Βιοκαύσιμα από παλιά ελαστικά

SHARE

Μια οικολογική τεχνολογία εκκίνησης εταιρεία που ειδικεύεται στα βιοκαύσιμα έχει καταπλήξει τους επιστήμονες με βιοκαύσιμο από παλιά ελαστικά, τα οποία μπορούν να λειτουργούν με κινητήρες turbo diesel, τη μείωση των εκπομπών κατά 30%

Η Εταιρεία Σχετικά Πράσινη Απόσταξη Technologies (GDT) μπορεί να παράγει 3000 λίτρα βιοκαυσίμων από ένα γιγάντιο καουτσούκ 7 τόνους (ελαστικά chrisimopoioutai-In τεράστια φορτηγά και φορτωτές να εργαστούν).

Ελπίζει να το αυξήσει την παραγωγή, σε 8 εκατομμύρια λίτρα το χρόνο από τα μέσα του 2017.

εργαστήριο βιοκαύσιμα

μέθοδος μηχανικής

Ο διευθυντής, Trevor Bayley δήλωσε ότι η εταιρεία χρησιμοποιεί μια τεχνική γνωστή ως πυρόλυση να μετατρέψει το παλιό, κατεστραμμένο ελαστικό-σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η έμπνευση του έργου προήλθε από τις εικόνες που αντιμετωπίζει και θα αντιμετωπίσει όλες σε ολόκληρο τον κόσμο, όπου οι σωροί των φθαρμένων ελαστικών και των αποβλήτων αυξάνεται κατά 1 δισεκατομμύριο τόνους ετησίως.

«Έχουμε καταφέρει να μετατρέψει αυτό το ανεπιθύμητο μολυσματικό μάζα, η οποία είναι οικολογικό κίνδυνο, ένα πολύτιμο αγαθό», λέει.

«Η διαδικασία δεν έχει εκπομπών και ακόμη και ένα μέρος της παραγωγής μας χρησιμοποιείται ως καύσιμο για την πραγματική διαδικασία παραγωγής. Ξεκινάμε με την εναπόθεση του ελαστικού σε ένα θάλαμο από την οποία αφαιρεθεί ο αέρας και σφράγισης. Στη συνέχεια εφαρμόζεται θερμότητα, το οποίο διαλύεται από καουτσούκ σε διάφορα συστατικά . Ένα από αυτά τα συστατικά είναι τελικό προϊόν μας, τα βιοκαύσιμα ».

δοκιμή

Ελεγχθεί το πετρέλαιο έχει Unders πολλαπλές συνθήκες στο Ερευνητικό Εργαστήριο των βιοκαυσίμων Queensland University of Technology της (QUT). Τελική δοκιμή ήταν η δοκιμή εξακύλινδρο κινητήρα. Στην αρχή ήταν εξαιρετικά ανήσυχοι για το αποτέλεσμα, αλλά σύντομα τα αποτελέσματα που προέκυψαν ήταν πολύ ικανοποιητική. Τα δείγματα που ελέγχθηκαν περιείχαν 10% και 20% των βιοκαυσίμων αναμιγνύεται με κανονικό καύσιμο. Η μείωση των εκπομπών του νιτρικού οξέος ήταν 30%!

Advertisement

«Η παράσταση είναι σίγουρα ίση ή καλύτερη από ό, τι τα συμβατικά καύσιμα. Από την άλλη έχουμε και να βρούμε έναν τρόπο για να απαλλαγούμε από τεράστιους όγκους σαπίζουν στις χωματερές.» Καταλήγει.

βιοκαύσιμα ρωγμές

Στόχος της εταιρείας είναι να επεκταθεί η χρήση αυτού του καυσίμου για τη θέρμανση. Λίγο μετά πρόσθετες θεραπείες, ελπίζει να χρησιμοποιήσει ως καύσιμο αεροσκαφών. Κατά τη διάρκεια, Agents διεκπεραίωσης της, Agents ελαστικά για την τελική απόδοση του καυσίμου, άλλα παρακείμενα υλικά, όπως μέταλλα, και ιδιαίτερα χάλυβα , το οποίο ανακυκλώνεται και έτσι φτάνουν σχεδόν το 100% των ανακύκλωσης ενός προηγουμένως άχρηστο χώμα.

Οδεύουμε προς μια κατεύθυνση, στην οποία όλο και περισσότερα υλικά να βρει τον τρόπο να επαναχρησιμοποιηθούν. Αυτό είναι κάτι καλό για το περιβάλλον και την οικονομία.

Η είναι η GDT πρώτη αυστραλιανή εταιρεία, η οποία κέρδισε το Edison Kontrak , τιμά το βραβείο εφευρέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο για τη συμβολή του στην έρευνα για τα βιοκαύσιμα.

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Αν έπρεπε να χωρέσω τον εαυτό μου σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Αστρονομία, Σειρές και Gaming. Μετά μουσικής βεβαίως.

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG