Game of Thrones: Η επιστροφή της απόλυτης σειράς

 

Είναι πλέον γεγονός: το Game of Thrones επανέρχεται στο προσκήνιο του τηλεοπτικού κόσμου τον Απρίλιο! Η σειρά-σύμβολο ανακοίνωσε την ημερομηνία επιστροφής της, με ένα αρκετά μυστήριο και σκοτεινό τρέιλερ, που μας κάνει να μετράμε τις μέρες αντίστροφα!

Πηγή εικόνας: tvinsider.com

Τα μυστικά του Βορρά

Στο τρέιλερ που προβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, είδαμε τους εναπομείναντες Stark να βαδίζουν στα σκοτεινά υπόγεια του Winterfell. Δεν είναι μόνοι, ωστόσο, αφού οι φωνές των γονιών τους αντηχούν στο μυαλό τους, καθώς εκείνοι αντικρίζουν τα πέτρινα αγάλματά τους – σύμβολο θανάτου. Έτσι όπως περπατούν, λοιπόν, βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα τρομακτικό σκηνικό: τα ολόδικά τους πέτρινα αγάλματα, παρατεταγμένα στην σειρά. Εκεί, λοιπόν, που η ατμόσφαιρα έχει φτάσει στο απόγειο του μυστηρίου, τα φώτα σβήνουν. Πάγος αρχίζει να εξαπλώνεται στα μυστικά υπόγεια του Βορρά. Ο χειμώνας είναι εδώ.

Μήπως πρόκειται για μια παγωμένη…ανάσα;

Υπενθυμίζουμε πως ο τελευταίος κύκλος της σειράς έληξε με τον παγωμένο δράκο της Daenerys να ρίχνει με ευκολία το τοίχος του Βορρά και να επιτρέπει στους White Walkers την επέλαση προς το εσωτερικό της χώρας. Ο πάγος που εξαπλώνεται στο τρέιλερ θα μπορούσε εύκολα να συμβολίζει την παγωμένη ανάσα του δράκου, ο οποίος είναι υπέρμαχος του σκοτεινού χειμώνα που απειλεί το Westeros. Όπως και να έχει, το τρέιλερ δίνει την πιο σημαντική πληροφορία, που όλοι οι φανατικοί περιμέναμε τόσο καιρό. Αυτή είναι, φυσικά, η ημερομηνία επιστροφής.

Μετά το Πάσχα αναμένεται να επιστρέψει το Game of Thrones, αφού ως καταληκτική ημερομηνία ορίστηκε η 14η Απριλίου. Η αναμονή φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας έρχεται όλο και πιο κοντά. Μια σειρά-σταθμός της διεθνούς τηλεόρασης βαδίζει προς την ολοκλήρωση και ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το πιστό της τηλεοπτικό κοινό, που την έφτασε στην κορυφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να σημειωθεί πως στο τελευταίο επεισόδιο του έβδομου κύκλου, ο Jon και η Daenerys ένωσαν τις δυνάμεις τους και ξεκίνησαν την ανάβαση στον κρύο Βορρά. Η απειλή των White Walkers, των φρικτών πλασμάτων της νύχτας ξεκινά να εντείνεται από εκεί.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Αγγελική Παπαδοπούλου

Μπορεί το αντικείμενο των σπουδών μου να είναι οι επιχειρήσεις, η πληροφορική και τα οικονομικά, όμως η μεγάλη μου αγάπη δεν είναι άλλη από την συγγραφή. Ο κινηματογράφος, το θέατρο και το μετρό είναι τα αγαπημένα μου μέρη. Λατρεύω τα ταξίδια.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;