Το μοναδικό skincare που θα χρειαστείς κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Πηγή εικόνας: Pinterest.com

Ήρθε η ώρα που όλοι λίγο πολύ φοβόμασταν, της δεύτερης καραντίνας. Αυτό βέβαια δεν θα μας πτοήσει, αντιθέτως θα το δούμε σαν μία ευκαιρία ανανέωσης και αναζωογόνησης. Είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσουμε όλη την προσοχή στον εαυτό μας, καθώς πλέον δεν υπάρχει η δικαιολογία του δεν προλαβαίνω. Το Α και το Ω είναι το skincare και η κατάλληλη φροντίδα της επιδερμίδας μας. Βέβαια, καθώς δεν θα υπάρχουν όλοι αυτοί οι παράγοντες που υπάρχουν υπό κανονικές συνθήκες θα προσαρμόσουμε την skincare ρουτίνα μας βάσει την νέας καθημερινότητας. Ας δούμε, λοιπόν, παρακάτω το μοναδικό skincare που θα χρειαστείς κατά τη διάρκεια της καραντίνας. 

Καθαρισμός

Το ότι δεν θα βγεις πιθανότατα καθόλου έξω δεν σου δίνει καμία δικαιολογία να μην πλένεις το πρόσωπό σου. Αντιθέτως, τώρα που θα είσαι περισσότερες ώρες σπίτι και η επιδερμίδα σου δεν θα οξυγονώνεται χρειάζεται ακόμη περισσότερο τον σωστό καθαρισμό. Μπορείς αν θες να βοηθήσεις ακόμη περισσότερο την επιδερμίδα σου, να επιλέξεις ένα πιο ήπιο καθαριστικό για να εντάξεις στη skincare ρουτίνα σου. 

We personalize skincare to create a positive impact in people's lives. Through customized facials, products routines, and skincare advice, we're here to help you put your best face forward.
Πηγή εικόνας: heydayskincare.com

Κρέμα ματιών 

Το φως που εκπέμπουν τα κινητά τηλέφωνα, οι υπολογιστές αλλά και οι τηλεοράσεις συμβάλλουν στη δημιουργία ρυτίδων κυρίως γύρω από τη περιοχή των ματιών. Ειδικότερα τώρα που θα έχουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο μία καλή κρέμα ματιών είναι must, για να αποφύγεις αυτές τις ανεπιθύμητες ρυτίδες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή εικόνας: codexbeauty.com

Ενυδατική

Φυσικά και όπως πάντα θα ολοκληρώσεις τη καθημερινή σου ρουτίνα με μία ενυδατική, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Πριν την ενυδατική θα έχεις εφαρμόσει ένα serum, το οποίο θα ταιριάζει με την ενυδατική σου για να σου δώσει τα μέγιστα αποτελέσματα. Ωστόσο, το serum δεν είναι τόσο απαραίτητο όσο η ενυδατική στο skincare routine, ειδικότερα για τις πιο νεαρές ηλικίες. 

Young woman applying serum on her face | premium image by rawpixel.com / McKinsey
Πηγή εικόνας: rawpixel.com

Μάσκες

Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να εντάξεις στην skincare ρουτίνα σου τις μάσκες και την απολέπιση, εάν δεν το έχεις ήδη κάνει. Τουλάχιστον μία φορά τη βδομάδα θα πρέπει να εφαρμόζεις μία μάσκα καθαρισμού και μία μάσκα ενυδάτωσης. Θα δεις τεράστια διαφορά στην επιδερμίδα και θα συνειδητοποιήσεις πόσο σημαντική είναι η αξία του skincare, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχεις επιλέξει τις σωστές μάσκες. 

skincare
Πηγή εικόνας: thefashionspot.com

Το τελευταίο και ίσως το πιο σημαντικό tip είναι να βρίσκεις ασχολίες που σε κάνουν χαρούμενη, όσο δύσκολη και εάν σου φαίνεται η κατάσταση. Το σημαντικότερο για να λάμπουμε είναι να είμαστε καλά μέσα μας. 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Μαρτίνα Μάρκο

Σπουδάζει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Το πάθος της είναι η μόδα και όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο σιγουρεύεται ότι είναι γενημένη για να ασχολείται με αυτό. Κύριος στόχος της είναι να ασχοληθεί με το fashion blogging, καθώς θεωρεί ότι μέσω του προσωπικού στυλ μπορεί ο καθένας να εκφράζει το χαρακτήρα του χωρίς να χρειαστεί να πει πολλά. 

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;