Mariadis Concept Store: “Σε ότι κάνουμε κοιτάμε να διατηρούμε ένα ξεχωριστό και μοναδικό στυλ και να βάζουμε όλη μας την αγάπη.”

SHARE

 

Mariadis Concept Store

Το Mariadis Concert Store μας δίνει την ευκαιρία να αντιληφθούμε την αξία του αυθεντικού, του πρωτότυπου και του δημιουργικού, πάνω σε τσάντες, κοσμήματα και γυαλιά ηλίου. Σε προσιτές τιμές, ο κόσμο θα έχει τη δυνατότητα να αγοράσει τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα συμπληρώσουν την εμφάνισή του, καθημερινή ή βραδινή. Η ιδέα για τα χειροποίητα αυτά αξεσουάρ, προέρχεται από μία ομάδα ατόμων που εργάζεται στο Κιλκίς και οραματίζεται τα προιόντα τους να γνωρίσουν μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Γι’αυτά τα άτομα, η αγάπη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη δουλειά που κάνουν, καθώς πιστεύουν ότι η αγάπη και η δημιουργικότητα μπορούν να κάνουν θαύματα και να μας δώσουν προιόντα που εξυπηρετούν τις ανάγκες των ανθρώπων.

Επιμέλεια Συνέντευξης: Μαρία Μάγρ

 

 • Mariadis Concept Store λοιπόν. Ένα «διαφορετικό» κατάστημα με έδρα την πόλη του Κιλκίς. Τα brands σας Ophelia bags, Christopher Handmade Sunglasses και My duck jewelries, όλα χειροποίητα και ξεχωριστά, θα μας βοηθήσουν να κλέψουμε τις εντυπώσεις σε κάθε μας εμφάνιση από το πρωί ως το βράδυ. Πώς προέκυψε όμως το όνομα για κάθε ένα απ αυτά; Κρύβουν κάποια ιστορία;

Το my duck jewelries προήλθε από την αγάπη για τις πάπιες μου. Το Ophelia  το εμπνευστήκαμε από τη γνωστή ophelia του Σαίξπηρ. Τα Christopher επειδή  ήταν η πρώτη μας δημιουργία επιλέξαμε να βάλουμε το όνομα του σχεδιαστή για  να τα χαρακτηρίζει. Αυτό που κρύβει μια ιστορία είναι η ονομασία my duck λόγω  του ότι από την παιδική μου ηλικία έχω αρκετές πάπιες στην αυλή.

Advertisement

 

 • Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τη δημιουργία χειροποίητων τσαντών και αξεσουάρ;

  Το 2013 μετά από μια σύμβαση εργασίας στον Δήμο Κιλκίς ο Χριστόφορος αποφάσισε να δημιουργήσει κάτι δικό του από εκεί και έπειτα το ένα έφερε το άλλο.

 

 • Πόσα άτομα δουλεύετε για το σχεδιασμό και την παραγωγή των προϊόντων;

 Στο σύνολο είμαστε 6 άτομα και κάποιους μήνες με φόρτο εργασίας ίσως και 8 άτομα.

Mariadis Concept Store

 • Από πού εμπνέεστε για τη δημιουργία όλων αυτών των brands;

  Αυτό είναι κάτι έμφυτο. Ίσως βοηθάνε τα συνεχή ταξίδια που πραγματοποιούμε, αλλά η έμπνευση μπορεί να προέλθει από το τραπεζομάντηλο μίας γιαγιάς μας έως και από ένα δέντρο ακόμη.

 

 • Σε τι καταναλωτικό κοινό απευθύνονται οι δημιουργίες σας; Προτιμούνται από κάθε ηλικία;

  Έχουμε ανταπόκριση σε όλες τις ηλικίες αλλά ιδιαίτερη απήχηση βλέπουμε στις ηλικίες 25 έως 35.

 

 •    Το κόστος μπορεί να το προσεγγίσει ο καθένας δεδομένου της εποχής που διανύουμε;

    Αυτό είναι λιγάκι σχετικό. Όποιος θέλει να διαθέσει ένα σεβαστό πόσο για ένα αξιόλογο χειροποίητο προϊόν μπορεί να το προσεγγίσει.

Mariadis Concept Store

 

 • Η δουλειά σας είναι πλέον γνώριμη και σε ανθρώπους που δε διαμένουν στο Κιλκίς. Θεωρείτε ότι ο κόσμος εντός και εκτός του νομού σας έχει αγκαλιάσει τα προϊόντα σας;

  Βλέπουμε απήχηση από διάφορες περιοχές της Ελλάδας πιστεύουμε πως όποιος αγαπά τα χειροποίητα προϊόντα έχει αγκαλιάσει τα προϊόντα μας.

Advertisement

 

 • Μιας κι έχετε ξεκινήσει να γίνεστε δημοφιλείς σε όλη την Ελλάδα, θα σας ενδιέφερε η επέκταση της επιχείρησης σε άλλες πόλεις;

   Φυσικά και θα μας ενδιέφερε αυτό έχει να κάνει με την ανάδειξη της δουλειάς μας σε άλλες περιοχές απλώς λόγω φόρτου εργασίας δεν είναι εφικτό ακόμη.

Mariadis Concept Store

 • Έχουμε δει ότι διατηρείτε λογαριασμούς στα social media για τα αντίστοιχα brands. Πιστεύετε ότι έχουν συμβάλει στην προώθησή τους ή ακόμη και στην αύξηση των πωλήσεών σας;

    Αρκετά και σε μεγάλο ποσοστό. Είναι η προβολή της δουλειάς μας σε όλο τον      κόσμο.

 

 • Τι είναι αυτό που κάνει τα προϊόντα σας να ξεχωρίζουν από τα αντίστοιχα άλλων καταστημάτων;

   Σε ότι κάνουμε κοιτάμε να διατηρούμε ένα ξεχωριστό και μοναδικό στυλ και να βάζουμε όλη μας την αγάπη.  

 

 • Τι θα ήταν αυτό που θα θέλατε να βελτιώσετε ή να εξελίξετε; Υπάρχουν μελλοντικά σχέδια που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας;

  Προσπαθούμε συνεχώς να εξελισσόμαστε και σίγουρα μας ενδιαφέρει στο μέλλον να δείξουμε τη δουλειά μας και σε άλλες περιοχές.

 

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι:

Facebook:

My Duck Jewellery

Christopher Handmade Sunglasses

Ophelia Bags

 

 

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Με λενε Μαρια Μαγρα και ειμαι 20 χρονων. Σπουδαζω αγγλικη φιλολογια στο Απθ.

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG