Καστορέλαιο: Το μαγικό έλαιο για πυκνές βλεφαρίδες

Σε ποια γυναίκα δεν αρέσουν οι πυκνές και μεγάλες βλεφαρίδες; Όλες προσπαθούμε να τις κάνουμε να φαίνονται πιο έντονες, είτε βάζοντας αρκετές στρώσεις μάσκαρα είτε τοποθετώντας extensions. Και στις δύο περιπτώσεις οι βλεφαρίδες ταλαιπωρούνται και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο θα πρέπει να αφιερώνουμε λίγο χρόνο ώστε να τις περιποιούμαστε. Το μυστικό κρύβεται στο καστορέλαιο.

καστορέλαιο

Οι αισθητικοί μας συμβουλεύουν χρησιμοποιούμε λίγες μόνο σταγόνες κάθε βράδυ σε βλεφαρίδες και φρύδια. Το θαυματουργό λαδάκι θα δυναμώσει τις τρίχες αλλά παράλληλα θα τις δούμε να πυκνώνουν έντονα με το πέρασμα των ημερών. Χρησιμοποιείστε ένα καθαρό βουρτσάκια από μάσκαρα για να χτενίσετε προσεκτικά μαζί με το έλαιο. Με αυτό τον τρόπο θα απλωθεί ομοιόμορφα το υλικό και δεν θα χρειάζεται να λερώσετε όλο σας το πρόσωπο. Μία ακόμη χρήσιμη συμβουλή είναι να ακολουθείτε αυτή τη διαδικασία λίγο πριν κοιμηθείτε. Έτσι δεν θα σας ενοχλεί στα μάτια και θα αφήσετε όλο το βράδυ το έλαιο να δράσει με τον δικό του τρόπο.

καστορέλαιο


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ειρήνη Τσιφιλιτάκου

Η αγάπη της για τη μόδα είναι το βασικό της κίνητρο ώστε να σας καθοδηγεί σωστά και να σας συμβουλεύει για όλες τις τάσεις της μόδας. Οι συνεργασίες με σχεδιαστές, δημοσιογράφους, διάσημα περιοδικά και φωτογράφους, της έδωσαν μεγαλύτερη ώθηση να κάνει πράξη αυτό που αγαπά με σκοπό την άμεση ενημέρωση.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;