Μαντήλια: 4 τρόποι να τα φορέσεις

Ποιος είπε ότι τα μαντήλια και τα φουλάρια φοριούνται μόνο στο λαιμό; Γνωστά fashion icons προτείνουν τρόπους να τα φορέσεις στα μαλλιά, στα χέρια, στα πόδια αλλά φυσικά και στις τσάντες. Οι προτάσεις τους είναι αρκετά ενδιαφέρουσες και μάλιστα δείχνουν με πολύ ωραίο τρόπο πως να τα επιλέξεις ακόμα και τους χειμερινούς μήνες. Τα μαντήλια έδιναν ανέκαθεν ιδιαίτερο ύφος στο στιλ μας, πόσο μάλλον τώρα, που οι προτάσεις ποικίλλουν.

Φυσικά, δεν αρκεί μόνο ο τρόπος που θα το φορέσεις, αλλά και η ποιότητα του φουλαριού.
Προτίμησε μαντήλια ελαφριά και λεπτά, με σύγχρονα prints και δώσε βάση στα χρώματα για να ταιριάζουν άψογα με το υπόλοιπο look σου.

  • Αν το φορέσεις στο λαιμό, συνδύασε το με διακριτικές αλυσίδες και καδένες ώστε να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου.
  • Αν το επιλέξεις στο πόδι, φρόντισε το ρούχο σου να σταματάει στο σωστό μήκος ώστε να φαίνεται ολόκληρο το φουλάρι.
  • Αν το φορέσεις στο χέρι, φρόντισε να είναι τόσο μικρό, ώστε να μην κρέμεται.

μαντήλια μαντήλια μαντήλια μαντήλια


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ειρήνη Τσιφιλιτάκου

Η αγάπη της για τη μόδα είναι το βασικό της κίνητρο ώστε να σας καθοδηγεί σωστά και να σας συμβουλεύει για όλες τις τάσεις της μόδας. Οι συνεργασίες με σχεδιαστές, δημοσιογράφους, διάσημα περιοδικά και φωτογράφους, της έδωσαν μεγαλύτερη ώθηση να κάνει πράξη αυτό που αγαπά με σκοπό την άμεση ενημέρωση.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;