The Tomorrow People, η σειρά που έκανε πρεμιέρα το 2013 για το CW, είναι μία από πολλές τηλεοπτικές σειρές με φαινομενικά απλούς ανθρώπους των οποίων όμως το DNA, είτε από φυσική εξέλιξη ή από επιστημονική αλλοίωση, έχουν ένα ιδιαίτερο έξτρα στοιχείο. Αξίζει να την δείτε;

Υπόθεση

Το The Tomorrow People είναι η ιστορία αρκετών νέων ανθρώπων από όλο τον κόσμο που αντιπροσωπεύουν το επόμενο στάδιο της ανθρώπινης εξέλιξης. Κατέχουν ειδικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας τηλεμεταφοράς και επικοινωνίας μεταξύ τους τηλεπαθητικά. Μαζί εργάζονται για να νικήσουν τις δυνάμεις του κακού.

Η σειρά μάς βάζει αμέσως στις σκέψεις του πρωταγωνιστή, του νεαρού Stephen Jameson (Robbie Amell) που μας ενημερώνει ότι παράξενα πράγματα συμβαίνουν τελευταία στη ζωή του. Τα πράγματα γίνονται πολύ πιο παράξενα. όταν η φωνή στο κεφάλι του του αποκαλύπτει πως είναι μέρος μίας ομάδας της νέας γενιάς με ψυχοκινητικές ικανότητες και με τη δύναμη της τηλεμεταφοράς. Το είδος τους έχει νέο όνομα, Homo Superior, αντικατοπτρίζοντας την ονομασία που χρησιμοποιείται για την περιγραφή μεταλλαγμένων ανθρώπων.

Δεν αποτελεί έκπληξη πως υπάρχουν σκιώδεις δυνάμεις, οι Ultra, που φοβούνται αυτά τα χαρισματικά άτομα, μέρος ενός backstory που θα μπορούσε να βοηθήσει να εξηγήσει την απουσία του πατέρα του Stephen.

Καθώς το γνώριμο ύφος του σεναριογράφου Greg Berlanti είναι προφανές στη σειρά, το The Tomorrow People φαίνεται να είναι ένα knockoff των  υπερανθρώπων, μόνο που αυτή τη φορά οι χαρακτήρες είναι πιο εξοικειωμένοι με αυτήν την πραγματικότητα. Το πρώτο επεισόδειο δείχνει πως η ζωή και το σχολείο του Stephen συνεχίζονται ατάραχα μετά από μία τέτοια ανακάλυψη για τη ζωή του. Κι έτσι εγείρεται το ερώτημα πώς κάποιος επικεντρώνεται σε ένα διαγώνισμα μαθηματικών μετά την ανακάλυψη πως η μοίρα του κόσμου βρίσκεται στα χέρια του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Tomorrow People
Πηγή Εικόνας: imdb.com

Η σειρά έχει μερικές σκηνές μάχης και αρκετή αντιπαλότητα προτού ο Stephen διαλέξει πλευρά. Είναι οι Ultra πραγματικά μία δύναμη για το καλό με σκοπό την εξάλειψη κακών παραφυσικών ανθρώπων; Ή είναι ένας απειλητικός διαβολικός κακός κυβερνητικός εξολοθρευτής των μεταλλαγμένων ανθρώπων;

Ένα ακόμη μυστήριο είναι αν ο αγνοούμενος πατέρας του Stephen είναι ακόμα ζωντανός μετά την καταγραφή ενός βίντεο στο οποίο τον προειδοποιεί πως ο μόνος που μπορεί να εμπιστευτεί είναι  ο εαυτός του.

Φυσικά όλα αυτά είναι στο πρώτο επεισόδιο και μέχρι το τέλος της σεζόν θα ανακαλυφθούν περισσότερα για τους χαρακτήρες και θα υπάρχει μία πιο σύνθετη πλοκή. Αν και η σειρά The Tomorrow People δεν προσφέρει τίποτα το καινοτόμο στο τηλεοπτικό κοινό, υπάρχουν πολλές ανατροπές και περιπλοκές στους χαρακτήρες, για να κρατήσει τα πράγματα ενδιαφέροντα και μία στροφή στο τέλος που θα σε κάνει να θες και άλλο!

Είναι μία καλή και μικρή σειρά για binge-watching, μια και έχει μόνο μία σεζόν.

Δείτε παρακάτω το trailer:


Δώστε τη δικιά σας βαθμολογία

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΟΣΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΙΝΕΤΕ

Μέσος όρος: 4.7 / 5. Συνολικά βαθμολόγησαν: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

Λίγα λόγια για τον συντάκτη