Ανώδυνο lifting προσώπου με νήματα νέας γενιάς

Τα νήματα προσώπου ξανάρχονται στο προσκήνιο με άλλη φιλοσοφία. Τα νήματα νέας γενιάς και νέας τεχνολογίας είναι 100% βιο-απορροφήσιμα. Εφοδιασμένα με ειδικά άγκιστρα και σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα, ανορθώνουν και υποστηρίζουν τους ιστούς του προσώπου και του σώματος με απολύτως ασφαλή τρόπο.

Αποτελούν μια πολύ καλή εναλλακτική αν υπάρχει μια ήπια χαλάρωση ή ακόμα και σημαντική χαλάρωση. Ιδανική λύση για όσες θέλουμε να αποφύγουμε μια χειρουργική επέμβαση.

Τι είναι τα νήματα προσώπου;

Τα νήματα προσώπου είναι η πλέον σύγχρονη μέθοδος ανώδυνου και αναίμακτου lifting. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα σημάδια γήρανσης και την χαλάρωση του δέρματος στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ και χαρίζει λαμπερή, σφριγηλή και νεανική επιδερμίδα. Καθώς η διαδικασία διαρκεί μόνο 30 λεπτά, όσο διαρκεί δηλαδή ένα μεσημεριανό γεύμα, την χαρακτηρίζουμε σαν “lunchtime facelift”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς λειτουργούν τα νήματα προσώπου νέας γενιάς;

Ανάλογα με το βαθμό σοβαρότητας και το επιθυμητό αποτέλεσμα, χρησιμοποιούνται νήματα διαφορετικού τύπου με κορυφαία τα βιοσυμβατά και βιοδιασπώμενα νήματα Aptos. Τα νήματα τοποθετούνται μόνο από πλαστικό χειρουργό πιστοποιημένο για εφαρμογή νημάτων. Ο πλαστικός χειρουργός  φροντίζει με περίτεχνο τρόπο για την έλξη, ανόρθωση και στήριξη των χαλαρωμένων ιστών. Η διαδικασία εφαρμογής των νημάτων γίνεται με τοπική αναισθησία, χωρίς τομές και ολοκληρώνεται σε μισή ώρα. Τα νήματα δεν αφήνουν κανένα σημάδι στο δέρμα, ενώ τα Aptos απορροφώνται από τον οργανισμό. Χωρίς να χάσουν καθόλου τη σταθερότητά τους καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής τους, τουλάχιστον 2 χρόνια από την εφαρμογή τους.

Πηγή εικόνας: dermamedical.com

Πλεονεκτήματα των νημάτων προσώπου νέας γενιάς

Εκτός από το ότι προσφέρουν θεαματικό αποτέλεσμα χωρίς επεμβατική τεχνική, τα νήματα νέας γενιάς χαρακτηρίζονται από διάφορα πλεονεκτήματα. Πρώτο και σπουδαιότερο είναι η ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου στο δέρμα. Το κολλαγόνο βρίσκεται σε όλο το σώμα και ιδιαίτερα στο δέρμα και τους συνδετικούς ιστούς. Τα νήματα νέας γενιάς δραστηριοποιούν το σώμα ώστε να παράγει περισσότερο κολλαγόνο και έτσι ο ρόλος της στήριξης των ιστών, που προσφέρουν από μόνα τους, ενισχύεται με την συνεχή στήριξη από το κολλαγόνο, που δημιουργείται από το ίδιο το σώμα. Επίσης, ακόμη και όταν απορροφηθούν τα νήματα από τον οργανισμό, το κολλαγόνο συνεχίζει να παράγεται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το δέρμα συνεχίζει να ανανεώνεται εσωτερικά, αλλά και για να διατηρεί σφριγηλό το περίγραμμα του προσώπου. Ένα ακόμη πλεονέκτημα των νημάτων είναι πως τα αποτελέσματα του lifting, είναι ορατά αμέσως μόλις τελειώσει η σύντομη διαδικασία εφαρμογής τους. Τελευταίο και σημαντικό πλεονέκτημα είναι πως τα νήματα νέας γενιάς αναζωογονούν το πρόσωπο με φυσικό τρόπο. Χωρίς να αλλάζουν ή να παραμορφώνουν τα χαρακτηριστικά του. Φροντίζουν, απλά, να τοποθετηθούν οι ιστοί στην αρχική τους θέση, όπως ήταν δηλαδή, προτού εμφανιστούν τα σημάδια γήρανσης και χαλάρωσης.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ειρηλενα Θεοχάρη

Μεγάλη μου αγάπη η αισθητική, όπου είναι και το επάγγελμα μου. Μου αρέσει να μαθαίνω, να γνωρίζω ότι καινούργιο υπάρχει για την ομορφιά.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;