Κορμός από ατσάλι με 5 super παραλλαγές από push ups

Oι κάμψεις (push ups) αποτελούν σίγουρα μια από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις που γυμνάζουν λειτουργικά όλους τους μύες του σώματος δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον άνω κορμό. Δεν είναι τυχαίο ότι τα push ups πολλοί τα αναφέρουν σαν τη φυσική κρεατίνη του οργανισμού καθώς αυξάνουν τη δύναμη των μυών, συμβάλουν στην ισορροπία του σώματος, είναι κατάλληλα για το χτίσιμο μυικής μάζας, για την απώλεια λίπους και απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας.

Μεγάλο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης άσκησης, είναι ότι μπορείς να την εκτελέσεις παντού, στο σπίτι,στο δρόμο,όπου και να είσαι αρκεί να <<πατάς γη>>.Η συγκεκριμένη άσκηση εκτός απ την κλασσική της εκδοχή μπορεί να εκτελεστεί και σε πολλές παραλλαγές, δίνοντας σου με αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα να γυμνάσεις ακόμη πιο αποτελεσματικά το σώμα σου και να δώσεις μάλιστα έμφαση σε συγκεκριμένους μύες.

Δυναμώστε το σώμα σας με 5 top παραλλαγές από push ups :

  • Κλασσικές κάμψεις: Παίρνοντας την κλασσική θέση για κάμψεις απλώνεται τα χέρια πλάγια σε πιο ανοιχτή θέση από το άνοιγμα των ώμων με τα πόδια να είναι τεντωμένα και μαζεμένα. Όφελος της άσκησης: Γυμνάζει κυρίως το μεσαίο μέρος του στήθους, τον τετρακέφαλο καθώς και τους περισσότερους μύες της πλάτης.

kanonikh

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

  • Ανοιχτές κάμψεις: Ανοίγετε τα χέρια σε προέκταση πολύ μεγαλύτερη απ τους ώμους έχοντας τα πόδια τεντωμένα και μαζεμένα. Όφελος της άσκησης: Γυμνάζει το έξω μέρους του στήθους, αρκετές <<ομάδες>> μυών της πλάτης καθώς και τους τρικέφαλους.

anoixth

 

  • Τριγωνικές κάμψεις: Αφού λάβετε την κλασσική θέση για κάμψεις τοποθετείτε τα χέρια σας κάτω απ το στήθος σχηματίζοντας με τα δάχτυλα ένα τρίγωνο. Όφελος της άσκησης :Γυμνάζει αποτελεσματικά τους τρικέφαλους, τους δελτοειδής και το στήθος.

trigwnikes

  • Κάμψεις για δικέφαλους: Γυρνάτε τους καρπούς όσο πιο πολύ μπορείτε ώστε να κοιτάνε οι παλάμες προς τα πίσω και ύστερα παίρνετε την κλασσική θέση για κάμψεις. Όφελος της άσκησης: Γυμνάζει τους δικέφαλους και το στήθος.

dikefalos

 

  • Επικλινής κάμψεις: Εκτελείτε το κλασσικό στυλ κάμψεως τοποθετώντας όμως τα πόδια σας σε υψηλότερο σημείο. Όφελος της άσκησης Γυμνάζει συνολικά τον άνω κορμό με ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα σε όλο το στήθος.

apo-karekla

Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι κάθε παραλλαγή push ups γυμνάζει πολλούς μύες ταυτόχρονα κάτι το οποίο κάνει την άσκηση ιδιαίτερα αποτελεσματική,οπότε ΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ!!

 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

Αν και απόφοιτος τουριστικών το πάθος μου είναι η γυμναστική. Στο σχολείο αν διάβαζα όσο γυμνάζομαι θα είχα περάσει Ιατρική. Έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια πάνω στο κομμάτι του fitness. Λατρεύω τα ταξίδια τον κινηματογράφο και τις βόλτες με το σκύλο μου!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;