Το 2017 γίνε ΕΣΥ η μόδα

Κάθε χρόνο κοιτάμε τις νέες τάσεις για τη μόδα και την ομορφιά, προσπαθούμε να μπούμε στο κλίμα και να συμβαδίσουμε με τις νέες τάσεις. Κάποιες φορές επανέρχονται παλιές τάσεις, άλλα φορές προκύπτουν νέες. Πάντα πηγαίναμε με βάση τις τάσεις χωρίς να σκεφτόμαστε αν μας πηγαίνει, ποτέ δε φοράγαμε κάτι που να αντιπροσώπευε τον ΕΑΥΤΟ μας, πάντα μα πάντα φοράμε τα ίδια με αυτά που φοράει ο διπλανός μας. Το 2017 γίνε ΕΣΥ η μόδα που χρειάζεσαι!

Το 2017 ας αλλάξουμε λίγο τη νοοτροπία μας και ας ντυθούμε με βάση το προσωπικό μας style, χωρίς να μας νοιάζει καν αν θα μας κρίνουν, να φορέσουμε το πιο λαμπερό και αληθινό μας χαμόγελο και ας βγούμε έξω με το πιο ατιμέλητο look.

Άλλωστε η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και αν νιώθουμε όμορφες μέσα, τότε ναι έχουμε αυτοπεποίθηση και είμαστε και όμορφες εξωτερικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 2017 εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έχετε Υγεία- Ευτυχία και αμέτρητα Χαμόγελα, να μη δίνετε σημασία στο τι θα πει ο καθένας για την εμφάνιση σας και να έχετε αυτοπεποίθηση ότι ΕΣΕΙΣ είστε και ότι οι ΑΛΛΟΙ δεν είναι.

Για αυτό φέτος ας είναι η χρονιά που ο καθένας θα κάνει τις δικές του τάσεις με βάση τα δικά του πιστεύω, τις δικές του αρχές και θα αποφασίζει με βάση τη καρδιά του και το μυαλό του.

Καλή Χρονιά σε όλους !!!


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Τίνα Μιχαηλίδου

Είμαι η Τίνα και είμαι η αρχισυντάκτρια στις στήλες της Μόδας και της Ομορφιάς! Στόχος μου είναι να γράφουμε άρθρα πρωτότυπα και να βλέπουμε την Μόδα και την Ομορφιά με άλλο μάτι. Ps Να χαμογελάτε γιατί το αξίζετε!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;