Οι φετινές τάσεις της μόδας που μας έχουν διχάσει

SHARE

φετινές τάσεις
nooz.com

Η μόδα είναι κάτι ρευστό και δημιουργικό. Αυτό σημαίνει πως ο καθένας έχει την δική του αντίληψη για το τι είναι αισθητικά ωραίο και ταιριάζει στα γούστα του. Επίσης, αυτόματα αυτό σημαίνει πως δεν αρέσουν όλα σε όλους και φυσικά δεν ταιριάζουν όλα σε όλους. Υπάρχουν κάποιες τάσεις οι οποίες έχουν διχάσει τον κόσμο της μόδας. Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι οι οποίοι τις στηρίζουν και τις υιοθετούν φανατικά και υπάρχουν και κάποιοι που δεν θέλουν να τις βλέπουν μπροστά τους. Ποιές είναι, λοιπόν, αυτές οι φετινές τάσεις της μόδας που λατρεύουμε να μισούμε; 

Τα φτερά

Αφού πλησιάζουν οι γιορτές τα φτερά, όπως κάθε χρόνο, θα έχουν την τιμητική τους. Αυτό δεν σημαίνει πως αρέσουν σε όλους, καθώς πολλοί υποστηρίζουν την άποψη ότι είναι κιτς. Αν, βέβαια, βρεις την χρυσή τομή και δεν το παρακάνεις με τα πούπουλα και τα φτέρα μπορείς να υιοθετήσεις υπέροχα μια από τις φετινές τάσεις χωρίς να σε σχολιάσει κανείς αρνητικά. 

φετινές τάσεις
livingly.com

Μικροσκοπικές τσάντες

Μία από τις φετινές τάσεις που έχει διχάσει είναι οι μικροσκοπικές τσάντες. Ο βασικός λόγος είναι ότι οι περισσότεροι τις θεωρούν άχρηστες, καθώς δεν χωράνε τίποτα άλλο εκτός από τα κλειδιά. Αν δούμε την στυλιστική πλευρά όμως είναι κάτι που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και δεν θα μπορούσαμε να το αγνοήσουμε έτσι απλά. 

Small, smaller, Le Petit Chiquito. #Jacquemus #PreFall19 #Mytheresa
pinterest.com

Logo Mania

Τα logo είναι ακόμη μία από τις φετινές τάσεις που κατάφερε να ξεχωρίσει, όχι απαραίτητα για τους σωστούς λόγους. Κάποιοι το λάτρεψαν και το φόρεσαν σε όλες τις μορφές του. Κάποιοι άλλοι, όμως, το θέωρησαν αντιαισθητικό σε σημείο που θεωρήθηκε και “επίδειξη πλούτου”.

Advertisement
φετινές τάσεις
vivalavibes.com

Πλαστικές τσάντες και πανωφόρια

Καθώς, η οικολογική συνείδηση των ανθρώπων συνεχώς αυξάνεται (καιρός ήταν), στρέφονται εναντίων πολλών τάσεων που καταστρέφουν το περιβάλλον. Μία από τις φετινές τάσεις που οι περισσότερο λένε όχι είναι το πλαστικό στα ρούχα και τις τσάντες. Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο. 

Beige clear translucent handbag.
notyourstandard.com

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Σπουδάζει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Το πάθος της είναι η μόδα και όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο σιγουρεύεται ότι είναι γενημένη για να ασχολείται με αυτό. Κύριος στόχος της είναι να ασχοληθεί με το fashion blogging, καθώς θεωρεί ότι μέσω του προσωπικού στυλ μπορεί ο καθένας να εκφράζει το χαρακτήρα του χωρίς να χρειαστεί να πει πολλά. 

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG