Γαλακτερό χρώμα: 9+1 ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου

Πηγή εικόνας: elle.com

Το γαλακτερό είναι ένα χρώμα που επιλέγουμε πολύ συχνά να βάψουμε τα νύχια μας. Οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά ένας από αυτούς είναι πως το γαλακτερό είναι ένα ουδέτερο χρώμα χωρίς συγκεκριμένη εποχή. Το επιλέγουμε και κατά τη διάρκεια του χειμώνα αλλά και του καλοκαιριού. Είναι η σίγουρη επιλογή για κάθε μας εμφάνιση, σε κάθε περίσταση και για οποιοδήποτε look. Η κλασική του εκδοχή είναι η βάση για τα γαλλικά μανικιούρ, άλλες φορές λίγο πιο κοντά στην απόχρωση του ροζ και άλλες φορές πιο κοντά στο λευκό. Ωστόσο, είναι η πιο σοφή επιλογή για όλες εκείνες τις φορές που μας έσπασαν τα νύχια και θέλαμε ένα χρώμα μέχρι να μακρύνουν ξανά! Επίσης αποτελεί και την εύκολη επιλογή για όσες επιλέγουν το κοντό μήκος στα νύχια.

Το γαλακτερό το έχουμε συνδέσει με τους γαλαζοαίματους, που αποτελεί την μοναδική τους επιλογή με βάση τα βασιλικά πρωτόκολλα. Είναι το  χρώμα που θα κάνεις τα νύχια σου αν θες να φαίνονται κομψά, καθαρά και πιο μακριά. Ωστόσο, μέσα στα χρόνια και ύστερα από τόσες τάσεις ομορφιάς, το γαλακτερό έχει αποκτήσει πολλές εκδοχές και διαφορετικά στιλ, πέρα από το κλασικό γαλλικό μανικιούρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρακάτω μπορείς να πάρεις μερικές ιδέες για το επόμενο μανικιούρ με το πάντα chic και διαχρονικό γαλακτερό.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ειρήνη Τσιφιλιτάκου

Η αγάπη της για τη μόδα είναι το βασικό της κίνητρο ώστε να σας καθοδηγεί σωστά και να σας συμβουλεύει για όλες τις τάσεις της μόδας. Οι συνεργασίες με σχεδιαστές, δημοσιογράφους, διάσημα περιοδικά και φωτογράφους, της έδωσαν μεγαλύτερη ώθηση να κάνει πράξη αυτό που αγαπά με σκοπό την άμεση ενημέρωση.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;