθουμε στα επόμενα επεισόδια

Αξιολόγηση

Πιστεύω πως η σειρά έκανε πολύ καλή πρεμιέρα, αφού σκιαγράφησε αμέσως τον χαρακτήρα του Loki που όλοι αγαπήσαμε αλλά του προσέδωσε μερικά νέα στοιχεία. Ο Loki, και ιδίως η απεικόνιση του Hiddleston, είναι ο τέλειος συνδυασμός αλαζονείας και ανικανότητας. Είναι έξυπνος, πανούργος, ευφυής και επικίνδυνος, αλλά αν τον αφήσουν να αλονίζει για ώρες, θα κάνει κάτι για να σαμποτάρει τον ίδιο του τον εαυτό και να αποτρέψει τα δικά του σχέδια. Το δίδυμο Loki και Mobius αν συνεχίσουν όπως τώρα, είναι σίγουρο πως η σειρά θα έχει επιτυχία.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 9 Ιουνίου 2021 και θα προβάλλεται εβδομαδιαία επεισόδια στο Disney+


Δώστε τη δικιά σας βαθμολογία

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΟΣΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΙΝΕΤΕ

Μέσος όρος: 5 / 5. Συνολικά βαθμολόγησαν: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

Λίγα λόγια για τον συντάκτη