Αυτά τα λάθη κάνεις και δεν έχει διάρκεια το άρωμά σου

Ένα από τα πράγματα που ξεχωρίζουν τους ανθρώπους είναι το άρωμά τους. Αυτό συμβάινει κυρίως γιατί το ίδιο άρωμά μυρίζει διαφορετικά επάνω σε δύο διαφορετικούς ανθρώπους. Αυτό είναι που το κάνει τόσο signature και σημαντικό είναι ότι αποτελεί την ταυτότητα του καθενός. Οι άνθρωποι συνδεόμαστε ιδιάιτερα με τις μυρωδιές των δικών μας ανθρώπων. Συνήθως, αυτό που επιζητούμε είναι να μυρίζουμε όμορφα αλλά και έντονα όλη την ημέρα. Πολλές φορές όμως παρατηρούμε ότι το άρωμά μας δεν μυρίζει όσο έντονα θα επιθυμούσαμε και κατά την διάρκεια της ημέρας εξασθενεί. Υπάρχουν, λοιπόν, κάποια tips για να κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί περισσότερο.

 

Βάζεις το άρωμα σε λάθος σημεία
Συχνά πάνω στην βιασύνη μας δεν προσέχουμε τα σημεία τα οποία ψεκάζουμε με το άρωμά με αποτέλεσμα να μην έχει διάρκεια. Το μύστικο εδώ είναι να ψεκάζουμε κυρίως τα σημεία τα οποία έχουν παλμούς και αυξομειώσεις της θερμοκρασίας τους σώματος. Τα σημεία αυτά είναι δεξιά και αριστερά στο λαιμό, εσωτερικά στους καρπούς, στην κλείδωση του αγκώνα και στο πίσω μέρος από τα γόνατα.

άρωμά
instagram.com

Τρίβεις τους καρπούς
Συνήθως, όταν κάποιος σε ψεκάζει με άρωμά, ασυνείδητα τρίβεις τους καρπούς σου μεταξύ τους. Αυτό φυσικά είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ, καθώς η κίνηση αυτή επηρεάζει τις αρωματικές νότες και η μυρωδιά εξασθενεί γρηγορότερα. Αντί να τα τρίψεις επέλεξε να μην κάνεις τίποτα και απλώς να περιμένεις να στεγνώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

#cleanbeauty #beauty #strosebabe #strose #1991 #rose #fragrance #perfume #veganbeauty #fragrance #fragrance #aesthetic
st-rose.com

Έχεις το μπουκάλι σε λάθος σημείο
Το άρωμά πρέπει να το διατηρούμε σε δροσερό και ξηρό μέρος ώστε να μην επηρεάζεται η συστασή του από εξωτερικούς παράγοντες. Το φως και η υγρασία είναι η χειρότεροι εχθροί του αρώματος, γι’ αυτό την επόμενη φορά που θα ρίξεις άρωμά πρόσεχε που θα επιλέξεις να το τοποθετήσεις.

άρωμά
tobbogs.club

Δεν χρησιμοποιείς κάποια ενυδατική
Για να ενσωματωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα το άρωμά σου με την επιδερμίδα θα πρέπει να έχεις φροντίσει να είσαι σωστά ενυδατωμένη. Όσες έχουν λιπαρή επιδερμίδα είναι οι τυχερές της υπόθεσης, οι υπόλοιπες θα πρέπει να ενυδατωνόμαστε συχνά και σωστά. Για να είναι ακόμη πιο έντονη η μυρωδιά αλλά και η διάρκεια του αρώματος προτίμησε τις κρέμες και τα body lotion από την ίδια σειρά, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα.

άρωμα
about-face-and-fashion.tumblr.com

Βάλε στην βούρτσα των μαλλιών
Ένα πολύ χρήσιμο tip είναι να ψεκάζουμε με λίγο άρωμά την βούρτσα που χτενίζουμε τα μαλλιά μας. Με αυτόν τον τρόπο το άρωμά μας θα είναι ακόμη πιο έντονο για πολλές ώρες. Εδώ χρειάζεται όμως προσοχή. Πρώτον, ποτέ μην ψεκάζεται το άρωμά κατευθείαν στα μαλλιά καθώς το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τα καταστρέψεται. Και δεύτερον, στην χτένα ρίχνουμε έναν ψεκασμό, καθώς μακροπρόθεσμα μπορεί να καταστρέψουμε την τρίχα.

 άρωμά
instagram.com

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Μαρτίνα Μάρκο

Σπουδάζει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Το πάθος της είναι η μόδα και όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο σιγουρεύεται ότι είναι γενημένη για να ασχολείται με αυτό. Κύριος στόχος της είναι να ασχοληθεί με το fashion blogging, καθώς θεωρεί ότι μέσω του προσωπικού στυλ μπορεί ο καθένας να εκφράζει το χαρακτήρα του χωρίς να χρειαστεί να πει πολλά. 

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;