Οι πιο εύκολες και γρήγορες εναλλακτικές αλογοουράς

Πηγή εικόνας: styleocholic.com

Καθώς μπαίνουμε στο καλοκαίρι, εύκολες και γρήγορες λύσεις για τα μαλλιά είναι εδώ, μια από αυτές είναι  και της αλογοουράς που κάνει την εμφάνιση της. Τα καλοκαιρινά χτενίσματα, είναι εδώ και πάλι.

Η bubble ponytail, είναι μια από τις πιο εύκολες και γρήγορες λύσεις για επιτυχημένη αλογοουρά για το 2021, ιδιαίτερα δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το TikTok και το Instagram. 

αλογοουρά
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Πρόκειται για μια παραλλαγή της κλασικής αλογοουράς, που έχει φούσκες σε όλο το μήκος της και ταιριάζει σε κάθε περίσταση. 

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές στα χτενίσματα φέτος είναι και της ψηλής αλογοουράς. Απλή ή διακοσμημένη με πλεξούδες, η ψηλή αλογοουρά μπορεί να αποτελέσει ένα εύκολο και εντυπωσιακό χτένισμα για κάθε περίσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

αλογοουρά
Πηγή εικόνας:pinterest.com

Ψηλές αλογοουρές

Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μια ψηλή αλογοουρά σε μακριά μαλλιά τότε το αποτέλεσμα είναι πάντα πολύ ενδιαφέρον. Οι επιλογές που μπορεί να κάνει μια γυναίκα για να δημιουργήσει το συγκεκριμένο σχέδιο στα μαλλιά της είναι αμέτρητες. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι φαντασία ώστε να σκεφτείς μια μοναδική ψηλή αλογοουρά για μακριά μαλλιά που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Η ευκολία και η γρήγορη δημιουργία μιας ψηλής αλογοουράς την καθιστά ιδανική επιλογή. Δεν χρειάζεται να πάς στο κομμωτήριο για να την φτιάξεις, μπορεί να αποτελέσει το αγαπημένο σας χτένισμα της τελευταίας στιγμής που θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση. Αν θέλεις να την αναβαθμίσεις μπορείς να πάρεις μια τούφα από τα μαλλιά σου και να την γυρίσεις γύρω από το λαστιχάκι κρύβοντας την. Η τούφα αυτή μπορεί να είναι απλή ή πλεγμένη σε πλεξούδα.

αλογοουρά
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Ενδιαφέρον έχει επίσης για τα μακριά μαλλιά με ένα topdo στην κορυφή του κεφαλιού, μιας αλογοουράς η οποία μπορεί να είναι απλά ένα σημείο με όγκο ή μια εντυπωσιακή πλεξούδα. Με αυτό τον τρόπο συνδυάζετε δυο από τις πιο εύκολες τάσεις της σεζόν.

αλογοουρά
Πηγή εικόνας: pinterest.com

Τέλος, μπορείς να δημιουργήσεις ανάλαφρη και χαλαρή αλογοουρά με τουφάκια να πέφτουν ανέμελα στο πρόσωπο ή με αφέλειες. 

 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ειρηλενα Θεοχάρη

Μεγάλη μου αγάπη η αισθητική, όπου είναι και το επάγγελμα μου. Μου αρέσει να μαθαίνω, να γνωρίζω ότι καινούργιο υπάρχει για την ομορφιά.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;