4+1 από τις μακροβιότερες ξένες σειρές

μακροβιότερες ξένες σειρές
Πηγή εικόνας: celestyles.com

Η τηλεόραση, και η ελληνική αλλά κυρίως η ξένη, έχει βγάλει παραγωγές που μπορούν να χαρακτηριστούν ως οι μακροβιότερες σειρές, μετά από τόσα χρόνια προβολής. Είναι φυσικό βέβαια κάτι τέτοιο να κουράζει τον θεατή, ειδικά κάποιον που δεν τις παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή. Το Netflix έχει πλέον συνηθίσει τον κόσμο σε παραγωγές με λίγες σεζόν και επεισόδια, ενώ σειρές πολλών χρόνων έχουν αρχίσει να περιορίζονται, καθώς οι περισσότερες σιγά σιγά φτάνουν στο τέλος τους. Παρόλα αυτά κάποιες αποτελούν αξιοσημείωτες σειρές, με πολύ κοινό και μεγάλη επιτυχία που δεν μπορούν να ξεχαστούν εύκολα. Αυτές είναι, λοιπόν, κάποιες από τις μακροβιότερες ξένες σειρές.

Supernatural – 15 Σεζόν, 327 Επεισόδια

Φυσικά από αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει μία από τις αγαπημένες μας σειρές. Η σειρά ενώ στην αρχή προοριζόταν να διαρκέσει μόνο πέντε σεζόν και να ρίξει αυλαία το 2010 οι παραγωγοί, με την αγάπη φυσικά και του κόσμου, αποφάσισαν να την συνεχίσουν. Το Supernatural έληξε τελικά μετά από 15 ολόκληρες σεζόν, ενώ ήδη από την 12η ήταν η μοναδική μακροβιότερη σειρά επιστημονικής φαντασίας στην αμερικανική τηλεόραση.

Πηγή εικόνας: cinematographe.it

NCIS: Naval Criminal Investigative Service – 18 Σεζόν, 404 Επεισόδια

Μία από τις πιο αγαπημένες σειρές που αφορούν την εξιχνίαση υποθέσεων παραμένει μετά από τα τόσα χρόνια το NCIS. Η σειρά μετρά 18 χρόνια και πάνω από 400 επεισόδια, ενώ το δεύτερο μισό της 18ης σεζόν αναμένεται αρχές του 2021. Η σειρά αφορά μία ομάδα αστυνομικών, που δουλεύουν για τις υπηρεσίες του Nαυτικού και εξιχνιάζουν τις μεγαλύτερες υποθέσεις. Είναι και αυτή μία από τις σειρές που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, έχοντας λάβει αρκετά βραβεία στα τόσα χρόνια προβολής της, ενώ έχουν βγει και παραλλαγές της όπως το NCIS: Los Angeles.

μακροβιότερες ξένες σειρές
Πηγή εικόνας: filmdaily.co

Grey’s Anatomy – 17 Σεζόν, 370 Επεισόδια

Σίγουρα μία από τις μακροβιότερες ξένες σειρές, αλλά και από τις πιο αγαπημένες μας είναι το Grey’s Anatomy. Η σειρά έκανε πρεμιέρα το 2005, ενώ περιμένουμε την συνέχεια της 17ης σεζόν το 2021. Η αγαπημένη μας ομάδα γιατρών, μετά από πολλούς έρωτες, θανάτους και δράματα εξακολουθεί να τραβάει το ενδιαφέρον με κάθε καινούρια σεζόν.

μακροβιότερες ξένες σειρές
Πηγή εικόνας: abc.com

Criminal Minds – 15 Σεζόν, 323 Επεισόδια

Μία ακόμα από τις μακροβιότερες ξένες σειρές που αγαπήσαμε και που ασχολείται και αυτή με υποθέσεις μυστηρίου, το Criminal Minds. Πολλές σεζόν έχουν προβληθεί και στην Ελλάδα, με φανατικό κοινό να την παρακολουθεί κάθε βράδυ. Η σειρά έριξε αυλαία μέσα στο 2020 μετά από 15 σεζόν. Η ιστορία ακολουθεί μία ομάδα του FBI, η οποία αναλύει τα προφίλ εγκληματιών εξιχνιάζοντας έτσι τις υποθέσεις και προσπαθώντας να εντοπίσουν εγκληματίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή εικόνας: filmdaily.co

The Walking Dead – 10 Σεζόν, 177 Επεισόδια

Ύστερα από την έξαρση ενός ιού που μετέτρεψε εκατομμύρια ανθρώπους σε ζόμπι, μικρές ομάδες ατόμων προσπαθούν να επιβιώσουν. Αυτή είναι η υπόθεση μίας από τις μακροβιότερες ξένες σειρές που εξακολουθούν να μας κρατάνε παρέα μέχρι σήμερα. Η σειρά μετρά ήδη 10 σεζόν, η οποία θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2021.

4+1 μακροβιότερες σειρές
Πηγή εικόνας: amc.com

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Σταυρούλα Κόρμαλη

Είμαι 21 χρονών και φοιτήτρια Δημοσιογραφίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Λατρεύω τις καλές σειρές και ταινίες και είμαι εδώ να μοιραστώ τις όποιες γνώσεις μου για αυτές με εσάς!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;