Η Estée Lauder γιορτάζει τα 25 χρόνια εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού!

Επί δυο δεκαετίες η Evelyn Lauder ‘πάλευε’ καθημερινά για την έρευνα, αντιμετώπιση, και εξάλειψη της ασθένειας του καρκίνου του μαστού – μια ασθένεια που πριν από μερικά χρόνια φάνταζε άγνωστη στο ευρύτερο κοινό.

Με την δημιουργία  και την χρήση της ροζ κορδέλας ως σύμβολο της εκστρατείας, με φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και εκφράζοντας την όλη εκστρατεία μέσω γνωστών προσώπων – κοινώς «celebrities» – κατάφερε μέσα σε δυο δεκαετίες, ακόμη και μετά τον θάνατο της, να συγκεντρώσει πάνω από 70 εκατομμύρια για τη χρηματοδότηση της παγκόσμιας έρευνας, της εκπαίδευσης και των ιατρικών υπηρεσιών.

Η Evelyn Lauder βοήθησε ώστε να βγουν στο φως όλοι οι τύποι του καρκίνου του μαστού, καθώς και να μειωθεί το ποσοστό θνησιμότητας της ασθένειας, όταν βέβαια η διάγνωση γίνει εγκαίρως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί από την εταιρεία ως ο μήνας αφιερωμένος στην ‘ροζ κορδέλα’ και κάθε χρόνο δημιουργούνται εξαιρετικές καμπάνιες από την εταιρεία με γυναίκες εκπροσώπους της κάθε χώρας, στην χώρα μας ως εκπρόσωπο της εκστρατείας έχουμε την γνωστή σε όλους μας Ελένη Μενεγάκη και των γνωστό σχεδιαστή Δούκα.

Εφόσον ο μήνας αφιερωμένος  στην ροζ κορδέλα, Οκτώβριος, είναι μόνο λίγες μέρες μακριά και κλείνοντας 25 χρόνια αδιάκοπης προσπάθειας για ευαισθητοποίηση περί του θέματος, η  Estée Lauder διοργάνωσε ένα εορταστικό – ευχαριστήριο γεύμα προς τιμήν όλων των προσώπων που βοήθησαν να διαδοθεί το μήνυμα σχετικά με τον καρκίνο του μαστού, των ανθρώπων που προσέφεραν τόσα πολλά για έναν ‘ιερό’ σκοπό.

Στο γεύμα αυτό παρευρέθηκαν πολλοί τηλεοπτικοί και μη αστέρες, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, σχεδιαστές, άνθρωποι των φώτων και του θεάματος, οι οποίοι ανά τα χρόνια έχουν συμβάλλει ενεργά στην εκστρατεία της Estée Lauder. Μάλιστα, η Κατερίνα Γκαμηλιάρη ( Διευθύντρια της εταιρείας) και η Μάρσια Χατζηγεωργίου ( Διευθύντρια Pr και Digital Communication), φρόντισαν με έναν σύντομο λόγο να όχι μόνο να απονέμουν έναν φόρο τιμής στους υποστηρικτές της καμπάνιας, τα σημεία πωλήσεων των περίφημων ροζ κορδέλων, αλλά και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά κυρίως στην γυναίκα που τα ξεκίνησε όλα, την Evelyn Lauder.
( Δες εδώ το βίντεο που εξιστορεί την πορεία της 25ετής εκστρατείας της Estée Lauder για τον καρκίνο του μαστού! )  

Σε αυτό το γεύμα παρουσιάστηκε, μάλιστα, η νέα ροζ κορδέλα – βελτιωμένη, μοντέρνα, θηλυκή- μια κορδέλα που κουβαλά μεγάλη σημασία και χρόνια προσπάθειας και έρευνας, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε το σημείο – ορόσημο της Ελλάδας, το οποίο θα συμμετέχει στην Παγκόσμια Πρωτοβουλία Φωταγώγησης Σημείων – Οροσήμων, το οποίο ασφαλώς δεν είναι άλλο από το Παναθηναϊκό Στάδιο

Η φωταγώγηση του Σταδίου θα γίνει την Τρίτη 17 Οκτωβρίου!

Ας μην το χάσει κανείς μας!  


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Αναστασία Λιούλη

Απόφοιτος της σχολής Pansik Scuola di Moda του τμήματος Fashion Management. Παθιασμένη με την μόδα, τα βιβλία, την αρθρογραφία, τα ταξίδια και τα social media. Φιλόδοξη και ονειροπόλα, μα πάνω από όλα αισιόδοξη και πάντα χαμογελαστή!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;