116249935-56a3a0693df78cf7727e4359-eec97e8242194be2a7b5833842040b43

Το Κρεμλίνο της Ρωσίας

Το Κρεμλίνο αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά κτίσματα στον κόσμο και δεσπόζει στην καρδιά της Μόσχας. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ενεργό φρούριο στην Ευρώπη, καθώς αποτελείται από 5 ανάκτορα και 4 καθεδρικούς ναούς.

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Χρήστος Καρατζιάς

Γειά σας, είμαι ο Χρήστος ή Kris, ένας ενθουσιώδης οικονομολόγος με εξιδίκευση πάνω στον τουρισμό και μεγάλο πάθος για τα ταξίδια, την φωτογραφία και με μια μεγάλη ανάγκη να μοιραστώ με όλο τον κόσμο την ομορφιά να ταξιδεύεις. Η φράση της Mary Anne Radmacher "I am not the same having seen the moon shine on the other side of the planet" με αντιπροσωπεύει απόλυτα. Έχοντας ζήσει στο Λονδίνο και επιρροή από multicultural οικογένεια, πάντα είχα το μικρόβιο το να είσαι ανοιχτόμυαλος σημαίνει να ταξιδεύεις. Μόλις μάθεις την κουλτούρα του ταξιδιού, δεν θα θες να σταματήσεις. Therefore, begin to travel and stop wars against humanity.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;