Γυναικεία hypebeast fashion: Οδηγός για αρχάριους

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει γνωστό το φαινόμενο της hypebeast μόδας. Πρόκειται για τα άτομα εκείνα που στρέφονται στην αγορά των πιο ακριβών και διάσημων κυκλοφοριών από τους πιο γνωστούς οίκους. Τα χρήματα που ξοδεύονται είναι πολλά, όμως η διαδικασία αυτή τους προσφέρει μια ευχαρίστηση που αφορά την μοναδικότητα κάθε τους ρούχου, το να μην μπορεί κανείς να το βρει εύκολα.

Άλλος ένας τομέας του hypebeast είναι και η μεταπώληση. Αν και μπορεί κανείς να ξοδεύει μία περιουσία σε τέτοιες αγορές, μπορεί να βγάλει ακόμα περισσότερα μεταπωλώντας τα ρούχα που δεν κυκλοφορούν πια σε υψηλές τιμές.

Αν και το hypebeast είναι ευρέως διαδεδομένο στην ανδρική μόδα, το βλέπουμε, πλέον, να υπάρχει και στην γυναικεία. Όσον αφορά τη δεύτερη, ο όρος που επικρατεί είναι hypebeaste. Στο παρόν άρθρο, θα αναλυθούν οι βασικές πτυχές της hypebeast κουλτούρας.

hypebeast
hypebeast.com

Αρχικά, πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για street style fashion. Ακόμα, σημασία δεν έχουν μόνο οι μάρκες, αφού σημαντικό ρόλο παίζουν και οι συνδυασμοί. Οι μυημένοι σε αυτή τη μόδα μελετούν τις τάσεις στο street style και το εφαρμόζουν στην καθημερινότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα hypebeast μπορεί να αφιερώσει πολύ χρόνο και χρήμα ώστε να καταφέρει να αποκτήσει ορισμένα πράγματα στη συλλογή του. Ειδικά για να αποκτήσουν ένα γνωστό ζευγάρι sneakers θα μπορούσαν να κάνουν πολλά. 

Αυτή η κουλτούρα, όμως, δεν σταματά απλά στην αγορά των προϊόντων. Η διατήρηση τους σε καλή κατάσταση και η ενδεχόμενη μεταπώληση τους είναι, ακόμα, πτυχές του φαινομένου. Συνήθως, τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ για έναν hypebeast, μία hypebae, θεωρούνται ως “στολίδι” .Επομένως, έχοντας διατηρηθεί σε πολύ καλές συνθήκες είναι δυνατόν για κάποιον που ασχολείται να τα πουλήσει αν το επιθυμείς και να βγάλει, τελικά, χρήματα από αυτό.

Μερικά από τα brands που θεωρούνται high-end και συνεπώς στα πλαίσια του θέματος που αναλύουμε είναι οι Supreme, Balenciaga, Gucci, Prada, Ferragamo, Louis Vuitton, Balmain, Fendi και άλλα πολλά.

logolynx.com
hypebeast
pinterest.com
hypebeast
hypebae.com
laraostertag.com

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Δήμητρα Μπίκλη

"Το μακιγιάζ είναι τέχνη. Η ομορφιά είναι πνεύμα"

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;