EDITORIAL – Υπό νέα διεύθυνση

Είναι γεγονός! Η στήλη μόδας και ομορφιάς του Max Mag λειτουργεί πλέον υπό νέα διεύθυνση.


  { Η εικόνα αυτή ξεκάθαρα δείχνει την κατάσταση μου αυτή τη στιγμή }

Παρόλο που εδώ και λίγο καιρό έχω αναλάβει την αρχισυνταξία της στήλης μόδας και ομορφιάς εδώ στο MaxMag, μόλις τώρα ένιωσα πραγματικά την ανάγκη να ξεκινήσω και εγώ με την σειρά μου (σαν καθαυτού αρχισυντάκτρια) τα editorials.

Ίσως να άργησα επειδή έψαχνα το θέμα, ίσως επειδή προσπαθούσα να φτιάξω το πρόγραμμα μου, ίσως πάλι να περίμενα την κατάλληλη στιγμή να κάνω μια σωστή ‘είσοδο’ στον κόσμο της αρθογραφίας και γενικότερα του Max Mag. Όποιοι και αν ήταν οι λόγοι εγώ πλέον είμαι εδώ και είμαι χαρούμενη που αυτόν τον λίγο καιρό που έχω αναλάβει την αρχισυνταξία της στήλης έχουμε καταφέρει, μαζί με μια ομάδα άξιων αρθρογράφων να ‘ανεβάσουμε’ την στήλη με καθημερινά άρθρα και με πληθώρα θεμάτων για να διαβάζετε όλοι εσείς.

Η μόδα για εμένα παίζει μεγάλο ρόλο στην ζωή μου όντας κιόλας απόφοιτος του τμήματος Fashion Management. Αποτελεί ένα χόμπι που έγινε λαχτάρα και η λαχτάρα έγινε ένα δυνατό πάθος, μια φωτιά που δεν λέει να σβήσει. Διαβάζω, ενημερώνομαι, ερευνώ – μέσα από την μόδα, τους ανθρώπους της, τα εμπειρικά μαθήματα που παίρνω καθημερινά κατάφερα σε σύντομο χρονικό διάστημα να καταλάβω τι είδους άνθρωπος θέλω να είμαι, και αυτό λέει πολλά, τουλάχιστον για εμένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα από την μόδα έμαθα ότι η έκφραση μπορεί να πάρει πολλές μορφές, και μέσα από ένα outfit να μεταφέρεις στον άλλον όχι μόνο τα συναισθήματα και την διάθεση σου, αλλά ολόκληρη την ψυχοσύνθεση σου. Παράλληλα, μέσα από ένα παρακλάδι της μόδας, μια ταυτόσημη πλέον έννοια για πολλούς, την ομορφιά, έμαθα πώς να προσέχω τον εαυτό μου και να τον αναδεικνύω. Πώς να τον αγαπώ και να του το δείχνω φροντίζοντας το δέρμα, το σώμα, τον οργανισμό μου.

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα πάμε να σας μεταδώσουμε εδώ μέσα από την στήλη αυτή. Όλη η ομάδα της στήλης θέλει, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, να σας βάλει ένα βήμα πιο μέσα στον κόσμο μας. Στον κόσμο των ρούχων, των brands, των συλλογών, των fashion shows, της έκφρασης, της ανάδειξης του εαυτό σας – θέλουμε να σας μάθουμε τα κατάλληλα προϊόντα για να φροντίζετε τον εαυτό σας, τρικ και tips που ίσως σας φανούν χρήσιμα και θελήσετε να τα δοκιμάσετε.

Γιατί η μόδα, φίλοι μου, είναι (πέρα από τα σοφά λόγια της φίλτατης Chanel πιο πάνω) κάτι παραπάνω από ένα σύνολο ρούχων. Η μόδα είναι κάτι που εκφράζεται αλλά δεν εξηγείται.

Αναστασία Λιούλη
Αρχισυντάκτρια Μόδας & Ομορφιάς, MaxMag.gr

 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Αναστασία Λιούλη

Απόφοιτος της σχολής Pansik Scuola di Moda του τμήματος Fashion Management. Παθιασμένη με την μόδα, τα βιβλία, την αρθρογραφία, τα ταξίδια και τα social media. Φιλόδοξη και ονειροπόλα, μα πάνω από όλα αισιόδοξη και πάντα χαμογελαστή!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;