Μαντήλι: Το trend που έχει ενθουσιάσει τα fashion girls

Σχεδόν σε όλες τις κλασσικές ταινίες εποχής κάθε γυναίκα που σεβόταν τον εαυτό της και ήθελε να κάνει μία δραματική έξοδο χρησιμοποιούσε ως βασικά αξεσουάρ τα μαύρα μεγάλα γυαλιά και φυσικά ένα μαντήλι στο κεφάλι. Φέτος, επανέρχονται δυναμικά στην μόδα να δώσουν νέο αέρα στο στυλ μας αλλά και στην διάθεσή μας. Βέβαια πλέον ποικίλλουν οι τρόποι που μπορείς να φορέσεις ένα μαντήλι, αφού μπορείς να το φορέσεις ακόμη και στο λαιμό είτε ως το βασικό αξεσουάρ είτε σε συνδυασμό με τα αγαπημένα σου αξεσουάρ. Αν, λοιπόν, δεν έχεις ένα μαντήλι ή ένα καλοκαιρινό φουλάρι σίγουρα χρειάζεσαι τουλάχιστον ένα στην ντουλάπα σου αμέσως.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φορέσεις ανάλογα με το outfit που έχεις επιλέξει. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στο κεφάλι, μπορείς επίσης να το δέσεις γύρω από το λαιμό, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμη και σαν ζώνη. Το σίγουρο είναι ότι όπως και να επιλέξεις να το φορέσεις θα δώσει άλλον αέρα στην εμφάνισή σου. Πρέπει βέβαια να προσέξεις την επιλογή του ύφους αλλά και του χρώματος καθώς πρέπει να ταιριάζουν στο στυλ σου και φυσικά στο σύνολο που θα επιλέξεις να το συνδυάσεις. 

Στα μαλλιά: Αν επιλέξεις να το χρησιμοποιήσεις σαν αξεσουάρ για τα μαλλιά μπορείς να δημιουργήσεις έναν χαλαρό κότσο και να το δέσεις γύρω. Αν βέβαια δεν σου αρέσει αυτή η επιλογή μπορείς να κάνεις το ίδιο με μία αλογοουρά. 

Μαντήλι  Μαντήλι

Ως αξεσουάρ: Ένας ακόμη εύκολος και δημιουργικός τρόπος να χρησιμοποιήσεις το μαντήλι σου είναι να το δέσεις γύρω από το λαιμό σου ή τον καρπό σου. Θα δώσεις έναν άλλον αέρα στο look σου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαντήλι  Μαντήλι

Σαν ζώνη: Συνήθως όταν ακούμε για ένα μαντήλι δεν μας πάει το μυαλό εύκολα ότι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και σαν ζώνη. Επιλέξτε ένα jean  και ένα μονόχρωμο (κατά προτίμηση λευκό) t-shirt και ολοκληρώστε το look με μία πολύχρωμη ζώνη. Σίγουρα θα το απογειώσει. 

Μαντήλι  Μαντήλι

Υπάρχουν βέβαια κι άλλοι αμέτρητοι τρόποι να συνδυάσεις το αγαπημένο σου μαντήλι αρκεί να υπάρχει λίγη φαντασία και δημιουργικότητα. Εμείς έχουμε ακόμη μερικές ιδέες να σου προτείνουμε.

Μαντήλι  Μαντήλι

Μαντήλι   Μαντήλι


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Μαρτίνα Μάρκο

Σπουδάζει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Το πάθος της είναι η μόδα και όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο σιγουρεύεται ότι είναι γενημένη για να ασχολείται με αυτό. Κύριος στόχος της είναι να ασχοληθεί με το fashion blogging, καθώς θεωρεί ότι μέσω του προσωπικού στυλ μπορεί ο καθένας να εκφράζει το χαρακτήρα του χωρίς να χρειαστεί να πει πολλά. 

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;