Crisis on Infinite Earths: Το επικό crossover του Arrowverse

Την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε το ετήσιο crossover του Arrowverse, με τους ήρωες των αγαπημένων μας σόου να αντιμετωπίζουν μια ακόμα απειλή. Ωστόσο, αυτό ήταν μόνο η αρχή, όπως αποδεικνύει το teaser για το επόμενο επικό crossover, που θα προβληθεί το 2019. Με τίτλο “Crisis on Infinite Earths”,  τα νέα επεισόδια θα φέρουν πολλές αλλαγές στον κόσμο του Oliver Queen και των φίλων του. Όπως κάθε φανατικός των DC Comics ήδη γνωρίζει. To MAXMAG παρουσιάζει σε εσάς όσα γνωρίζουμε για το επερχόμενο crossover και τις πιθανές εξελίξεις που μπορεί να έχουν οι εμπλεκόμενες σειρές.

Ο ρόλος του Monitor

Στο φετινό crossover του Arroverse, “Elseworlds“, γνωρίσαμε έναν νέο, δυνατό χαρακτήρα. Ο Monitor είναι ένας αυτοαποκαλούμενος θεός του Multiverse. Στόχος του ήταν να θέσει στον κόσμο του Arrow μια δοκιμασία και να προετοιμάσει τους γενναιότερους ήρωες για μια μεγάλη επερχόμενη απειλή. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ένας μυστηριώδης εχθρός θα επιδιώξει να συνενώσει τις πολλαπλές πραγματικότητες, καταστρέφοντας το Multiverse.

Το αποτέλεσμα της κρίσης

Όπως μαρτυρά και η ανακοίνωση του crossover, σχεδόν έναν χρόνο πριν την προβολή του, τα δεδομένα του Arrowverse μπορεί να ανατραπούν ριζικά. Στα comics, το αποτέλεσμα της κρίσης δεν ήταν μόνο η συνένωση των κόσμων, αλλά και ο θάνατος πολλών βασικών ηρώων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συμφωνία που έκανε ο Oliver με τον Monitor θα μπορούσε να είναι μια από τις εκπλήξεις του επόμενου crossover. Ο αγαπημένος ήρωας ενδέχεται να θυσίασε την δική του ζωή, για να σώσει τον Barry και την Kara, οι οποίοι έπρεπε να πεθάνουν σύμφωνα με το βιβλίο της μοίρας. Άλλωστε, το συμβόλαιο του ηθοποιού Stephen Amell, που ενσαρκώνει τον Green Arrow, λήγει σύντομα.

To μέλλον δεν είναι αβέβαιο μόνο για τον Oliver Queen, αλλά και για τον Barry Allen. Ο πιο γρήγορος άνθρωπος του κόσμου δεν θα νικήσει, δυστυχώς, όλες του τις μάχες. Όπως ήδη γνωρίζουμε από την πρώτη κιόλας σεζόν, στο μέλλον ο Barry θα εξαφανιστεί ως Flash σε μια…κρίση. Ίσως η κρίση των απείρων κόσμων είναι αυτή που θα στερήσει, τελικά, τον Barry από την οικογένειά του.

The Arrowverse Justice League

Πολλές είναι οι αναφορές που έχουν γίνει σχετικά με την λεγεώνα των υπερηρώων του Arrowverse. Ακόμη και αν υπάρχουν μικρότερες υπο-λεγεώνες, όλοι οι ήρωες συσπειρώνονται στις περιπτώσεις μεγάλων απειλών. Γενικά, η οικογένεια των υπερηρώων δυναμώνει και μεγαλώνει συνεχώς. Ίσως, λοιπόν, ήρθε η ώρα για την δημιουργία μιας μεγάλης λεγεώνας που θα συνεργάζεται διαρκώς. Κάτι τέτοιο θα προσέθετε νέο αέρα στα αγαπημένα μας σόου και ίσως δούμε και την δημιουργία μιας καινούργιας σειράς, επικεντρωμένης στην λεγεώνα του Arrowverse.

Απαντήσεις στις ερωτήσεις μας θα λάβουμε το φθινόπωρο του 2019.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Αγγελική Παπαδοπούλου

Μπορεί το αντικείμενο των σπουδών μου να είναι οι επιχειρήσεις, η πληροφορική και τα οικονομικά, όμως η μεγάλη μου αγάπη δεν είναι άλλη από την συγγραφή. Ο κινηματογράφος, το θέατρο και το μετρό είναι τα αγαπημένα μου μέρη. Λατρεύω τα ταξίδια.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;