Όταν όλοι επιστρέφουν: Διακοπές τον Σεπτέμβριο

SHARE

Οι τιμές είναι χαμηλότερες, η θάλασσα πιο ζεστή, ταξιδεύοντας μακριά από τα μελτέμια και την αφόρητη ζέστη. Τα παραπάνω δεν είναι απλώς μια ακόμα παρηγοριά στον άρρωστο  για αυτούς που δεν είχαν την άδεια  τους καυτούς μήνες του καλοκαιριού. Ο Σεπτέμβριος είναι όντως ένας ιδανικός μήνας διακοπών και για ένα λόγο παραπάνω γιατί οι διακοπές  σας ξεκινούν όταν όλων των άλλων έχουν τελειώσει  και  αυτή είναι η στιγμή που το δικό σας καλοκαίρι φτάνει στην κορύφωσή του.

Γιατί λοιπόν γίνεται ο Σεπτέμβρης ο νέος Αύγουστος?

  • Oχι ζέστη αλλά όχι και κρύο

Σε κανέναν δεν αρέσει ο καύσωνας αλλά σε όλους μας αρέσει η ζεστούλα του καλοκαιριού. Και ειδικά για αυτούς που οι υψηλές θερμοκρασίες δεν είναι και το καλύτερό τους, ο Σεπτέμβρης φέρνει μαζί του μια μικρή αύρα δροσιάς που μας κάνει να κινούμαστε πολύ πιο άνετα.

  • Tο ξενοδοχείο που διάλεξα

Όλοι έχουμε περάσει το άγχος του “Θα βρούμε δωμάτιο? ” και γι αυτό λοιπόν έρχεται ο Σεπτέμβριος να μας χαλαρώσει και να μας δώσει τη σιγουριά του “Ναι, θα βρω δωμάτιο και ακριβώς το δωμάτιο που θέλω.” Τον Σεπτέμβριο δεν θα καταλήξεις ποτέ στην τελευταία των επιλογών, λόγω πληρότητας γιατί είναι πιο χαλαρή περίοδος και εννοείται πως δεν υπάρχει λόγος κράτησης 2-3 εβδομάδες πριν. Οι επιλογές λοιπόν είναι μπροστά στα μάτια μας.

  • Priceless

Έχουμε γλιτώσει λοιπόν από τη τσουχτερή high season του καλοκαιριού έτσι βλέπουμε και μειώσεις στις τιμές στα ξενοδοχεία. Τα ίδια δωμάτια που είναι απλησίαστα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, τον Σεπτέμβριο μπορούμε να τα βρούμε μέχρι και 40% κάτω από την καλοκαιρινή τους τιμή. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τις τιμές της ενοικίασης οχημάτων αλλά και για τις τιμές των εστιατορίων. Γίνεται και καλύτερο; Γινεταιιι,  αφού και οι  ακτοπλοϊκές εταιρείες κάθε χρόνο βγάζουν φθινοπωρινές προσφορές πριν κλείσει η καλοκαιρινή σεζόν.

Advertisement
  • O ήρωας του γραφείου

Στις περισσότερες δουλειές, αν όχι σε όλες, είναι δύσκολο να φεύγουν οι εργαζόμενοι ταυτόχρονα τον Αύγουστο, οπότε αρχίζουν οι  διαπραγματεύσεις ώστε να πάρουν όλοι άδεια τις ημέρες που τους βολεύουν, αλλά χωρίς να επιβαρύνουν τους συναδέλφους τους και ως αποτέλεσμα αρχίζουν οι τριβές με έπαθλο λίγες μέρες χαλάρωσης. Παίρνοντας λοιπόν άδεια τον Σεπτέμβριο δεν θα χρειαστεί να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία και ο τίτλος του ήρωα σας ανήκει. Επιπλέον, εάν εξαιρέσουμε την ζέστη, τα πράγματα τον Αύγουστο στο γραφείο είναι πιο χαλαρά.

  • Οι διακοπές ξεκινούν όταν όλων των άλλων έχουν τελειώσει.

Θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή, αλλά η υπομονή ανταμείβεται!  Όταν όλοι θα έχουν τελειώσει με τις διακοπές τους και θα γυρίζουν πίσω στο γραφείο, εσείς θα ξεκινάτε το δικό σας καλοκαίρι.

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη πριν 22 χρόνια, φοιτήτρια του τμήματος Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας αλλά δεν μένω σ αυτό. Βλέπω τις σπουδές σαν γνώση και εμπειρία και όχι σαν ένα μέσο για καριέρα. Μεσαίο μου όνομα η λέξη "εξελίσσομαι" και τελειομανής σε σημείο ψυχαναγκασμού. Μου αρέσει να νοιάζομαι και να το δείχνω. Αγάπη μου είναι η μόδα αλλά αδυναμία μου η φωτογραφία. Στον ελεύθερο μου χρόνο θα με δεις με φίλους να γελάμε δυνατά ή ανάμεσα σε στοίβες από βιβλία.

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG