Magnetic mask: Η beauty τάση που αγάπησαν τα social media

Πηγή εικόνας: bizzyagencies.com

H Magnetic mask είναι το μέλλον της ομορφιάς!

Η Magnetic mask δεν είναι απλά η νέα τάση των celebrities και των beauty experts, αλλά το κλειδί για ένα τέλειο νεανικό δέρμα. Η ειδική μάσκα με μαγνήτες (Magnetic mask), χρησιμοποιείται στην μαγνητική θεραπεία που αφαιρούν σωματίδια μετάλλων, που βρίσκονται στην ατμόσφαιρα. 
Aυτή η μη επεμβατική θεραπεία προσώπου με μαγνήτες διώχνει την ένταση από το πρόσωπο μας μαζί με τα σημάδια γήρανσης.

Τι είναι η μαγνητική θεραπεία;

Η μαγνητική θεραπεία χρονολογείται πριν από χιλιάδες χρόνια, με την πρώτη καταγεγραμμένη χρήση γύρω στο 2500-3000 χρόνια π.Χ.. Η Κλεοπάτρα ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που χρησιμοποίησε τη θεραπεία μαγνητών για να κρατήσει την εμφάνιση του δέρματος της νεανική. Ενώ, οι Κινέζοι ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που χρησιμοποίησαν τους μαγνήτες για να έχουν ισορροπημένη υγεία. Η τεχνολογία αποκατάστασης της γήρανσης έχει κάνει την εμφάνισή της στο σύγχρονο κόσμο, πάνω στην ώρα για να επαναφέρει το βιολογικό ρολόι σας στο μηδέν. Στους πολιτισμούς της αρχαίας Αιγύπτου και της Ινδίας, οι μαγνήτες χρησιμοποιούνταν για να αντιμετωπίσουν διάφορα προβλήματα υγείας.
Σήμερα, η χρήση τους επεκτείνεται σε μια ποικιλία ιατρικών επεμβάσεων που χρησιμοποιούνται σε περισσότερους από πέντε εκατομμύρια Αμερικάνους. Όταν οι μαγνήτες μετακινηθούν, δημιουργούν μαγνητικό πεδίο. Αυτή η ροή ή αλλαγή θέσης διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στις ευεργετικές ιδιότητές τους. 
Τα οφέλη της μαγνητικής θεραπείας είναι πολλά και θεωρείται μία φυσική, μη παρεμβατική θεραπεία και είναι ακίνδυνη για την υγεία σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Σε έρευνα που έγινε σε 30 γυναίκες ηλικίας 30 έως 60 ετών μετά από 10 λεπτά χρήσης το δέρμα τους ήταν :
– 100% πιο αναζωογονημένο
– 100% πιο μαλακό
– 83% πιο λαμπερό
– 80% πιο σφιχτό και σταθερό
– 80% πιο νεανικό

Magnetic mask
Πηγή εικόνας:facebook.com

Μάσκα προσώπου που αφαιρείται με μαγνήτη.

Οι Magnetic mask προσώπου συμβάλλουν στη μείωση των ρυτίδων και την καταστροφική επίδραση της ατμοσφαιρικής μόλυνσης στο δέρμα μας. Αυτή η ιδιαίτερη μάσκα περιέχει σκόνη σιδήρου και άλλα θρεπτικά συστατικά. Ο μαγνήτης δεν είναι απλά για να αφαιρέσουμε τη μάσκα, έλκει από την επιφάνεια της επιδερμίδας τα μόρια από τις ακαθαρσίες και τη μόλυνση που όταν παραμένουν στο δέρμα μπορεί να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση (μικρές ρυτίδες και κηλίδες). Ο μαγνήτης κάνει κάτι σαν βαθιά καθαριότητα στην επιδερμίδα μας. Ο μαγνήτης ξυπνά τα αρνητικά φορτισμένα μόρια, όπως το ασβέστιο, που βρίσκονται από τη φύση μέσα στο δέρμα μας. Με τη σειρά της, η διαδικασία αυτή διεγείρει τους ινοβλάστες να ξεκινήσουν την παραγωγή περισσότερου κολλαγόνου, ενώ βελτιώνεται και η μικροκυκλοφορία στην περιοχή. Οι magnetic mask είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος, χρησιμοποιείται στο πρόσωπο και στο λαιμό. Υπάρχουν λίγες αντενδείξεις όπως η εγκυμοσύνη και ο καρκίνος του δέρματος. Η μαγνητική θεραπεία δεν έχει παρενέργειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα βήματα της magnetic mask για σωστή χρήση είναι:

1.  Καθαρίζουμε το πρόσωπο με ένα αφρό κατάλληλο για την επιδερμίδα μας. 
2.  Εφαρμόζουμε serum . 
3.  Εφαρμόζουμε τη Magnetic Mask (μαγνητική μάσκα).  
4. Άπλωσε σε ολόκληρο το πρόσωπο και άφησε την για 5 λεπτά περίπου, ώσπου να αισθανθείς τη μάσκα να διεισδύει στους πόρους του προσώπου σου. Πέρασε το μαγνήτη πάνω από την κρέμα για να αφαίρεσης την πρώτη στρώση. Κάνε ένα απαλό μασάζ στην επιδερμίδα σου για να απορροφήσει τη δεύτερη λεπτή στρώση του προϊόντος και αφαίρεσε τα υπολείμματα με ένα βρεγμένο πανί με ζεστό νερό.

 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ειρηλενα Θεοχάρη

Μεγάλη μου αγάπη η αισθητική, όπου είναι και το επάγγελμα μου. Μου αρέσει να μαθαίνω, να γνωρίζω ότι καινούργιο υπάρχει για την ομορφιά.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;