5+1 εύκολοι τρόποι για να βάλεις το eyeliner

 

Το μακιγιάζ για εμάς τις γυναίκες είναι ίσως από τα πράγματα που γνωρίζουμε να κάνουμε καλύτερα. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι το σωστό μακιγιάζ είναι κάτι δύσκολο, ειδικότερα οι τάσεις που το ακολουθούν οι οποίες ολοένα και αλλάζουν. Ένα πράγμα που μας βασανίζει και οι περισσότερες από εμάς δυσκολευόμαστε να το κάνουμε είναι το περιβόητο eyeliner. Ένα τόσο λεπτό πραγματάκι μπορεί να μας βασανίζει για ώρες και εν τέλει να μη καταφέρουμε να το κάνουμε σωστά με αποτέλεσμα να το σβήσουμε και να χαλάσουμε ολόκληρο το μακιγιάζ. Μην ανησυχείς όμως, υπάρχουν πολλοί τρόποι που θα σε βοηθήσουν να το βάζεις σωστά και ωραία και σου εγγυώμαι ότι δεν θα ξανά προβληματιστείς και θα αποκτήσεις κ εσύ αυτό το γατίσιο μάτι που τόσο επιθυμείς!  

Σελοτέιπ

Από τους πιο γνωστούς και εύκολους τρόπους για να πετύχεις τη σωστή γραμμή. Απλώς τοποθετήσεις ένα μικρό και λεπτό κομμάτι διαγωνίως του ματιού σου αναλόγως πόσο ψηλά η χαμηλά τη γραμμή και voilà!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιρούνι 

Γενικότερα τα μαχαιροπίρουνα δεν χρησιμεύουν μόνο στο φαγητό αλλά και για να πετύχουμε μια ολόισια γραμμή βάζοντας το χερούλι του πιρουνιού ή του κουταλιού εκεί που τελειώνει η γραμμή του ματιού τραβώντας την γραμμή μέχρι εκεί που θέλεις.

 

Στέλσιν

Αν τυχόν εξακολουθείς να μην τα καταφέρνεις, ευτυχώς υπάρχει ένα ειδικό στένσιλ το όποιο τοποθετείς πάνω στο μάτι σου και γεμίζεις έτσι το κενό κάνοντας μια τέλεια γραμμή.

  • Καλό είναι να ξεκινάς τη γραμμή του eyeliner από τη μέση του ματιού και μετά να τη τραβάς όσο επιθυμείς. Έτσι, μπορείς να έχεις μισάνοιχτο το μάτι όσο σχηματίζεις τη γραμμή και να βγει πιο σωστά και σίγουρα πιο εύκολα.
  • Οι περισσότερες που δυσκολεύονται με την εφαρμογή του eyeliner προτιμούν να το χρησιμοποιούν σε μορφή στυλό ή μαρκαδόρο και όχι με πινελάκι ή βαζάκι και η αλήθεια είναι ότι ο μαρκαδόρος είναι ο πιο εύκολος τρόπος. Παρόλα αυτά, αν πάλι δε μπορείς ούτε με αυτό, χρησιμοποίησε μαύρο μολυβάκι ή έντονη σκιά με ένα λεπτό πινέλο και το αποτέλεσμα θα είναι πάνω κάτω ίδιο με αυτό του eyeliner. 
  • Μπορείς επίσης να σχηματίσεις την γραμμή με διακεκομμένες τελείες και έπειτα να τραβήξεις απαλά από πάνω τη γραμμή και να γεμίσεις έπειτα το κενό.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Φοιτήτρια του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, γεμάτη επιθυμία να κατακτήσω τον δημοσιογραφικό χώρο, ξεκινώντας από αυτό της αρθρογραφίας. Γοητευμένη, παράλληλα, από τον τομέα της ομορφιάς και της μόδας, έχω ως κύριο στόχο να κάνω όλες τις γυναίκες να νιώσουν "όμορφα και στυλάτα" και πάνω από όλα ο εαυτός τους τονίζοντας ακράδαντα πως «Selfconfidence is the best outfit, rock it and own it!»

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;