Υαλουρονικό κάτω από τα μάτια: Όσα πρέπει να γνωρίζεις

Υαλουρονικό
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Υαλουρονικό ματιών

Το υαλουρονικό για την περιοχή των ματιών, έχει την δυνατότητα να βελτιώνει τους μαύρους κύκλους. Οι μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια αποτελουν συνηθισμένο πρόβλημα, τα προβλήματα οφείλονται κυρίως σε κληρονομικούς παράγοντες. Οι μαύροι κύκλοι είναι συχνότερη σε ανθρώπους με πολύ λεπτό δέρμα στα κάτω βλέφαρα, χωρίς αρκετό λίπος. Η χρήση ενέσιμου υαλουρονικού μεσοθεραπείας είναι μια αποτελεσματική θεραπεία. Αυξάνει την απόσταση της επιδερμίδας από τα αγγεία της περιοχής και αλλάζει, τη σκίαση του κάτω από το βλέφαρο.

Είναι ασφαλής η θεραπεία με υαλουρονικό?

Είναι απόλυτα ασφαλές υλικό, δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις ή παρενέργειες. Μετά την θεραπεία παραμένει 12 μήνες. Μετά τους 12 μήνες ο οργανισμός το διασπά και το απορροφά.

Υαλουρονικό

Ποια είναι η διαδικασία της θεραπείας υαλουρονικού?

  • Στην περιοχή των μαύρων κύκλων εφαρμόζεται για 20-25 λεπτά, μια αναισθητική κρέμα ώστε να αναισθητοποιειθεί η περιοχή των ματιών και να μην πονάει.
  • Με μια πολύ λεπτή βελόνα εφαρμόζεται η έγχυση του υαλουρονικού οξέος σε συγκεκριμένες θέσεις. Όπως στην υποκόγχια χώρα.
  • Μετά την θεραπεία υαλουρονικού συνήθως υπάρχει ένα πολύ, ήπιο οίδημα στην περιοχή το οποίο υποχωρεί σε 1-2 μέρες.
  • Η διαδικασία έχει διάρκεια 40 λεπτά και για ένα ολοκληρωμένο και απολυτα ελεγχόμενο αποτέλεσμα, απαιτούνται συνήθως δύο επαναλήψεις σε διάστημα 7-10 ημερών.

Ποιές είναι οι παρενέργειες στην περιοχή των ματιών

Οι παρενέργειες είναι ελάχιστες, συνήθως υπάρχει το αναμενόμενο κοκκίνισμα, στην περιοχή το οποίο υποχωρεί σε μια περίπου ώρα. 

Οι αντενδείξεις είναι πιο σημαντικές στις οποίες δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε περιπτώσεις όπως:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

– εγκυμοσύνη

– θρομβοεμβολικά επεισόδια

– λήψη αντιπηκτικής αγωγής 

– ιστορικό με αλλεργία στο υαλουρονικό οξύ

Η θεραπεία με υαλουρονικό πρέπει να αποφεύγετε αν δεν έχει περάσει τουλάχιστον μια εβδομάδα από τη λήψη αντιπηκτικών ή μη στεροειδών αντιφλεγμονωδών.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ειρηλενα Θεοχάρη

Μεγάλη μου αγάπη η αισθητική, όπου είναι και το επάγγελμα μου. Μου αρέσει να μαθαίνω, να γνωρίζω ότι καινούργιο υπάρχει για την ομορφιά.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;