Αποκαλύπτεται η τελευταία σεζόν του Game of Thrones

Μοιάζει σαν μακρινή ανάμνηση αλλά το τέλος του Game of Thrones αποκαλύπτεται σιγά σιγά από το HBO. Η σειρά μας άφησε το καλοκαίρι του 2017 σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, όπου όλα είναι πιθανά. Και ενώ όλοι οι χαρακτήρες έχουν πάρει θέση για να διεκδικήσουν τον Θρόνο, οι πληροφορίες για την σειρά έρχονται με το σταγονόμετρο.

Το Game of Thrones είναι γνωστό ότι θα επιστρέψει μέσα στο 2019, με 6 επεισόδια τα οποία θα έχουν, το καθένα, διάρκεια μιας ολόκληρης ταινίας (1μιση με 2 ώρες δηλαδή) αλλά μέχρι στιγμής δεν ήταν γνωστό το πότε θα προβληθούν. Οι σκηνές δράσης και αγωνίας αναμένονται το ίδιο επικές, όπως άλλωστε μας έχει (κακο)μάθει το Game of Thrones. Όλοι και όλα ρίχνονται στη μάχη του Θρόνου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κάνουν την εμφάνιση τους σε όλο το διαδίκτυο, και όχι μόνο, το Game of Thrones επιστρέφει τον Απρίλιο του 2019! Ο προγραμματισμός του καναλιού το τοποθετεί μάλλον μετά το τέλος του True Detective, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα την νέα χρονιά στις 13 Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι μας χωρίζουν μόλις 5 μήνες από την πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν. Την αρχή του τέλους!

Ένα video, μόλις ενός λεπτού, μας “προθερμαίνει” γι αυτό που ακολουθεί, αν και δεν εμφανίζονται σκηνές από τη νέα σεζόν. Οι δημιουργοί προτίμησαν να δημιουργήσουν κλίμα με σκηνές από τις προηγούμενες σεζόν, δίνοντας μια ιδέα για την προέλευση του κάθε χαρακτήρα, και γιατί έγιναν όλα αυτά που είδαμε. Κάθε ζωή, κάθε προδοσία, κάθε θάνατος, κάθε συμμαχία, κάθε προδοσία, έγιναν όλα για τον θρόνο. Κάτι που αποτελεί και το moto της σεζόν: “For the Throne“.

Τις επόμενες μέρες είναι σίγουρο ότι το marketing της ταινίας θα αυξήσει τους ρυθμούς και ίσως έχουμε κάποιες γιορτινές εκπλήξεις μέσα στα Χριστούγεννα με κάποια επόμενα trailer ή αποκαλύψεις σχετικά με τον επίλογο για μια από τις καλύτερες σειρές της τηλεόρασης. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τον Απρίλιο, τότε που ο Χειμώνας θα έρθει επιτέλους.

Advertisement

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Αν έπρεπε να χωρέσω τον εαυτό μου σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Αστρονομία, Σειρές και Gaming. Μετά μουσικής βεβαίως.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;