Τα πιο fashion τατουάζ που μπορείς να κάνεις με henna

Αν σκέφτεσαι το καλοκαίρι να κάνεις ένα τατουάζ henna καλό είναι να ενημερωθείς για τις διαφορές. Ανάμεσα στην ακίνδυνη φυσική henna και την επικίνδυνη μαύρη henna που χρησιμοποιείται στις υπαίθριες καλοκαιρινές αγορές. Τα τατουάζ μαύρης henna μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις, λόγω της υψηλής συγκέντρωσης χρωστικών ουσιών στην πάστα. Τα συμπτώματα εμφανίζονται μετά από λίγες (3-12) μέρες, ενώ τα σοβαρά περιστατικά χρειάζονται επείγουσα ιατρική φροντίδα και εισαγωγή στο νοσοκομείο.
Ωστόσο, ξεχωρίζει το τατουάζ φυσικής από το τατουάζ μαύρης. Το χρώμα της πάστας με φυσική henna κυμαίνεται από πράσινο καφέ μέχρι καφέ. Αν το χρώμα της πάστας που χρησιμοποιούν οι καλλιτέχνες και δημιουργοί, των τατουάζ είναι πιο σκούρο  τότε πιθανότατα έχουν προστεθεί στη πάστα χρωστικές.

Η εφαρμογή πρέπει να την αφήσουμε να στεγνώσει οπουδήποτε από 8-24 ώρες και ο οργανισμός μπορεί να πλυθεί. Μπορεί να είναι ορατό όταν η πάστα πλυθεί. Το αρχικό χρώμα του είναι συνήθως ένα λαμπρό πορτοκαλί ή κόκκινο. Αν σου πουν ότι μπορείς να αφαιρέσεις την πάστα από το σημείο εφαρμογής, μετά από πάροδο μιας μόνον ώρας και παρ’ όλα αυτά θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, τότε πρόκειται σίγουρα για μαύρη henna . Η φυσική για να καταφέρει να βάψει το σώμα με ένα καλό σκούρο κοκκινοκάστανο χρώμα. πρέπει να παραμείνει στο δέρμα σου για όσο το δυνατό μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τα τατουάζ από henna με τα ινδικά και περίτεχνα σχέδια είναι ό, τι πιο hοt υπάρχει αυτή τη στιγμή

Τα τατουάζ από henna είναι μια παράδοση, εκατοντάδων ετών στην Ινδία και άλλες χώρες. Η τεχνική αυτή ονομάζεται mehndi και σημαίνει αφύπνιση του εσωτερικού φωτός. Τα σχέδια γίνονται σε μεγάλες γιορτές όπως στους γάμους και παραδοσιακούς, θρησκευτικούς εορτασμούς και μοιάζουν πραγματικά με κεντήματα. Τα σχέδια κρατούν από 7 έως 10 μέρες, ανάλογα με το δέρμα της κάθε κοπέλας, το πόσο καλά ενυδατωμένη είναι μιας και αφαιρούνται πολύ εύκολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ειρηλενα Θεοχάρη

Μεγάλη μου αγάπη η αισθητική, όπου είναι και το επάγγελμα μου. Μου αρέσει να μαθαίνω, να γνωρίζω ότι καινούργιο υπάρχει για την ομορφιά.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;