Νέο Teaser για τη νέα σεζόν X-Files

Μια από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών, που δημιούργησε στρατιές από fans σε όλο τον κόσμο την δεκαετία του 90, επιστρέφει για ακόμη μια σεζόν. Τα X-Files κυκλοφόρησαν ένα νέο teaser για την επικείμενη σεζόν, χωρίς να μας δίνουν και πολλά στοιχεία. Η σειρά είχε επιστρέψει μετά από 15 χρόνια περίπου, πέρσι, με μια special σεζόν, κατά την οποία μας θύμησαν όλα όσα είχαμε δει στις προηγούμενες. Ταυτόχρονα πήρε μια νέα κατεύθυνση, η οποία θα θέσει σε κίνηση καθώς φαίνεται, την ιστορία από δω και πέρα. Μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο μας είχε αφήσει με ένα τεράστιο cliffhanger, το οποίο περιμένουμε να δούμε πως θα καταλήξει. Καθώς φαίνεται από το teaser, ο Mulder θα επιζήσει και θα καταφέρει να διαφύγει από το UFO το οποίο ήταν πάνω από το αυτοκίνητο του στο τελευταίο επεισόδιο.

Στην νέα σεζόν, ο Mulder και η Scully θα αναζητήσουν τον γιο τους, William. Ταυτόχρονα μας υπόσχονται μια εμβάθυνση στις ιστορίες πολλών χαρακτήρων με αποκαλύψεις, όπως του Cigarette Smoking Man.

Οι πληροφορίες λένε ότι μάλλον η σεζόν αυτή αποτελεί και το οριστικό τέλος της σειράς, τουλάχιστον στην μορφή που ξέρουμε. Η Gillian Anderson, η οποία υποδύεται την Agent Scully για πάνω από 26 χρόνια, δήλωσε πρόσφατα ότι η 12η σεζόν θα είναι και η τελευταία γι αυτή. Επιστρέφει γιατί θεώρησε ότι δεν ήταν αρκετό το κλείσιμο, ούτε της 10ης σεζόν, αλλά ούτε και της προηγούμενης. Οπότε μάλλον η σειρά θα βάλει ένα τέλος σε αυτή την σεζόν, ή ίσως δούμε την διάδοχο της Scully να εμφανίζεται στο τέλος;  Άραγε πόσο πετυχημένη θα ήταν μια σειρά – απόγονος των θρυλικών X-Files χωρίς την Scully και πιθανώς χωρίς τον Mulder επίσης;

Για την ώρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μην εμπιστευόμαστε κανέναν, όπως μας λέει και το teaser. Επίσης να θυμόμαστε ότι η αλήθεια είναι κάπου εκεί έξω. Η σειρά επιστρέφει στις αρχές του 2018 στο Fox.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ανδρέας Αμανατίδης

Αν έπρεπε να χωρέσω τον εαυτό μου σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Αστρονομία, Σειρές και Gaming. Μετά μουσικής βεβαίως.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;