Athens VIP Minibus: “Η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε VIP λεωφορείο στην Αθήνα για ξεναγήσεις και μεταφορές

Athens VIP Mini Bus

H Athens Vip Mini Bus είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που παρέχει υπηρεσίες μετακίνησης στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα εδώ και 32 χρόνια. Προσφέρει ιδιωτικές μεταφορές με γνώμονα την ασφάλεια, την εξυπηρέτηση και την μοναδικότητα μέσα από τα λεωφορεία της. Η Athens Vip Mini Bus είναι η πρώτη εταιρεία που έφερε στην Αθήνα VIP λεωφορείο για ξεναγήσεις και μεταφορές. Ο υπεύθυνος της επιχείρησης, Κωνσταντίνος Στάμος, μας μίλησε για την επιχείρηση αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια.

Επιμέλεια Συνέντευξης  : Ζαμπιόγλου Βαλεντίνα

 

  • Ποια ήταν η αφορμή για την ίδρυση της Athens VIP Mini Bus

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες με συνεχώς αναπτυσσόμενο τουρισμό. Η αυξημένη ζήτηση στις μεταφορές και τις περιηγήσεις, μας γέννησε την ιδέα της ίδρυσης μίας εταιρείας που θα προσφέρει τα παραπάνω, αλλά με διαφορετικό τρόπο από τις ήδη υπάρχουσες. Στόχος της Athens Vip Minibus είναι να προσφέρει υπηρεσίες τουρισμού οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από μία προσιτή πολυτέλεια. Η ονομασία της εταιρείας, είναι και ο καθρέπτης της. Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τουρισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

  • Πως βοήθησαν τα 32 χρόνια εμπειρίας σας στην επαφή σας με τους πελάτες αλλά και με τους συνεργάτες σας;

Η χρόνια ενασχόληση με τον τουρισμό και ειδικότερα στις μεταφορές υψηλών και μη υψηλών προσώπων, είναι ο βασικός παράγοντας της επιτυχίας μας. Δηλαδή η εμπειρία μας. Ο επαγγελματισμός μας και η αίσθηση ασφάλειας που προσφέρει η εταιρεία μας, είναι το ερέθισμα για την χαλάρωση και απόλαυση οποιασδήποτε διαδρομής. Γνωρίζουμε πολύ καλά κάθε πιθανή λεπτομέρεια και αιτία προβλήματος και προσπαθούμε να την εξαλείψουμε. Η ευελιξία μας επίσης λειτουργεί με θετικό τρόπο για κάθε πελάτη και συνεργάτη.

Athens VIP Mini Bus

  • Τι χαρακτηριστικά θα πρέπει να διαθέτει κάποιος για να εργαστεί στην επιχείρηση σας;

Τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να διαθέτει κάποιος για να εργαστεί στην Athens Vip Mini Bus είναι οι εξαιρετικές γνώσεις Αγγλικής γλώσσας και κοινωνικότητα. Ακόμη, πρέπει να διαθέτει ευστροφία, γνώσεις Η/Υ, όπως επίσης πραγματική ευγένεια και αγάπη για το αντικείμενο μας (δηλαδή την προσφορά υπηρεσιών).

 

  • Με ποιες επιχειρήσεις έχετε συνεργαστεί ή θα συνεργαστείτε μελλοντικά;

Έχουμε συνεργαστεί σχεδόν με όλα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία της χώρας μας. Ειδικότερα όμως της Αθήνας, καθώς και με όλα σχεδόν τα ξενοδοχεία. Στο μέλλον, ελπίζουμε να συνεργαστούμε με νέες και παλιές επιχειρήσεις του κλάδου και όχι μόνο.

 

  • Είναι δυνατό να σχεδιαστεί κάποιος διαφορετικός προορισμός από αυτούς που ήδη υπάρχουν αν το επιθυμεί κάποιος πελάτης;

Εμείς, μέσω της ιστοσελίδας μας , προτείνουμε στους επισκέπτες της χώρας  τα καλύτερα αξιοθέατα βάσει της ζήτησης και της εμπειρίας μας. Ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός και σαφώς έχει την δυνατότητα να επιλέξει όχι μόνο τον τόπο προορισμού που επιθυμεί, αλλά και να προσαρμόσει οποιαδήποτε από τις προτεινόμενες περιηγήσεις ως προς τον χρόνο επισκέψεως.

Athens VIP Mini Bus

  • Τι εθνικότητας είναι οι πελάτες σας και ποιές είναι οι προτιμήσεις τους;

Έχουμε την τιμή να έχουμε φιλοξενήσει πάρα πολλές εθνικότητες  όλα αυτά τα χρόνια. Οι δημοφιλέστερες χώρες προέλευσης επισκεπτών είναι  οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ο Καναδάς, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Κίνα, η Αυστραλία, η Ιταλία, η Γαλλία, η Ινδία, το Ισραήλ και πολλές άλλες. Οι προτιμήσεις διαφέρουν η αλήθεια είναι, βάσει της εθνικότητας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι επισκέπτες από την Κίνα να έχουν σαν πρώτη προτίμηση την Σαντορίνη και την Αθήνα. Επίσης, οι επισκέπτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες προτιμούν την Αθήνα και την Μύκονο, ενώ οι επισκέπτες από την Γερμανία προτιμούν τη Πελοπόννησο και τον Σαρωνικό κόλπο.

 

  • Ετοιμάζετε κάποια ειδικά πακέτα για συγκεκριμένες ομάδες ατόμων (πχ. τουρίστες με σκοπό ένα συγκεκριμένο γεγονός);

Προσπαθούμε να αφουγκραζόμαστε την ανάγκη των επισκεπτών και τις τάσεις της εποχής. Θέλουμε να ασχοληθούμε περισσότερο με τον αγροτουρισμό, αλλά και τον κλασσικό μαραθώνιο, καθώς κάθε χρόνο προσελκύει όλο και περισσότερο κόσμο.

 

  • Πώς η επιχείρηση σας έχει συμβάλλει στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού;

 Η υποδοχή των επισκεπτών είναι η πρώτη επαφή με την Ελλάδα,κατά συνέπεια η πρώτη εντύπωση είμαστε εμείς σαν εταιρεία.Είμαστε όμως και η τελευταία επαφή με τους επισκέπτες κατά την αποχώρηση τους από την χώρα  και εκεί είναι που προσπαθούμε ακόμη πιο πολύ να αναστρέψουμε κάποια κακή εμπειρία που ίσως είχαν, ακόμη και να την δικαιολογήσουμε με σκοπό την επιστροφή τους στο μέλλον.Δυστυχώς έχουμε εμπλακεί σε αυτή την διαδικασία πολλές φορές.

Athens VIP Mini Bus

  • Ως δεύτερης γενιάς επιχείρηση, με ποιούς τρόπους επικοινωνείτε με τους πελάτες σας (υπάρχοντες πελάτες και εν δυνάμει);

Η βασικότερη μορφή επικοινωνίας είναι  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.Ανερχόμενη μορφή είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης(Facebook,Instagram,Linkedin) και η διαχρονική αλλά  απερχόμενη μορφή,η τηλεφωνική επικοινωνία.

 

  • Ποιά είναι τα σχέδια σας για το μέλλον της επιχείρησης;

Όπως προανέφερα στόχος μας είναι η εδραιώση αλλά και η επέκταση σε μορφή ολοκληρώμενης προσφοράς υπηρεσιώντουρισμού.Βασικόςσκοπός, ο εκσυχρονισμός μας σε όλους τους τομείς, από τα οχήματα μας μέχρι την εκπαίδευση του προσωπικού μας, αλλά και των υπηρεσιών που διαθέτουμε.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Σοφοκλή Βενιζέλου 18-20, Άγιοι Ανάργυροι , Αθήνα, Ελλάδα

Τηλέφωνο: 210 831 68 44 και 693 22 04 779 

E-mail: mail@athensvipminibus.com και gregory_stamos@yahoo.gr

FACEBOOK PAGE : privateviptours

WEB PAGE:  www.athensvipminibus.com

INSTAGRAM : athensvipminibus

GOOGLE:  https://business.google.com/u/0/dashboard/l/u5278961198865017553?hl=el-GR&utm_source=google&utm_medium=et&utm_campaign=ww-ww-et-ip-z-gmb-s-z-l~skp-manage-u&sa=X&ved=0ahUKEwiLluDLg7jZAhULiywKHYjIBqUQ_8ACCCgwAA 

 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Βαλεντίνα Ζαμπιόγλου

Καταγωγή από τη Καβάλα. Απόφοιτη από τη σχολή Διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων και επιχειρήσεων ψυχαγωγίας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Γράφει στο wikipedia και το maxmag. Λατρεύει το πλέξιμο,τα ταξίδια, τα βιβλία και τη τζαζ.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;