Find your beauty : Η νέα τάση στο χώρο της ομορφιάς

Find your beauty
jenny.gr

Τα νέα δεδομένα στο χώρο της ομορφιάς 

Find your beauty, όλο και περισσότερες εταιρείες, περιοδικά μόδας, catwalks κ.α. Βλέπουμε συχνά στα social media, μας δίνουν την νέα τάση. Η ομορφιά όπως την γνώριζες, αλλάζει μορφή, σώμα και δεδομένα. Πολλές εταιρείες εξελίσσουν τον όρο ομορφιά, εστιάζοντας σε εσένα. Η ομορφιά δεν κρύβεται σε πρότυπο, φίλτρα ή μέγεθος, όλες είμαστε όμορφες, δεν μετράει το ύψος, το χώμα, η ηλικία και η εθνικότητα, έχει έρθει η στιγμή να ανακαλύψεις τις δυνατότητες της ομορφιάς σου. 

Όλα τα προηγούμενα χρόνια η γυναίκα και η ομορφιά έχουν περάσει από πολλές διακυμάνσεις κι πολλά πρότυπα. Χωρίς να έχουν πολλές επιλογές για να ανακαλύψουν, την δική τους ομορφιά, τον δικό τους παράδεισο. Η εποχή που ζούμε μας δίνει ακριβώς αυτή την δυνατότητα, να έχουμε αυτοπεποίθηση, να ορίσουμε τον δικό μας όρο ομορφιάς, να εξερευνήσουμε ότι μας κάνει ευτυχισμένες και όμορφες. 

Εστίασε στην ομορφιά γύρω σου

Παρατήρησε την φύση, πάρε μια βαθιά ανάσα και κλείσε τα μάτια και άκου ότι συμβαίνει γύρω σου. Μόλις ανοίξεις τα μάτια σου θα έρθει αυτόματα στα χείλη σου ένα χαμόγελο, αυτό το αυθόρμητο χαμόγελο είναι που σε κάνει όμορφη. Όλο αυτό σε βάζει σε μια όμορφη διαδικασία να έρθεις πιο κοντά με τον εαυτό σου, να εκτιμάς εσένα. 

Είσαι διαφορετική και αυτό είναι μοναδικό

Αγάπησε και φρόντισε ότι διαφορετικό έχεις από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Αποδέξου όποια ατέλεια και φρόντισε να την στρέψεις με θετικό τρόπο υπέρ σου. Τότε θα είσαι σε θέση να αντιληφθείς ότι τίποτα δεν πάει στραβά λόγο εμφάνισης. 

Find your beauty
pinterest.com

Είσαι οι σκέψεις σου

Κάνε θετικές και όμορφες σκέψεις, όσο περισσότερες θετικές σκέψεις κάνεις θα δεις ότι μέρα με την μέρα θα λάμπεις. Το χαμόγελο και η πηγαία αισιοδοξία είναι η λάμψει σου, μην σκοτεινιάζεις όσο δύσκολα και να έρθουν. Το μέσα μας αντικατοπτρίζει το έξω μας, όσο πιο ήρεμη και γαλήνια είναι η ψυχή σου, θα δείχνεις φυσικά όμορφη χωρίς πολλά καλλυντικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σώμα σου έχει προτεραιότητα

Η γυμναστική μας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, σε κάνει να νιώθεις άνετα και όμορφα με το σώμα σου. Δεν είναι ανάγκη να κλειστής σε ένα γυμναστήριο, επέλεξε ότι σου ανεβάζει την διάθεση, ότι μετά το τέλος της άσκησης σου, σου έχει δώσει ενέργεια.

 Αγάπησε το δέρμα σου

Ναι ναι, η νέα τάση στο χώρο της ομορφιάς, δεν εστιάζει μόνο στο μέσα σου αλλά και στο εξωτερικό κομμάτι. Πιες όσο νερό χρειάζεται για να διατηρείς καλά ενυδατωμένο το δέρμα σου. Χρησιμοποίησε αντηλιακή προστασία την ημέρα και την αγαπημένη σου ενυδατική την νύχτα, νιώσε τις υφές, τις μυρωδιές αυτές είναι που θα σε χαλαρώσουν από μια δύσκολη μέρα. Επέλεξε την αγαπημένη σου μυρωδιά σε κρέμα σώματος, χρησιμοποιήστε πρωί και βράδυ. Αφιέρωσε λίγα λεπτά όταν απλώνεις την κρέμα σώματος, χάιδεψε λίγο το δέρμα σου μην απλώνεις μηχανικά την κρέμα.

Find your beauty
pinterest.com

Βάλε χρώμα στην ζωή σου

Τόλμησε τα χρώματα, είτε σε ρούχα είτε σε μακιγιάζ. Παίξε μαζί τους  θα σου δώσει ενέργεια και φωτεινότητα στο πρόσωπο σου! Είσαι ένας παράδεισος με πολλά χρώματα, μυρωδιές και υφές, ανακάλυψε τες. Κάνε τα όλα δύναμη σου, και εξελισου, πλέον μπορείς να σπάσεις τα πρότυπα και να είσαι μοναδική.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ειρηλενα Θεοχάρη

Μεγάλη μου αγάπη η αισθητική, όπου είναι και το επάγγελμα μου. Μου αρέσει να μαθαίνω, να γνωρίζω ότι καινούργιο υπάρχει για την ομορφιά.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;