Στον κόσμο της Shonda Rhimes: Οι πιο αξιομνημόνευτοι θάνατοι της Shondaland!

Θανατοι-Shondaland-Cover

Η Shonda Rhimes, αυτοκράτειρα της αμερικανικής τηλεόρασης, φημίζεται για το…μένος που βγάζει απέναντι στους χαρακτήρες των σειρών της. Μάλιστα, μαζί με τον George R.R. Martin, μοιράζεται τα σκήπτρα των πιο αναπάντεχων και πολλές φορές επίπονων θανάτων των πρωταγωνιστικών χαρακτήρων. Και οι δύο, επίσης, δείχνουν να απολαμβάνουν το σοκ που προκαλούν στους τηλεθεατές τους! Πρόσφατα, μάλιστα, η ίδια η Rhimes δήλωσε σε συνέντευξή της ότι “σκότωσε” χαρακτήρα επειδή, πολύ απλά, αντιπαθούσε τον ηθοποιό που τον υποδυόταν. Και το τραγικό είναι ότι, αν και δεν αποκάλυψε το όνομα του ηθοποιού, είναι τόσοι πολλοί οι “νεκροί” των 13 σεζόν Grey’s Anatomy, 6 σεζόν Scandal και 3 σεζόν How To Get Away With Murder, που δεν μπορούμε να υπολογίσουμε και ποιον εννοούσε!

Το να μαζέψει κανείς όλους τους θανάτους της Shondaland είναι ακατόρθωτο. Γι αυτό κι εμείς μαζέψαμε τους 20+3 που έμειναν ανεξίτηλοι στη μνήμη μας, μας εξέπληξαν και πολύ συχνά μας πόνεσαν περισσότερο  από τους υπόλοιπους. Και αυτούς σας παρουσιάζουμε, ξεκινώντας από τον πιο πρόσφατο.


01.Wes Gibbins – How To Get Away With Murder – Season 301-htgawm-shondaland-wesgibbins

Από την αρχή της, η 3η σεζόν μας είχε καταστήσει σαφές ότι κάποιος πεθαίνει. Το ποιος, όμως, δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε και η αγαπητή Shonda φρόντισε η αποκάλυψη να γίνει αργά και βασανιστικά. Η απάντηση δόθηκε τελικά στο winter finale και ήταν πραγματικά έκπληξη: ο νεκρός κάτω από το σεντόνι ήταν ο Wes! Είναι ο πρώτος κεντρικός χαρακτήρας που μας αποχαιρετά στο How to Get Away with Murder και ο θάνατός του μας άφησε άφωνους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


02.Derek Sheperd – Grey’s Anatomy – Season 11

02-greysanatomy-shondaland-derekshepherd

Ο δικός μας, παντοτινός McDreamy, έλαβε το παρατσούκλι του για πολλούς λόγους: τα μαλλιά, τα μάτια, το γοητευτικό χαμόγελο, τον τρόπο που κοιτούσε τη Meredith… Αλλά αυτό που τον έκανε ακόμα πιο ξεχωριστό και “ονειρεμένο” ήταν ο ηρωισμός του. Έτσι, ήταν φυσικό όταν σταμάτησε με το αυτοκίνητό του για να βοηθήσει μια οικογένεια που είχε ατύχημα. Κατάφερε να τους σώσει όλους και αφού τους παρέδωσε με ασφάλεια στο ασθενοφόρο, μπήκε στο αυτοκίνητό του για να τους ακολουθήσει. Και τότε…tragedy struck. Ένα φορτηγάκι εμφανίστηκε από το πουθενά (κυριολεκτικά) και τον χτύπησε, ενώ εκείνος έψαχνε το κινητό του που χτυπούσε. Το ακόμα πιο τραγικό με τον τρόπο που διάλεξε η Shonda να μας τον στερήσει, είναι ότι δεν πέθανε ακαριαία από τη σύγκρουση. Μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση, αλλά ΖΩΝΤΑΝΟΣ, σε κοντινό νοσοκομείο, το οποίο ήταν λιγότερο από επαρκώς εξοπλισμένο/επανδρωμένο, με αποτέλεσμα να περιμένουν ατέλειωτες ώρες το νευροχειρούργο που είχε βγει για φαγητό, και κάπως έτσι, ο αγαπημένος μας Derek να καταλήξει εγκεφαλικά νεκρός και κατόπιν να αποσυνδεθεί από τη μηχανική υποστήριξη με απόφαση της Meredith. (Αυτός ήταν ο πιο επίπονος θάνατος για τη γράφουσα, γι αυτό και του αφιερώθηκε τόσο μεγάλο κείμενο.) Αντίο, McDreamy, μας λείπεις ήδη…Γύρνα.


03.Denny Duquette – Grey’s Anatomy – Season 2

03-greysanatomy-shondaland-dennyduquette

Αυτή τη φορά δε μιλάμε για πρωταγωνιστή. Γυρνάμε στην παλιά εκείνη εποχή που αν ήταν να πεθάνει κάποιος στο Grey’s Anatomy, αυτός θα ήταν ο βαριά καρδιοπαθής ασθενής. Αυτό, βέβαια, δεν ήταν αρκετό για να μην κλάψουμε με μαύρο δάκρυ όταν μας αποχαιρέτησε ο Denny. Γιατί πέθανε με το χειρότερο δυνατό τρόπο, αφού συνδέθηκε σε LVAD, το καλώδιο του οποίου έκοψε η Izzie για να θεωρηθεί πιο άμεση η ανάγκη για μεταμόσχευση, την οποία και έκανε επιτυχώς. Τελικά, όμως, έπαθε ένα εγκεφαλικό, που κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει και άφησε την Izzie μόνη και έρμη. Κλαψ…


04.Verna Thornton – Scandal – Season 2

04-scandal-shondaland-vernathornton

Η εισαγγελέας Verna Thornton, καρκινοπαθής από την αρχή της σειράς, δε βρήκε το θάνατο από την αρρώστια της. Αντιθέτως, πλήρωσε τα όσα ήξερε για τον Fitz και τον τρόπο που εξελέγη Πρόεδρος, όταν εκείνος την έπνιξε με το μαξιλάρι της στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν. Το σοκαριστικό της όλης υπόθεσης δε βρίσκεται, φυσικά, στο γεγονός ότι η Verna πέθανε, γιατί κάποια στιγμή όλοι περιμέναμε ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε. Αυτό που μας σόκαρε ήταν ότι ο ίδιος ο Fitz ήταν αυτός που λέρωσε τα χέρια του με αίμα.


05.George O’Malley – Grey’s Anatomy – Season 6

05-greysanatomy-shondaland-georgeomalley

Ο αγαπημένος μας 007- licensed to kill – αρχικά, μας άφησε με την εντύπωση ότι έφευγε για την εμπόλεμη ζώνη, αφού εμπνεύστηκε από το έργο του Hunt εκεί και ήθελε να συνεισφέρει όσο μπορούσε. Στο επόμενο επεισόδιο, οι γιατροί του Seattle Grace ασχολούνται με έναν John Doe, ο οποίος μπήκε μπροστά σε ένα λεωφορείο για να σώσει τη ζωή μιας κοπέλας. Λίγο αργότερα -και ενώ οι συνάδελφοί του προσπαθούσαν να συνεννοηθούν για το πώς θα αλλάξουν τη γνώμη του George ώστε να μην καταταγεί- ο John Doe ζητάει από τη Meredith στυλό και χαρτί, όπου με κόπο γράφει “007”. Εκείνη έντρομη συνειδητοποιεί ότι ο John Doe δεν είναι άλλος από τον George και τρέχει πανικόβλητη να ειδοποιήσει τους υπόλοιπους. Την τελική επιβεβαίωση κάνει η Callie, αναγνωρίζοντάς τον από ένα σημάδι στο σώμα του, που έμεινε αναλλοίωτο από τη σύγκρουση με το λεωφορείο. Πόσο κρίμα…


06.Lexie Grey – Grey’s Anatomy – Season 8

06-greysanatomy-shondaland-lexiegrey

Το αεροπορικό δυστύχημα της 8ης σεζόν είχε πολλά θύματα και άλλαξε για πάντα την πορεία της σειράς. Μόλις η Lexie και ο Mark συνειδητοποίησαν επιτέλους πόσο αγαπούσαν ο ένας τον άλλο και ήταν έτοιμοι για τις μεγάλες εξομολογήσεις, μπήκαν στο μοιραίο αεροπλάνο μαζί με τη Meredith, την Christina, την Arizona και τον Derek. Το αεροπλάνο έπεσε και το πρώτο του θύμα ήταν η Lexie. Η μικρή Grey άφησε την τελευταία της πνοή, κρατώντας το χέρι του Mark που της έλεγε πόσο την αγαπάει.


07.Lila Stangard – How To Get Away With Murder – Season 1

07-htgawm-shondaland-lilastangard

Το διαφορετικό με αυτό το θάνατο ήταν ότι τον γνωρίζαμε από το πρώτο επεισόδιο. Και χρειάστηκε σχεδόν ολόκληρη η πρώτη σεζόν για να μάθουμε ποιος και γιατί είχε σκοτώσει τη Lila. Στην αρχή, την πρωτοκαθεδρία στις μαντεψιές μας είχε ο Sam, αφού είχε το κίνητρο για να το κάνει: η Lila ήταν ερωμένη του και μάλιστα έγκυος στο παιδί του. Μετά, το μυαλό μας πήγε για λίγο στην Annalise, για τους ίδιους λόγους. Τελικά μάθαμε ότι το φόνο έκανε ο Frank κατ’ εντολή του Sam, αφού του χρωστούσε χάρη για ένα άλλο, παλαιότερο αλλά εξίσου σοκαριστικό, έγκλημα στο οποίο τον κάλυψε.


08.Mark Sloan – Grey’s Anatomy – Season 9

08-greysanatomy-shondaland-marksloan

Αχ… Ο Mark… Μας άφησε απαρηγόρητους στο πρώτο επεισόδιο της 9ης σεζόν και αφού είχαμε περάσει ένα ολόκληρο καλοκαίρι με την ελπίδα ότι θα αφού κατάφερε να διαφύγει ζωντανός από το σημείο του αεροπορικού δυστυχήματος, θα κατάφερνε και να διασωθεί στο Seattle Grace Mercy “Death”. Τελικά, μετά από 40 ημέρες σε κώμα και αφού πρόλαβε να αποχαιρετήσει όλους τους αγαπημένους του ανθρώπους- εκτός από την κόρη του, Sofia- αποσυνδέθηκε από τα μηχανήματα που τον κρατούσαν στη ζωή. Άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που οι δύο καλύτεροί του φίλοι, ο Derek και η Callie, του κρατούσαν τα χέρια. Να πούμε ότι δε μας λείπει…θα ‘ναι μεγάλο ψέμα!


09.Jerry Grant – Scandal – Season 3

09-scandal-shondaland-jerrygrant

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μια μάνα που χάνει το παιδί της. Και στην περίπτωση της Mellie, το τραγικό γεγονός γίνεται ακόμα τραγικότερο, αφού ο Jerry της πέθανε στα χέρια της. Υπεύθυνος για τα βάσανα της Mellie δεν ήταν άλλος από τον “Command” της B613 και Papa Pope της Olivia, ο οποίος ήθελε να δώσει ένα μάθημα στον Fitz που του πήρε την κορούλα του. Έβαλε τον Tom, έναν από τους πιο έμπιστους άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Fitz, που όπως αποδείχτηκε εκείνη τη στιγμή ήταν πάντα διπλός πράκτορας της B613, να κάνει μια θανατηφόρα ένεση στο αγόρι που πέθανε ακαριαία μπροστά στα μάτια των γονιών του.


10.Ellis Grey – Grey’s Anatomy – Season 3

10-greysanatomy-shondaland-ellisgrey

Το επίπονο “ταξίδι” της Meredith με τη μητέρα της τελειώνει στην 3η σεζόν. Ενώ η Meredith βρίσκεται ως ασθενής στο Seattle Grace, αφού έπεσε στη θάλασσα κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος με κάποιο ferry, στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η -πάσχουσα από Altzheimer’s- μητέρα της, Ellis. Τις στιγμές που και οι δύο είναι στιγμιαία νεκρές, συναντιούνται σε έναν άλλο κόσμο. Εκεί γίνεται ο αποχαιρετισμός τους και οι δρόμοι τους χωρίζουν για πάντα, με την κόρη να επανέρχεται στη ζωή, σε αντίθεση με τη μητέρα, που πεθαίνει.


11.James Novak – Scandal – Season 3

11-scandal-shondaland-jamesnovak

Άλλο ένα θύμα της B613, ο σύζυγος του Cyrus και ένας από τους ελάχιστους αυθεντικά καλούς χαρακτήρες στο Scandal, ο James βρίσκει το θάνατο από το χέρι του Jake Ballard, πράκτορα ακόμα της B613. Παρών στη σκηνή είναι και ο David Rosen, που παρακολουθεί ως μάρτυρας. Σκοπός του όλου σκηνικού είναι να παραμείνει μυστικό το σοκαριστικό γεγονός ότι η Sally Langston ήταν αυτή που δολοφόνησε το σύζυγό της. Και έτσι, χάσαμε και τον James, τον μοναδικό ίσως άνθρωπο που αγάπησε ποτέ του ο Cyrus.


12.Charles Percy – Grey’s Anatomy – Season 6

12-greysanatomy-shondaland-charlespercy

Στο τέλος της 6ης σεζόν, ένας απελπισμένος σύζυγος, ο Gary Clark, εισβάλει στο Seattle Grace Mercy West, με σκοπό να βρει και να σκοτώσει τους γιατρούς που θεωρούσε υπεύθυνους για το θάνατο της γυναίκας του. Αυτοί ήταν ο Derek, o chief Webber και η Lexie, που την αποσύνδεσε από το μηχάνημα υποστήριξης. Στην αναζήτησή του, όμως, και πνιγμένος από τη θλίψη του, σκορπά το θάνατο σε ολόκληρο το νοσοκομείο. Σε κάποιο από τα δωμάτια βρισκόταν και ο Charles μαζί με τη Bailey και την ασθενή τους. Με εντολή της Bailey, όταν ο Clark πλησιάζει, η ασθενής κάνει τη νεκρή, ο Charles κρύβεται στο μπάνιο του δωματίου, ενώ η ίδια μπαίνει κάτω από το κρεβάτι. Ο Clark, όμως, βρίσκει τον Charles και τον πυροβολεί, ενώ η Bailey τη γλιτώνει παρά τρίχα, λέγοντάς του ότι είναι νοσοκόμα και όχι γιατρός. Αφού ο πιστολέρο φεύγει, η Bailey καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σώσει τη ζωή του ειδικευόμενου αλλά τελικά, χάνει την άνιση μάχη, αφού ο μόνος τρόπος για να σωθεί είναι να μεταφερθεί σε χειρουργείο που βρίσκεται σε άλλο όροφο και τα ασανσέρ είναι απενεργοποιημένα από τις ειδικές δυνάμεις που βρίσκονται απ’ έξω.


13.Reed Adamson – Grey’s Anatomy – Season 6

13-greysanatomy-shondaland-reedadamson

Τελευταία επιθυμία του Charles (από πάνω) πριν πεθάνει είναι να βρει η Bailey τη Reed και να της αποκαλύψει ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της. Αυτό που κανείς από τους δύο δεν γνώριζε εκείνη την ώρα είναι ότι η Reed ήταν ήδη νεκρή, αφού ήταν το πρώτο και πιο ξαφνικό θύμα του Gary Clark.


14.Sam Keating – How To Get Away With Murder – Season 1

14-htgawm-shondaland-samkeating

Καθώς η πρώτη σεζόν του HTGAWM ξεδιπλωνόταν, αποκαλύφθηκε ότι ο φόνος της Lila δεν ήταν ο μοναδικός που αναζητούσε το θύτη του. Σιγά σιγά μάθαμε ότι υπήρχε ένα ακόμα θύμα και αυτό ήταν ο σύζυγος της Annalise, ψυχολόγος και εραστής της Lila, Sam Keating. Η σεζόν έπρεπε να φτάσει στο τέλος της, όμως, για να μάθουμε ποιος ήταν υπεύθυνος και γιατί. Το σοκ έρχεται για μια ακόμη φορά από τον Wes, που χτύπησε τον Sam στο κεφάλι με ένα αγαλματάκι για να σώσει τη Rebecca, που είχε ανακαλύψει αποδείξεις για τη σχέση του με τη Lila και επομένως αποτελούσε απειλή γι εκείνον. Οι υπόλοιποι Keating 5 (εκτός του Asher, που δεν είχε ιδέα) ήταν παρόντες στο σκηνικό και βοήθησαν να μεταφέρουν το πτώμα στο δάσος και να το κάψουν.


15.Dylan Young – Grey’s Anatomy – Season 2

15-greysanatomy-shondaland-dylanyoung

Ο πυροτεχνουργός που καθοδηγούσε τη Meredith κατά τη διάρκεια μερικών από τις πιο αγωνιώδεις ώρες της ζωής της, της σειράς, αλλά και τις δικές μας, όσο δηλαδή εκείνη είχε το χέρι της πάνω σε μια βόμβα στο εσωτερικό ενός ασθενή, εμποδίζοντάς τη να σκάσει. Ο Dylan κράτησε ήρεμη τη Meredith μέχρι τη στιγμή που το χέρι του αντικατέστησε το δικό της, επιτρέποντάς της να φύγει και να σωθεί. Ο ίδιος, δυστυχώς, δεν είχε την ίδια τύχη, αφού δεν κατάφερε να απομακρυνθεί αρκετά πριν η βόμβα σκάσει στο διάδρομο και τον σκοτώσει ακαριαία.


16.Henry Burton – Grey’s Anatomy – Season 8

16-greysanatomy-shondaland-henryburton

Τα υπέροχα μάτια και το γοητευτικό και ταυτόχρονα sexy χαμόγελο του Scott Folley μας έκαναν να ξεχάσουμε το πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση της υγείας του από το πρώτο του κιόλας επεισόδιο στο Grey’s Anatomy και να ελπίσουμε πως με κάποιο τρόπο θα καταφέρει να σωθεί και να ζήσει τον έρωτά του με την Teddy. Αλλά πίσω έχει η… Shonda την ουρά και σιγά που θα μας άφηνε να τον χαρούμε! Ο καημένος ο Henry χάνει τη ζωή του στην 8η σεζόν, αφού η Christina δεν καταφέρνει να τον σώσει σε ένα έκτακτο χειρουργείο, κατά τη διάρκεια του οποίου δεν γνωρίζει ποιος είναι ο ασθενής. Φυσικά, ο θάνατός του καταρρακώνει την Teddy- μαζί της και εμάς- και γίνεται η αιτία για μερικά πολύ άβολα έως επίπονα επεισόδια ανάμεσα σε εκείνη και την Christina.


17.Heather Brooks – Grey’s Anatomy – Season 10

17-greysanatomy-shondaland-heatherbrooks

Η “mousy” ειδικευόμενη βρίσκει έναν από τους πιο awkward θανάτους που έχουν λάβει ποτέ χώρα στο Grey’s Anatomy, αφού στην προσπάθειά της να σώσει τη ζωή του chief Webber κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας, παθαίνει ηλεκτροπληξία στο πλημμυρισμένο υπόγειο του νοσοκομείου. Poor mousy…


18.Harrison Wright – Scandal – Season 3

18-scandal-shondaland-harrisonwright

Ο πρώτος που αναφέρθηκε στην ομάδα της Olivia Pope ως “gladiators in a suit” και ανέλαβε να στρατολογήσει την Quinn είναι και ο μόνος από την ομάδα που έχει χάσει τη ζωή του. Πώς; Από το “πρωτοπαλίκαρο” του Eli-Papa-Pope, τον Tom. Γιατί; Εκείνο το διάστημα, ο ηθοποιός που υποδυόταν τον Harrison, Columbus Short, αντιμετώπιζε κατηγορίες της συντρόφου του για ενδοοικογενειακή βία και αυτά η Shonda δεν τα ανέχεται και το αποδεικνύει εμπράκτως με την απομάκρυνση των ηθοποιών. Σ’ αυτό δεν την αδικούμε. Ο Harrison μας άρεσε, αλλά όχι τόσο ώστε να ανεχτούμε και τον Columbus.


19.Susan Grey – Grey’s Anatomy – Season 3

19-greysanatomy-shondaland-susangrey

Η μαμά της Lexie, Susan, πεθαίνει στο Seattle Grace κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στην πόλη με τον Thatcher, στην 3η σεζόν. Για ένα λόξυγκα που δεν σταματούσε με τίποτα μπήκε η γυναίκα στο νοσοκομείο και δεν ξαναβγήκε ποτέ! Μα είναι δυνατόν;!


20.Harold O’Malley – Grey’s Anatomy – Season 3

20-greysanatomy-shondaland-haroldomalley

Λίγα επεισόδια πριν το μοιραίο ταξίδι και το θάνατο της Susan, στην 3η σεζόν, ένας ακόμα γονιός έχασε τη ζωή του στο Grey’s Anatomy. Ο “τυχερός” ήταν ο μπαμπάς του George, Harold O’Malley, που επέλεξε το “γκαντέμικο” Seattle Grace για να κάνει την επέμβαση που θα αφαιρούσε τον καρκίνο του. Κατέληξε σε μηχανική υποστήριξη, από την οποία τον αποσυνέδεσε ο γιος του, George. Γενικώς, η μόνη O’Malley που μπήκε και βγήκε ζωντανή από το νοσοκομείο είναι η mama O’Malley.


21.Rebecca Sutter – How To Get Away With Murder – Season 1

21-htgawm-shondaland-rebecca-sutter

Φίλη της Lila, κορίτσι του Wes, προσπαθούσε να μάθει την αλήθεια για το θάνατο της πρώτης και έγινε αιτία να σκοτώσει ο δεύτερος τον Sam, προκειμένου να την προστατεύσει. Τελικά, ούτε εκείνη τα κατάφερε, αφού δέθηκε και φιμώθηκε στο υπόγειο της Annalise από τους Keating Five για να μην αποκαλύψει όσα ήξερε. Πήγε από το χέρι της Bonnie που την έπνιξε με μια νάυλον σακούλα. Μετά, Annalise, Bonnie και Frank προσπαθούσαν να πείσουν τους Keating Five ότι το έσκασε, όμως κανείς δεν το πίστεψε και ειδικά ο Wes που δε σταματούσε με τίποτα να την ψάχνει.


22.Adele Webber – Grey’s Anatomy- Season 9

22-greysanatomy-shondaland-adelewebber

Η υπέροχη Loretta Devine μας αποχαιρέτησε στην 9η σεζόν, όταν ο χαρακτήρας της, Adele Webber, πέθανε στη σειρά. Μετά από ένα διάστημα που υπέφερε -και μαζί της και ο Richard- από καλπάζουσα μορφή Alzheimer’s και ενώ βρισκόταν σε κάποια κλινική ώστε να έχει τη φροντίδα που χρειαζόταν, η Adele μεταφέρεται στο Grey Sloan Memorial με αιμορραγία, τη στιγμή που ο Richard βρίσκεται σε μια λιμουζίνα και συνοδεύει τη Bailey στην εκκλησία για να παντρευτεί τον Ben. Η λιμουζίνα αλλάζει πορεία και η Bailey δίνει μάχη για να σώσει την Adele. Προς στιγμήν τα καταφέρνει και επιστρέφει στο γάμο της. Λίγη ώρα αργότερα, εμφανίζεται ο Richard που εκμυστηρεύεται ότι ένα έμφραγμα ήταν αυτό που της έδωσε τη χαριστική βολή. Στα μάτια του, η Bailey και ο Ben αντικαθίστανται από εκείνον και την Adele που χορεύουν το “My funny Valentine” για τελευταία φορά.


23.Emily Sinclair – How To Get Away With Murder – Season 2

23-htgawm-shondaland-emilysinclair

Ένας ακόμη μη αναμενόμενος θάνατος στη Shondaland ήταν αυτός της βοηθού εισαγγελέα Emily Sinclair. Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη πήγαινε και λίγο γυρεύοντας, αφού τα έβαλε με ανθρώπους και υποθέσεις με τις οποίες δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα. Αρχικά, βλέπουμε το πτώμα της στη 2η σεζόν του HTAWM, χωρίς να ξέρουμε πώς βρέθηκε σε αυτήν την κατάσταση. Αργότερα, μαθαίνουμε ότι υπεύθυνος για το συγκεκριμένο πτώμα ήταν ο Asher(!), που μπήκε στο κλαμπ των δολοφόνων (κάλλιο αργά παρά ποτέ, right?), πατώντας την με το αυτοκίνητο σε κάποιο υπόγειο parking. Το πώς βρέθηκε στην έπαυλη και πεσμένη από τις σκάλες; Μα φυσικά, μεταφέρθηκε εκεί από τον Asher και την Bonnie, στο πορτ-μπαγκαζ του αυτοκινήτου του πρώτου, ώστε η δεύτερη να την πετάξει από το μπαλκόνι του σπιτιού για να καλύψει τα ίχνη τους!


 

 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Κατερίνα Παρασύρη

Πειραιώτισα με καταγωγή από την Κρήτη, γεννημένη πριν από περίπου ένα τέταρτο του αιώνα (του 20ού τσεκαρισμένο, αν και απίστευτο καμιά φορά!) και λάτρης της Jane Austen! Marketer, fashion lover, TV junky, βιβλιοφάγος, παιδί των 90s και γενικότερα ονειροπόλος, καθότι Ιχθύς!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;