Lash lift: Τι πρέπει να ξέρεις πριν το δοκιμάσεις

Πηγή εικόνας: lagoniko.gr

Τι είναι η τεχνική Lash Lift

Η τεχνική lash lift είναι ειδικά για την ανασήκωση των βλεφαρίδων από τη ρίζα μέχρι την άκρη τους, έτσι ώστε να γίνει μια εξαιρετική επιμήκυνση. Ουσιαστικά είναι μια περμανάντ για τις φυσικές βλεφαρίδες, η οποία είναι μια σχετικά χαμηλής συντήρησης διαδικασία. Aνυψώνει και γυρίζει τις βλεφαρίδες μακροπρόθεσμα. Κατά τη διάρκεια της τεχνικής αυτής, χρησιμοποιείται ένα ειδικό εξάρτημα που βοηθά στο να γυρίσουν τελείως οι βλεφαρίδες. Mε αυτό το τρόπο θα φαίνονται πιο μεγάλες και πυκνές. Μη σε τρομάζει καθόλου δεν είναι επίπονο το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις τα μάτια σου κλειστά καθ’ όλη τη διάρκεια της τεχνικής αυτής. Το μόνο σίγουρο είναι πως γίνεται από εξειδικευμένο επαγγελματία αισθητικό.

Πώς γίνεται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριν προχωρήσετε στη διαδικασία, θα πρέπει να συνομιλήσετε με τον ειδικό, ώστε να του πείτε πόσο μεγάλες θέλετε να είναι, ώστε να χρησιμοποιήσει το κατάλληλο εργαλείο. Στη συνέχεια, θα καθαρίσει την περιοχή των ματιών και εφαρμόζει μια ράβδο σιλικόνης στο δέρμα πάνω από τις βλεφαρίδες, σύρριζα. Οι φυσικές βλεφαρίδες στη συνέχεια κυρτώνονται και προσαρμόζονται στη ράβδο με μια κόλλα. Μόλις ο θεραπευτής βεβαιωθεί ότι τα πάντα είναι τοποθετημένα σωστά, εφαρμόζεται μια λοσιόν ανύψωσης που επιτρέπει στις βλεφαρίδες να καλουπώνονται γύρω από τη ράβδο κυλίνδρωσης, ακολουθούμενη από μια λοσιόν ρύθμισης που ρυθμίζει το σχήμα της βλεφαρίδας.

Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 45-60 λεπτά.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Τα αποτελέσματα συνήθως διαρκούν τέσσερις έως έξι εβδομάδες, ανάλογα με το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν οι βλεφαρίδες σου. Θα πρέπει να αποφύγεις τη μάσκαρα, το νερό και οποιουδήποτε είδους μακιγιάζ στην περιοχή για 48 ώρες μετά τη θεραπεία και να αφήσεις τις βλεφαρίδες ανέγγιχτες για μια ολόκληρη μέρα. 

Πριν τη θεραπεία

Εάν έχεις ευαίσθητο δέρμα, διάβασε οπωσδήποτε αυτό. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να προκληθεί κάποια αλλεργική αντίδραση μόλις χρησιμοποιήσεις κάποιο χημικό προϊόν, εάν έχεις τέτοιο τύπο επιδερμίδας. Για να βεβαιωθείς, λοιπόν, πως τα μάτια σου δε θα πάθουν τίποτα απολύτως με το lash lift, αναζήτησε κάποιον έμπειρο lash expert και ζήτησε του να σου κάνει ένα patch test σε ένα σημείο του δέρματός σας, για να δείτε εάν πραγματικά σε ενοχλεί. Εάν όλα βαίνουν καλώς, τότε μπορείς κανονικά να προχωρήσεις στη διαδικασία. 

Το lash lift είναι ιδανικό για όλα τα μήκη των βλεφαρίδων;

Οι βλεφαρίδες μπορούν να είναι μεγάλες ή μικρές για να προχωρήσεις σε μια συνεδρία lash lift, αλλά θα πρέπει το μήκος τους να είναι τουλάχιστον 4mm. Μάλιστα, συνίσταται να ζητήσεις από την αισθητικό να σου βάψει και τις βλεφαρίδες εκτός από το να σου τις ανασηκώσει. Με αυτόν τον τρόπο θα φαίνονται πιο πυκνές και δε θα χρειάζεται να βάλεις καν mascara! Αυτό είναι το τέλειο tip και για όσες από εσάς θέλετε να αφήσετε τις βλεφαρίδες σας να ξεκουραστούν για λίγο, χωρίς προϊόντα μακιγιάζ πάνω τους. 

Πηγή εικόνας: yumilashes.com

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ειρηλενα Θεοχάρη

Μεγάλη μου αγάπη η αισθητική, όπου είναι και το επάγγελμα μου. Μου αρέσει να μαθαίνω, να γνωρίζω ότι καινούργιο υπάρχει για την ομορφιά.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;