Τα 10 καλύτερα Instagram accounts αφιερωμένα στο street style

Street Style είναι ένα συγκεκριμένο στυλ μόδας που προέρχεται από το προσωπικό ύφος του καθενός και όχι αποκλειστικά και μόνο από τις τάσεις της μόδας. Άνθρωποι εμπνευσμένοι κυριολεκτικά από αυτά που βλέπουν γύρω τους στο δρόμο, από καθημερινούς ανθρώπους που πηγαίνουν στις δουλειές τους μέχρι και εργάτες στον δρόμου, δημιουργούν το δικό τους Street Fashion. Το Street Style είναι κυρίως ένα Sporty Chic σύνολο επηρεασμένο από την μόδα και τον δρόμο και για αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι πιο εύκολο ως προς τους ανθρώπους να επηρεαστούν από αυτό.

Οι φωτογράφοι του δρόμου είναι αυτοί που προβάλουν αυτό το στυλ μέσω των social media αφού κυκλοφορούν στο δρόμο αλλά και έξω από κοσμικές εκδηλώσεις, φωτογραφίζοντας τους περαστικούς, δείχνοντας έτσι ότι στυλ δεν είναι μόνο αυτό που μας παρουσιάζουν τα brands και οι πασαρέλες. Για αυτό πολλοί φωτογράφοι είναι αυτοί που έχουν δημιουργήσει Instagram Accounts και μας δείχνουν το Street Style μέσα από τον φακό τους, δίνοντας έτσι ιδέες και σε εμάς.

Παρακάτω μερικά Street Style Instagram Accounts μας δείχνουν ότι το πραγματικό στυλ βρίσκεται στον δρόμο.

Bill Cunningham

street style

Αν και δεν έχει Instagram Account για να μας δείξει το έργο του, έχει χαρακτηριστεί από το GQ ως “The Godfather of Street Style Photography” και δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την λίστα.

Julien Boudet

street style

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Tyler Joe

street style

The Styleograph

street style

 

Style Sight WorldWide

street style

StreeTrends

street style

The Style Stalker

Collage Vintage

street style

Le21eme

street style

Leila Emine Lundsten

street style


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Αθηνά Λαλαζήση

Η αγάπη μου για την μόδα και τα ρούχα με οδήγησαν να σπουδάσω fashion design και styling. Μ'αρέσει να βοηθάω και να δίνω συμβουλές για αυτό είμαι εδώ να σας ενημερώνω για τα νέα της μόδας και να σας χαρίζω πολύτιμα styling tips ! Βιβλία και ταξίδια είναι τα δύο πράγματα που με χαλαρώνουν.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;