Mikeius : O Έλληνας YouTuber που ξεσήκωσε το ιντερνετικό κοινό!

mikeius

Ο Μιχάλης ή, όπως οι περισσότεροι τον ξέρουμε, Mikeius έκανε την εμφάνισή του στo YouTube με το “Mpraf”, την εκπομπή που όλοι βλέποντάς τη ξανά και ξανά – εις διπλούν, εις τριπλούν και μερικοί χάσαμε το μέτρημα – γελάσαμε και εν τέλει αγαπήσαμε. Έπειτα, ακολούθησαν κι άλλες εκπομπές όπως ο “Σκεπτικός Κάφρος”, “Geek Wars” και “Θάψε Το Σενάριο”. Αρκετά όμως με τον πρόλογο… Σήμερα έχουμε μαζί μας τον Mikeius, οπότε ας τον αφήσουμε να μας μιλήσει ο ίδιος για την δουλειά του. Και όχι μόνο!

 • Για αρχή θα ήθελα να σε ρωτήσω, πώς ήταν η ζωή σου πριν αρχίσεις το YouTube, πριν δηλαδή γίνεις ο Μikeius; Ποιες ήταν, για παράδειγμα, οι ασχολίες σου, πώς περνούσες το χρόνο σου;

Ήμουν φοιτητής Μηχανολόγος στο Πολυτεχνείο, αλλά δεν μου πολύ άρεσε και αργούσα να την βγάλω τη φάση. Είχα και διάφορες φοιτητοδουλειές για το εισόδημα. Και μετά παρουσιάστηκε το Mpraf σαν χόμπι, ρε παιδί μου, και μετά έγινε επαγγελματικό.

 • Και αρχίζεις, λοιπόν, το “Μpraf”, γίνεσαι γνωστός, αποκτάς θαυμαστές και συνεχίζεις την πορεία σου στο YouTube κάνοντας σιγά σιγά κι άλλες εκπομπές. Όμως το Νο1 για το κοινό είναι το “Μpraf”! Γιατί πιστεύεις ότι είχε τόσο μεγάλη απήχηση η συγκεκριμένη εκπομπή σε σχέση με τις άλλες;

Καταρχήν, γιατί είναι ποιοτικά πολύ καλύτερο από τα υπόλοιπα, ας μην κοροϊδευόμαστε, έχει πολύ περισσότερη δουλειά, πολύ περισσότερο γράψιμο, χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσοχή στα πάντα. Αυτό είναι το κυριότερο. Έπειτα είναι και το πρώτο που βρέθηκε, μην ξεχνάμε ότι ήμουν και τυχερός, διότι το “Mpraf” βρέθηκε στο σωστό μέρος τη σωστή ώρα, δηλαδή εκεί που το ελληνικό ίντερνετ άρχισε λίγο να γίνεται mainstream, άρχισε να μπαίνει και η κάθε νοικοκυρά στο ίντερνετ. Ήμασταν σε εκείνη την εποχή… Εκεί περίπου ήταν η μετάβαση, οπότε το “Μpraf” ήταν η μόνη εκπομπή στα ελληνικά, με ελληνικά θέματα, που υπήρχε τότε και ήρθε κι έδεσε.

mpraf

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 • Κάποια ιδέα για καινούρια εκπομπή να περιμένουμε τη νέα σεζόν;

Έχω πολλές ιδέες, αλλά μην τις περιμένετε από τη νέα σεζόν, γιατί δεν θέλω να δεσμεύομαι. Κοίταξε, το “Θάψε Το Σενάριο” σίγουρα θα συνεχιστεί. Αν πάνε όλα καλά θα έχουμε το “Ένας Άλλος Κόσμος” του Παπακαλιάτη, “Batman vs Superman” επίσης θα έχουμε – μπορεί και στην πρεμιέρα το “Βatman vs Superman”. Διάφορα τέτοια… Το άλλο που θα βγει σε λίγες μέρες σαν δοκιμαστικό είναι μια εκπομπή πολύ απλή, ρε παιδί μου, ξέρεις πολύ casual για να περνάει η ώρα, που θα ‘χει να κάνει με top ten. Θα έχει δηλαδή διαφορά top ten, τα οποία θα παρουσιάζω, αλλά η ναυαρχίδα από το Σεπτέμβριο θα είναι σίγουρα το “Θάψε Το Σενάριο”. Από εκεί και πέρα, σου λέω, θα προκύπτουν μικροδουλειές, οι οποίες μπορεί να έχουν potential, τέλος πάντων, να γίνουν κάτι μεγαλύτερο, όπως αυτό τώρα για το top ten που θα κάνω για τα φροντιστήρια Γράψα, και άμα ευδοκιμήσει θα εστιάσω σε αυτό.

 • Αγαπημένοι Έλληνες youtubers…

Αγαπημένοι Έλληνες youtubers; Εε, ο Μαλιάτσης μ’ αρέσει αρκετά, κακά τα ψέματα, αλλά εντάξει επειδή δουλεύουμε μαζί πρέπει να σου βρω και κανέναν άλλο υποτίθεται. Θα ακουστώ πολύ σνομπ, αλλά δεν βλέπω Έλληνες youtubers, βλέπω πιο πολύ ξένους youtubers και έχω πολύ συγκεκριμένες εκπομπές που θα καθίσω να δω. Από εκεί και πέρα, το ότι δεν είναι κάτι του γούστου μου προσωπικά δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι τη δουλειά τους. Ας πούμε αυτός είναι που είναι αρκετά κάλος και μ’ αρέσει και φαίνεται ότι έχει potential και μέλλον, απλά πρέπει να δουλέψει λίγο παραπάνω το τεχνικό του, είναι ο Επώνυμος Αλκοολικός.

 • Ποια είναι η αντίδραση σου απέναντι στους haters;

Δεν με νοιάζει ιδιαίτερα, γιατί εμένα γενικά η αρνητική κριτική μου αρέσει, με την έννοια ότι άμα είναι σωστή η αρνητική κριτική είναι ο μόνος τρόπος για να βελτιωθείς. Εμείς είμαστε youtubers, δεν φτιάχνουμε σειρές ή ταινίες, όπου υπάρχει μια στρατιά κριτικών από πίσω, επαγγελματίες κριτικοί που σου λένε κάποια πράγματα, δηλαδή ποια είναι τα καλά και ποια είναι τα αρνητικά στη δουλειά σου ώστε στην επόμενη να μπορέσεις να τα βελτιώσεις. Οπότε οι haters με μία έννοια είναι πάρα πολύ χρήσιμοι, γιατί είναι ο μονός τρόπος για να διαπιστώσεις αν το βίντεό σου είναι βαρετό ή αν είναι κακό ή αν ξέρω ‘γω δεν ακούγεται καλά, είτε δηλαδή τεχνικά θέματα, είτε θέματα περιεχομένου. Μόνο από αυτούς μπορείς. Προφανώς πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις ποιο είναι το hate για το hate και ποια είναι η εποικοδομητική κριτική, αλλά αυτό δεν είναι τόσο δύσκολο, σιγά.

 • Δεν σε ενοχλεί δηλαδή;

Όχι, αν με ενοχλούσε θα έπαιρνα ψυχοφάρμακα ήδη, οπότε στ’ @ρxίδι@ μου. Πραγματικά.

 • Υπάρχει κάποια ακραία αντίδραση από κάποιον fan όλα αυτά τα χρόνια, στα παρασκήνια για παράδειγμα από το stand up comedy ή κάποιο ακραίο μήνυμα που να σου έχει μείνει στην μνήμη;

Τους έχω τους στόκερς (stalkers) μου. Τώρα πρόσφατα είχα μία, η οποία επέλεξε να μην παρενοχλεί εμένα, επέλεξε να παρενοχλεί πρώην και νυν μου. Ναι ο κόσμος είναι fucking τρελός και δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα τους!

mikeius_jeremy_malliatsis

 • Και πώς αντέδρασες;

Επειδή δεν παρενόχλησε εμένα και παρενόχλησε γνωστά μου πρόσωπα, δεν μπορούσα να κάνω και κάτι. Αν παρενοχλούσε εμένα, περιοριστικά μέτρα κλπ. Δεν ρισκάρουμε τίποτα σε αυτή τη ζωή, ο κόσμος εκεί πέρα έξω είναι fucking τρελός. Μου έχουν χτυπήσει κουδούνι πολλές φορές, έχουν στηθεί κάτω από το σπίτι μου αρκετές φορές, αλλά είναι πιτσιρίκια ως επί το πλείστων, δηλαδή δεν ξέρουν τι κάνουν, οπότε, ε, δείχνεις λίγη κατανόηση και λίγη υπομονή.

 • Εσύ προσωπικά έχει τύχει ποτέ να αισθανθείς άβολα, μια στιγμή που να έχεις γίνει ρεζίλι και έχεις πει «θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί»;

Έχω μια ντροπιαστική ιστορία υπέροχη. Ήμουν στο mall στις κυλιόμενες σκάλες και κατέβαινα και πετυχαίνω στην κυλιόμενη σκάλα που ανέβαινε έναν φίλο μου από το στρατό. Τέλος πάντων, χαιρετιόμαστε, λέμε την κλασική την άβολη κουβέντα κι εγώ κρατούσα το κινητό μου, έβλεπα κάτι εκείνη την ώρα, και όπως περνάει η κυλιόμενη λέω «έλα τα λεμέ μαν» και κάνω το κλασικό χτύπημα στον ωμό. Μόνο που η κυλιόμενη ανέβαινε… και τον χούφτωσα στον κώλο στεγνά. (γέλια) Το ορκίζομαι είναι true story.!Κι εντάξει δεν τον ήξερα πολύ καλά τον άνθρωπο, ήταν ένας τυπικός γνωστός και ξαφνικά τον χούφτωσα. Αυτό. Να μια ντροπιαστική ιστορία για σας λοιπόν. Ήταν ατύχημα!

 • Μετάνιωσες που βγήκες στο «Ευθέως» και στους «Πέδες»;

Στο «Ευθέως» ειδικά δεν μετάνιωσα καθόλου. Ήταν μια χαρά συνέντευξη, ήταν διαβασμένος ο Μπογδάνος, είχε μελετήσει το “Μpraf”, με ρώταγε ερωτήσεις σχετικά με τη δουλειά μου, τις απόψεις μου. Μια χαρά συζητήσουλα ήταν. Εντάξει, ήταν ο Μπογδάνος, ο οποίος κλασικά είναι ο «προσπαθώ υπερβολικά να γίνω αρεστός χωρίς να χρειάζεται», σε φάση «δεν σε αντιπαθώ ρε μ@λ@κα Μπογδάνε, ξεκόλλα», αλλά από εκεί και πέρα ήταν μια χαρά.

Τώρα στους «Πέδες», βασικά είχα πάει γιατί έκανα και λίγο τη χάρη σε έναν συντελεστή που ήταν φίλος μου. Με το που έφτασα στο στούντιο και είδα τι παίζει ήθελα να σηκωθώ και να φύγω, αλλά δεν μπορούσα να εκθέσω τον γνωστό μου. Οπότε ναι, στους «Πέδες» το μετάνιωσα από τη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο πλατό, αλλά ήμουν σε φάση εντάξει τώρα πάρε μια βαθιά ανάσα και κατάπιε το.

 • Ποια πιστεύεις ότι είναι τα πιο δυνατά, τα πιο θετικά χαρακτηριστικά σου;

Ωχ αλήθεια τώρα συνέντευξη για δουλειά παίρνουμε; (!) Η ορθολογικότητά μου κυρίως. Αυτό. Και ότι μπορώ να αποστασιοποιούμαι εύκολα από συναισθηματικές καταστάσεις και να τις αναλύω λογικά. Μπορώ, δηλαδή, να απομονώνω πάρα πολύ τα συναισθήματά μου, μέχρι να λύσω το πρόβλημα. Κάπως έτσι.

 • Και τα αρνητικά;

«Το μόνο μου αρνητικό, αν έπρεπε να πω κάποιο, είναι ότι παρά είμαι δουλευταράς…»… Αυτό είναι συνέντευξη για δουλειά! Πραγματικά! Το αρνητικό; Ε, είμαι παρλαπίπας, περιαυτολογώ πολύ. Δηλαδή αυτό το έχω προσέξει σίγουρα. Δεν μπορείς να πεις εσύ ο ίδιος ποια είναι τα αρνητικά σου, τα αρνητικά σου πρέπει να έρθουν γνωστοί σου και να τα πουν για σένα. Είμαστε οι χειρότεροι κριτές του εαυτού μας. Οπότε, αν είναι ένα το οποίο ακούω συχνά, είναι ότι εντάξει ναι σκάσε πια ρε παιδί μου, σταματά, άσε και κανέναν να μιλήσει. Δηλαδή απ’ ό,τι φαίνεται έχω αυτό.

 • Θα έκανες ποτέ οικογένεια;

Ναι, είμαι στα 33 που ξέρεις ρε παιδί μου αρχίζει και μετράει αντίστροφα η φάση και λες εντάξει. Όχι φέτος. Έχω πάρα πολύ μοντάζ να κάνω, δεν προλαβαίνω! Αλλά κάποια στιγμή ναι. Το χρωστάμε και λίγο στην εξέλιξη.

 • Η περσόνα που παρουσιάζεις στο YouTube κατά πόσο διαφέρει από αυτό που είσαι στην καθημερινότητά σου;

Διαφέρει ποσοτικά, δεν διαφέρει ποιοτικά. Έχω προφανώς κάποια κοινά και οι απόψεις που λέω στο “Μpraf” είναι πάνω κάτω οι απόψεις μου, απλά τις εκφράζω σε υπερβολικό βαθμό. Όντως βλέπω πολλές ταινίες, όπως δείχνω στο “Θάψε Το Σενάριο”, όντως μου αρέσουν οι ταινίες, μου αρέσουν και οι κακές και οι καλές ταινίες. Το ΥouΤube είναι αρκετά έτσι, δηλαδή δεν είμαστε ηθοποιοί όλοι οι youtubers, είμαστε απλά οι περσόνες μας και άντε να κατασκευάσουμε κάτι λίγο πιο υπερβολικό σαν εκδοχή.

 • Όσον αφορά τη μουσική, υπάρχει κάποιο είδος που δεν αντέχεις ν’ ακούς;

Έντεχνο; Δεν ξέρω, αν το έχετε αντιληφθεί… Δεν μ’ αρέσει το έντεχνο καθόλου. Ποιο άλλο; Την reggae δεν την πολυγουστάρω, ξέρεις, δεν μπορώ να καταλάβω πώς ο κόσμος μπορεί ν’ ακούσει reggae μακριά από beach bar. Και επίσης πολύ βαρύ black metal, το οποίο είναι για μένα απλά θόρυβος.  Ναι, είναι πολλά είδη που δεν μπορώ ν’ ακούσω, σε φάση να τα αλλάξω με τη μία. Αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν το ‘χει αυτό;

13244694_1240014582731212_1518947010039690568_n

 • Αν θυμάμαι καλά έχεις μια φωτογραφία στο facebook με κάποια μέλη από τους Rotting Christ; Γιατί οι Rotting Christ είναι black metal συγκρότημα.

Ναι, τους είχα συναντήσει σε ένα καράβι για Κρήτη. Ναι, δεν ακούω Rotting Christ, απλά τους εκτιμώ επειδή είναι πολύ καλή ελληνική μπάντα. Και να το πούμε αυτό. Διαχωρίζουμε το δεν μ’ αρέσει αισθητικά με το σέβομαι. Ούτε Έλτον Τζον ακούω, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο άνθρωπος είναι ιδιοφυΐα.

 • Σχετικά με την οικονομική κρίση, κατά την γνώμη σου στο σημείο που φτάσαμε τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε την κατάσταση;

Υπομονή και τρολάρισμα στις κάλπες; Ειλικρινά γιατί με ρωτάς αυτό; Θες να με ρωτήσεις καλύτερα πώς χειριζόμαστε το photoshop και το premiere και όλα αυτά; Γιατί έχετε την τάση να νομίζετε ότι οι καλλιτέχνες είναι πολιτικοί επιστήμονες; Δεν ξέρουμε ρε παιδιά! Γιατί ρωτάτε τραγουδιστές για πολιτική; Είναι σαν να πηγαίνουν στον πολιτικό αναλυτή, στο τάδε κανάλι και να του λένε: “να σου πω, αυτό στο premiere  στο adobe πώς το κάνεις ρε παιδί μου, θέλω να βάλω ένα εφέ και ποιον φακό στην κάμερα να χρησιμοποιήσω;” Δεν ξέρουμε! Γι’ αυτό είμαστε και youtubers και δεν είμαστε πολιτικοί δημοσιογράφοι… Απλά εγώ είμαι λίγο ειλικρινής με αυτό. Μην με ρωτάς για πολιτική, γιατί ό,τι και να σου πω κατά πάσα πιθανότητα θα είναι λάθος, επειδή δεν έχω αρκετή γνώση. Για αστρονομία, ξέρω καλά άμα θέλετε, για εξελικτική βιολογία, για χειρισμό premiere και photoshop ρε παιδί μου. Αυτό. Καταμερισμός εργασίας παιδιά. Δεν θέλω να προσποιούμαι ότι ξέρω.

 • Όσον αφορά το κομμάτι της πίστης, επειδή κατά κάποιο τρόπο το έθιξες και σε εκπομπή σου, στο “mpraf” συγκεκριμένα, ποια είναι η άποψή σου;

Ναι, άθεος είμαι. Αλλά, ξέρεις, δεν είμαι ο άθεος που έγινε άθεος από αντίδραση ή κάτι τέτοιο. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα, δεν μεγάλωσα σε κάποιο αυστηρό, θρησκευτικό σπίτι ούτε ποτέ απογοητεύτηκα πολύ με τους παπάδες και τα σκάνδαλα. Έγινα άθεος απλά ανακαλύπτοντας, ξες διαβάζοντας πράγματα κλπ… Αυτό. Οπότε ναι, πρώην greek avery χριστιανός ορθόδοξος.

mpraf

 • Σαν να λες, δηλαδή, ότι δεν μπορείς να πιστέψεις, επειδή δεν το νιώθεις;

Ναι. Είμαι λίγο, αν μπορείς να θεωρήσεις κάτι ακραίο, προς τα εκεί είμαι ακραίος με την έννοια ότι είμαι ξεκάθαρα… πώς να το πω;, μονιστής. Υπάρχει ένα πράγμα στο σύμπαν: η ύλη. Το οποίο σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ούτε νεράιδες, ούτε θεός, ούτε αι Βασίλης, ούτε πνεύμα ούτε μετενσάρκωση, ούτε οτιδήποτε τέτοιο. Είναι όλα δυστυχώς αλληλεπιδράσεις σωματιδίων. Αυτό δεν τα κάνει λιγότερο καλά ή κακά. Είναι απλά αυτό που είναι.

 • Για την αποποινικοποίηση της κάνναβης ποια είναι η γνώμη σου;

Φαντάζομαι ότι αν το αλκοόλ έβγαινε αύριο, και δεν είχαμε το αλκοόλ πέντε χιλιάδες χρόνια, θα ήταν παράνομο. Αν μη τι άλλο όλοι έχουμε πιει αλκοόλ κι έχουμε δει πως καταστρέφει το σώμα μας και το μυαλό μας. Οπότε, με αυτή την έννοια, γιατί να μην είναι η κάνναβη νόμιμη;

Και το ecstasy δεν είναι τοξικό, είναι οκέι . Απ’ ό,τι μου λένε δηλαδή, δεν είμαι κανένας χαπάκιας ή κάτι τέτοιο, αλλά είχα φίλους που πηγαίναν πιο παλιά πολύ plus soda και τέτοια και δεν πάθανε τίποτα οι άνθρωποι. Εντάξει δεν είναι μόνον οι δικοί μου φίλοι, προφανώς υπάρχουν και έρευνες που δείχνουν ότι δεν είναι και κάτι τόσο επικίνδυνο, απλά είχαν φάει λίγο φρίκη με τους ρέιβερς στην δεκαετία του 90 και το απαγόρευσαν.

Τώρα ό,τι νόμους έχεις για το αλκοόλ έχεις και για την κάνναβη. Άνω των 18, προφανώς και δεν μπορείς να οδηγείς υπό την επήρεια… Τα ίδια ρε παιδί μου. Δεν σου λέω: καπνίστε όπου θέλετε και λοιπά. Επίσης, με το αλκοόλ δεν ενοχλείς τους δίπλα σου, αλλά φαντάζομαι ότι οι ίδιοι κανόνες που ισχύουν για τον κάπνισμα θα πρέπει να ισχύουν και την κάνναβη. Άλλα όσον αφορά το ναρκωτικό aspect, φαντάζομαι είναι το ίδιο με το αλκοόλ.

 • Θεωρείς ότι youtubers οφείλουν να προβάλλουν μηνύματα στην νεολαία, από την στιγμή που αυτή έχει πλέον απομακρυνθεί από την τηλεόραση, όλοι πλέον στο youtube συχνάζουν, μηνύματα του τύπου κατά των ναρκωτικών, κατά του ρατσισμού, κατά του bulling;

Εντάξει, και να μην το κάνουν πλέον οι youtubers, υπάρχει παντού γύρω μας. Κάποιοι youtubers θα το κάνουνε, κάποιοι δεν θα ασχοληθούν καθόλου με αυτό, εξαρτάται από τον άνθρωπο. Αλλά ναι, γιατί όχι; Τι εννοείς ότι πρέπει να το βουλώσουνε; Τώρα το να κάτσεις να καταπιαστείς με ένα βίντεο για το bulling, άμα δεν το νιώθεις, όχι βέβαια.  Youtube είναι, δεν είναι τηλεόραση. Ό,τι γουστάρεις θα κάνεις… Ή άμα έρθει κάποια φιλανθρωπική οργάνωση και σου πει θέλω ένα βίντεο, γιατί είμαστε αυτοί κι αυτοί, ναι γιατί όχι; Κάντο.

 • Και μια ακόμη ερώτηση: η φωτογραφία με την Δημουλίδου τι φάση; Στο “Viral News” την είχες ειρωνευτεί κατά κάποιο τρόπο για το εκκεντρικό της ύφος στα σχόλια στο facebook και για την συγγραφική της ικανότητα και μετά βγαίνεις φωτογραφία μαζί της. Αυτό πως το εξηγείς;

Ήταν ξεκάθαρα τρολοφωτογραφία. Χρυσηίδα συγνώμη, αλλά ήταν υπέροχο. Έπρεπε να βγω για να την δείξω στην παρέα μου σε φάση τσέκαρε εδώ. Ήταν ξεκάθαρα αυτό. Χρυσηίδα γεια, είμαι σίγουρος ότι από κοντά είσαι νορμάλ άνθρωπος, …βασικά όχι, αλλά τέλος πάντων ναι, παράτα το γράψιμο. Ρε Χρυσηίδα δεν έχεις βγάλει αρκετά λεφτά; Πραγματικά. Κάνε κάτι άλλο.

13533351_1270484003017603_5694288964678363608_n

 • Πήγες σε παρουσίαση βιβλίου της ή έτυχε να την συναντήσεις κάπου και βγήκες φωτογραφία;

Όχι. Είχαμε παράσταση stand up comedy κάθε Τετάρτη στο θέατρο χυτήριο φέτος και εμείς ήμασταν στο εξωτερικό χυτήριο, στην αυλή και την ίδια ώρα στο μέσα θέατρο είχε μια παρουσίαση βιβλίου, που δεν το ξέραμε αυτό. Ε, και την ώρα που κάναμε διάλειμμα, τελείωνε η παρουσίαση και έβγαιναν όλοι μαζικά. Κι ένας από αυτούς που βγήκε ήταν και η Χρυσηίς μας.

 • Αυτή σε γνώριζε;

Αποκλείεται να με γνώριζε. Κάτι μου λέει ότι δεν με ξέρει καν. Δεν ξέρω αν η Χρυσηίδα βλέπει “Viral News” ή “Mpraf”.

 • Αν σε γνώριζε, πάντως, δεν νομίζω να έβγαινε φωτογραφία μαζί σου. Μετά από αυτά δηλαδή που είχες πει.

Ξέρεις κάτι; Είναι κρίμα. Στο εξωτερικό, για παράδειγμα, μπορείς να κάνεις κωμωδία. Δεν είναι, δηλαδή, ότι την έβρισα στο βίντεό μου, απλά ήταν ελαφρώς ειρωνικό… Σιγά τη μ@λ@κία…

Και δεν ξέρω γιατί κάποιοι προσβάλλονται τόσο πολύ. Κανονικά στο εξωτερικό οι σταρ που κοροϊδεύουν διάφοροι κωμικοί τσαλακώνουν την εικόνα τους, δηλαδή κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει ήδη ένα βίντεο που κάνω το κίτρινο αστείο, ξέρεις το τραγούδι από το mpraf για το έντεχνο, να ‘μαι με την μάσκα σε σκαμπό, δίπλα μου ακριβώς οι Φίλιππος Πλιάτσικας και να το τραγουδάμε θεοσόβαρα. Κι αυτό το βίντεο θα έσπαγε το ίντερνετ. Αλλά δυστυχώς είμαστε βλαχο-Ελλάδα, όπου όλοι είναι περήφανοι και κανείς δεν θέλει να τσαλακώσει την εικόνα του. Θα γούσταρα σε ένα “θάψε το σενάριο”, να κάνουμε την εισαγωγή και ξαφνικά να σκάσει ο Παπακαλιάτης και να κάνουμε σκιτσάκι με τον Παπακαλιάτη και να δείξει κι αυτός πόσο cool είναι με την φάση. Ξέρεις, να σκάσει ο Παπακαλιάτης και να μας πυροβολήσει στο κεφάλι και να ναι αυτό το σκερτσάκι. Πόσο θα γ@μούσε κάτι τέτοιο; Αλλά δυστυχώς είμαστε κολλημένοι στην Ελλάδα.

 • Kάτι τελευταίο που θa ήθελες να προσθέσεις;

Τώρα δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο απόφθεγμα, γιατί έχω αργήσει πολύ και σκέφτομαι τα πράγματα που έχω να κάνω. Οπότε, για το καλοκαίρι καλές διακοπές και από Σεπτέμβρη εδώ πάλι!

 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;