Το 2021 εξέπληξε ευχάριστα τους θαυμαστές της σειράς κινούμενων σχεδίων Winx Club, με την είδηση της δημιουργίας αντίστοιχης σειράς με τίτλο Fate:The Winx Saga. Συγκεκριμένα, o Iginio Straffi δημιουργός των κινουμένων σχεδίων πρότεινε το 2011 την δημιουργία σειράς. Την ιδέα όμως αυτή αξιοποίησε αρκετά χρόνια αργότερα-μόλις το 2021- ο Brian Young, ο οποίος αποτελεί δημιουργό και παραγωγό της νέας σειράς. O πρώτος κύκλος της σειράς κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2021 στο Netflix και αποτελείται από 6 επεισόδια.

Fate: The Winx Saga

ΠΛΟΚΗ

Η Bloom, μία νεράιδα με την δύναμη της φωτιάς αρχίζει να φοιτά πηγαίνει τον Άλλο Κόσμο, προκειμένου να φοιτήσει στο μαγικό σχολείο Αλφέα. Μέρος της νέας της ζωής θα γίνουν η Stella, η Terra, η Aisha και η Muse τέσσερις δυναμικές νεράιδες με διαφορετικές δυνάμεις, οι οποίες μάλιστα θα την βοηθήσουν να ανακαλύψει το παρελθόν της. Παράλληλα, ο Άλλος Κόσμος και οι μαθητές του “Αλφέα” απειλούνται από αρχαία πλάσματα που ονομάζονται “Καμένοι” και έχουν βάλει στο στόχαστρο την Bloom.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Abigail Cowen– Bloom:πρόκειται για την πρωταγωνίστρια, μία πανίσχυρη νεράιδα με την δύναμη της φωτιάς η οποία προσπαθεί να ανακαλύψει τον πραγματικό της εαυτό.

Hannah van der Westhuysen-Stella: η Stella, είναι νεράιδα του φωτός και πριγκίπισσα του βασιλείου Σολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Precious Mustapha-Aisha: η Aisha πρόκειται για νεράιδα του νερού, η οποία είναι και η συγκάτοικος και στενή φίλη της Bloom.

Elisha Applebaum-Muse: πρόκειται για νεράιδα του μυαλού, η οποία έχει την ικανότητα να αισθάνεται τα συναισθήματα των άλλων.

Eliot Salt- Terra Harvey: είναι νεράιδα της γης (και των φυτών) μεγαλωμένη μαζί με τον αδελφό της στην ακαδημία της  Αλφέα, καθώς ο πατέρας της είναι καθηγητής.

Danny Griffin-Sky: ο Sky φοιτά στην ακαδημία ως μαχητής για την ειδική φρουρά, είναι ορφανός από γονείς και πρώην της Stella.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ

Η σειρά Fate:The Winx Saga δεν έχει κάποια ιδιαίτερη ομοιότητα με το Winx Club προς απογοήτευση των θαυμαστών της. Η σειρά είναι αρκετά σκοτεινή. θυμίζοντας μάλιστα και την δημοφιλή σειρά του Netflix, Riverdale. Όσον αφορά τη δράση, τα γεγονότα του πρώτου κύκλου κύλησαν γρήγορα, ενώ οι ανταγωνιστές της υπόθεσης (οι καμένοι) πέρασαν αρκετά αδιάφοροι. Παρόλα αυτά, στο τελευταίο επεισόδιο εκτυλίσσονται γεγονότα, τα οποία θα μπορούσαν να κινήσουν το ενδιαφέρον για τη δεύτερη σεζόν. Ο πρώτος κύκλος δεν ανέδειξε πολλά πράγματα και άφησε αναπάντητα ερωτήματα.

Το Netflix δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την ανανέωση της σειράς για δεύτερο κύκλο, παρόλα αυτά η υψηλή τηλεθέαση που σημείωσε προμηνύει ότι είναι πιθανό να συμβεί.

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρέιλερ παρακάτω:

ΠΗΓΈΣ:

https://www.imdb.com/title/tt8179402/

https://en.wikipedia.org/wiki/Fate:_The_Winx_Saga

 


Δώστε τη δικιά σας βαθμολογία

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΟΣΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΙΝΕΤΕ

Μέσος όρος: 4.5 / 5. Συνολικά βαθμολόγησαν: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ονομάζομαι Άντζελα και σπουδάζω Δημοσιογραφία.Μου αρέσει να ασχολούμαι με κοινωνικά θέματα,θα παρατηρήσετε όμως ότι το περιεχόμενο των άρθρων μου είναι λίγο διαφορετικό,αφορά την Τηλεόραση.Ασχολούμαι με ψυχαγωγικά άρθρα,διότι πιστεύω ότι χρειάζεται να παίρνουμε μία ανάσα από την τεταμένη επικαιρότητα.