Έντυπη Έκδοση

Στα δύο έτη λειτουργίας του, το MAXMAG έδωσε βήμα σε πάνω από 300 ανθρώπους για να εκφραστούν, να δημιουργήσουν και να εξερευνήσουν τις δυνατότητές τους στον τομέα της αρθρογραφίας, αλλά και σε όλους τους κλάδους που υποστηρίζουν τη λειτουργία ενός διαδικτυακού περιοδικού.

Το 1ο έντυπο τεύχος του MAXMAG συγκεντρώνει 23 στήλες και 46 άρθρα, τα οποία φιλοξενήθηκαν στο site του, για μια επετειακή έκδοση που διανεμήθηκε αποκλειστικά στα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από τη δημιουργία του περιοδικού. Είναι η ελάχιστη επιβράβευση για όλους εκείνους που με τη δουλειά και το μεράκι τους, κράτησαν το MAXMAG ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους που αγαπούν την αρθρογραφία να βγουν μπροστά και να δείξουν τις ικανότητές τους.

Τη γραφιστική επιμέλεια ανέλαβε η Μυρτώ Θεοδωρόγλου, δημιουργώντας ένα περιοδικό με μοντέρνα αισθητική, που ανταποκρίνεται στο πνεύμα της ομάδας μας και σέβεται τις απαιτήσεις των αναγνωστών μας. Ας συστηθούμε λοιπόν ξανά…

Βάλε και εσύ το volume στο μαξ και ξεφύλλισε το 1ο τεύχος του MAXMAG.

Σχεδίαση / Επιμέλεια: Μυρτώ Θεοδωρόγλου (cyannide.gr)